Egipte Cap d'Any_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Egipte Cap d'Any_
 • Preu base per persona en habitació doble des de 1.550€
Egipte Cap d'Any_

Sol·licita el teu pressupost

 • Egipte Cap d'Any_
 • Itinerari

  Egipte, un viatge al passat gràcies als seus majestuosos temples i meravelles de l'antiguitat, un pais de contrastos i bells paisatges desèrtics dotats de l'esplendor que els atorga el seu riu Nil, una destinació sorprenent, carregada de màgia i història que us convidarà a gaudir d'una experiència inoblidable.

   

  26 Desembre. Dissabte. BARCELONA – EL CAIRE – LUXOR 

  Presentació a l'aeroport de Barcelona – El Prat, tres hores abans de la sortida en els taulells de facturació de la Companyia Egyptair per embarcar en el vol directe a El Caire de les 15.25h. Arribada, assistència per part del nostre representant, tràmits de visat i enllaç amb el vol desti Luxor. Arribada i trasllat a la motonau. Allotjament.

  (A causa de la nova normativa del Ministeri de Turisme Egipci, hem d'informar de les excursions que realitzarà cada client, més avall detallem les excursions opcionals que podrà contractar la seva arribada).

   

  27 Desembre. Diumenge. LUXOR – ESNA  

  Pensió completa a bord. Al matí visita al Temple de Luxor (descobert en 1881 i dedicat al déu del sol Amon Ra i Karnak), impressionant complex monumental units antigament per una llarga avinguda adornada d'esfinxs amb cap de carner, que formen un conjunt monumental de santuaris, estàtues, columnes i obeliscos dignes d'admiració. Esmorzar a bord. A la tarda visita a la Necròpoli de Tebes, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX, el Temple de Hatshepsut i visita als Colossos de Memnon, dues majestuoses estàtues de 19,5 m d'alt vigilants de l'entrada al monument funerari d'Amenofis III, que representen al faraó assegut amb les mans reposant en els genolls, als seus peus i en tots dos costats, les estàtues de l'esposa i la mare del faraó. Navegació cap a Esna. Sopar i nit a bord.

   

  28 Desembre. Dilluns. ESNA – EDFU – KOM OMBO 

  Pensió completa a bord. Al matí prosseguirem navegació cap a Edfú. Visita en calesa al Temple del déu Horus (un dels més bells i millor conservats) datat l'any 237 A. C. Continuació del creuer fins a Kom Ombo. Sopar i nit a bord.

   

  29 Desembre. Dimarts. KOM OMBO – ASWAN 

  Pensió completa a bord. Visita a primera hora del Temple de Kom Ombo, l'únic Temple dedicat a dues divinitats Horoeris, el déu amb cap de falcó i Sobek, el déu amb cap de cocodril. Navegació cap a Aswan. A la tarda visita del Temple de Philae i passeig en faluca. Sopar i nit a bord.

   

  30 Desembre. Dimecres. ASWAN – EL CAIRE

  Esmorzar a bord. Durant l'estada, es realitzarà la visita opcional per carretera als Temples d'Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i en la qual també podran admirar un Temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts pedra per pedra del seu emplaçament original amb el fi de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. Dinar a bord i desembarcament. Trasllat a l'aeroport per a embarcar al vol d'Epyptair de les 14.55h, destinació el Caire. Arribada i trasllat a l'hotel Conrad 5*. Allotjament.

   

  31 Desembre. Dijous. EL CAIRE

  Esmorzar a l'hotel. Al matí realitzaran la visita panoràmica a la Necròpoli de Gizah, on es troben les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Kheops, Kefrén i Micerinos i la famosa esfinx que custodia la necròpoli i representa al rei Kefren. A la tarda opcionalment podran realitzar la visita a Memphis i Sakkara, on es troben monuments arcaics de la III dinastia, però també de totes les èpoques de la història egípcia, inclòs el període cristià. Allotjament.

   

  01 Gener. Divendres. EL CAIRE

  Desdejuni a l'Hotel. Dia lliure per a realitzar la visita opcional a la ciutat, que inclou: El Museu Egipci, construït per l'arquitecte Marcel Dourgnon i en el qual es troba el fabulós tresor de Tutankhamon, entre altres antiguitats de gran interès històric. La Fortalesa de Saladino amb la Mesquita d'Alabastre de Mohamed Alí, la més visitada del Caire construïda per l'arquitecte grec Yusuf Busnaq qui va realitzar una pàl·lida imitació de les mesquites otomanes d'Istanbul. L'última visita d'aquest dia complet per la ciutat del Caire, es reserva al Basar de Khan el Khalili, conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d'objectes artesanals, es recomana una parada en el Cafè Fishawy, lloc de reunió de la intel·lectualitat i la bohèmia egípcia per a degustar un deliciós te amb menta. Allotjament.

   

  02 Gener. Dissabte. EL CAIRE - BARCELONA

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol directe d'Egyptair de les 11.00h amb destinació Barcelona. Arribada prevista a les 14.25h i fi dels nostres serveis.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Vols de la Companyia EGYPTAIR (BCN-CAI-LXR//ASW-CAI-BCN), en classe turista
  • 4 nits de creuer pel Nil / M/S NILE QUEST o similar, en regim de pensió completa
  • 3 nits a El Cairo / Hotel CONRAD CAIRO, en regim d’allotjament i esmorzar
  • Visites segons itinerari adjunt amb guía de parla hispana
  • Trastllats
  • Assegurança básica i documentació de viatge.
  • Taxes aéreas incloses: 260€ (a reconfirmar).
  • Pack Covid (prova PCR i assegurança)


  Serveis no inclosos:

  • Visat d’entrada i propines del creuer (50€ per persona a pagar en desti)
  • Propines del guía (segons criteri del client)
  • Tot allò que no quedi detallat a l’apartat "el preu inclou"

     Requisits:

  Passaport amb vigència 6 mesos. Prova PCR negativa.
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble des de 1.550€
 • Condicions generals

  Nota Important: Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut