Dubrovnik, Cap d'Any
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Dubrovnik, Cap d'Any
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
965 €
Dubrovnik, Cap d'Any

Sol·licita el teu pressupost

 • Dubrovnik, Cap d'Any

  Preu base per persona en habitació doble 965 €

 • Itinerari

  29 de desembre. Dijous.

  Barcelona – Dubrovnik

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia Croatia Airlines de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.25 h per sortir en el vol directe OU9301 a les 11.25 h amb destinació a Dubrovnik. Arribada prevista a les 13.30 hrs. Dinar no inclòs. Trasllat a l’hotel Valamar Lacroma 4* (situat a 6 km del centre de Dubrovnik). A la tarda, farem una visita guiada de la ciutat, coneguda també com la “Perla de l’Adriàtic” i declarada Patrimoni Mundial per la Unesco.  Recorrerem la zona monumental, entrarem a l’interior de la Catedral, al Palau Knezev Dvor i l’antiga farmàcia del monestir franciscà. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  30 de desembre. Divendres.

  Dubrovnik - Montenegro i la Badia de Kotor – Dubrovnik

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Herzeg Novi i a continuació ens dirigirem a la Badia de Kotor, un fiord de gran bellesa natural. Arribada a Perast, un poble de pescadors, on agafarem el vaixell que ens portarà fins a la petita illa “Gospa od Skripjela”- Nostra Senyora de les Roques- on visitarem la seva església. Acabada la visita, seguirem cap a Kotor, bonica badia declarada Patrimoni Mundial per la Unesco. Tindrem temps lliure per passejar pels carrers i places de traçat medieval d’aquesta ciutat impregnada de tradició i historia que ofereix unes increïbles vistes escèniques. La nostra visita seguirà cap a Budva, la seva ciutat vella es troba en una petita península i representa un tresor cultural. Dinar. Visitarem el nucli antic de la ciutat, un dels punts turístics més importants de la costa montenegrina gràcies als seus estrets carrerons, places i edificis emblemàtics. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  31 de desembre. Dissabte.

  Mostar (Bòsnia-Hercegovina) i Sopar de Cap d’Any

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem a Mostar, ciutat situada a Bòsnia-Herzegovina. Realitzarem una visita guiada d’aquesta ciutat que es troba enclavada entre dues cultures: Orient i Occident. Passejarem pels carrerons, mercats i el Pont Vell (Stari Most) sobre el riu Neretva, recentment reconstruït per la Unesco. Dinar. Temps lliure per gaudir de l’encant de la ciutat. Retorn a l’hotel. A l’hora convinguda, ens traslladarem al centre de Dubrovnik per gaudir del sopar de cap d’any en un restaurant. Dubrovnik és un dels destins més populars del món per celebrar l’Any Nou. Al carrer més conegut de la ciutat, Stradun, situat al cor de la ciutat, es celebren concerts a l’aire lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel.

   

  01 de gener. Diumenge.

  Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí lliure per descobrir aquesta joia croata. Dinar no inclòs. A l’hora convinguda, trasllat cap a l’aeroport de Dubrovnik per agafar el vol de la companyia Croatia Airlines OU9300 amb sortida a les 16.40 hrs i arribada prevista a Barcelona a les 18.55 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia Croatia Airlines (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol directe a Dubrovnik. Allotjament en hotel 4* a Dubrovnik. Pensió completa (excepte els dinars del primer i del darrer dia). Sopar especial de Cap d’Any en restaurant amb trasllat des de l’hotel. Visites segons itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Begudes als àpats. Extres personals. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.125,00 € 965,00 €

  Suplement individual 130.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 80.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Maig 2016