Egipte, especial Cap d'any_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Egipte, especial Cap d'any_
 • 8 dies / 7 nits
Preu base per persona en habitació / cabina doble
1225 €
GUIA EN DESTÍ
Egipte, especial Cap d'any_

Sol·licita el teu pressupost

 • Egipte, especial Cap d'any_

  Preu base per persona en habitació / cabina doble 1225 €

 • Itinerari

  28 de desembre. Divendres

  Barcelona – Aswan

  Presentació als mostradors de Egyptair en la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona, 2 hores abans de la sortida. Sortida en vol regular a les 12.20 hores amb destinació Luxor. Arribada a les 17.55 hores, assistència per part del representant de Travel Days, tràmits de visat i trasllat a la motonau. Nit a bord

   

  29 de desembre. Dissabte

  Luxor – Esna – Edfu

  Pensió completa a bord. Al matí visita de la Necròpoli de Tebas, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX. Només és possible visitar 10 de les tombes que s'obren per torn d'any en any, dos de les quals estan incloses en aquesta excursió exceptuant la de Tutankamon i que depenen de les quals estiguin disponibles al moment de la visita, el Temple de Medinet Habu i visita als Colossos de Memnon dues majestuoses estàtues de 19,5 m d'alt vigilants de l'entrada al monument funerari de Amenofis III, que representen al faraó assegut amb les mans reposant als genolls, als seus peus i en tots dos costats, les estàtues de l'esposa i la mare del faraó. A la tarda visita al Temple de Luxor (descobert en 1881 i dedicat al déu del sol Amon Ra) i Karnak (impressionant complex monumental) units antigament per una llarga avinguda adornada d'esfinxs amb cap de carner, que formen un conjunt monumental de santuaris, estàtues, columnes i obeliscos dignes d'admiració. Navegació cap a Edfu creuant la Resclosa de Esna. Nit a bord.

   

  30 de desembre. Diumenge

  Edfu – Kom Ombo – Aswan

  Pensió completa a bord. Al matí visita  en calesa al Temple del déu Horus (un dels mes bells i millor conservats) datat l'any 237 A. de C.  Continuació del creuer cap a Kom Ombo, per visitar l'únic Temple dedicat a dues divinitats: Horoeris déu amb cap de falcó i Sobek, déu amb cap de cocodril. La seva construcció data de l'època grecoromana. En el seu interior es podran observar tres cocodrils momificats. Navegació cap a Aswan. Nit a bord.

   

  31 de desembre. Dilluns

  Aswan

  Pensió completa a bord. A la ciutat de Aswan, visites a l'Alta Presa una de les majors obres de l'enginyeria i l'Obelisc Inacabat situat en l'antiga pedrera de granit. Passeig en xaluca, típica embarcació de vela o amb llanxa motora pel riu Nil. Durant l'estada, excursió opcional per carretera als Temples d'Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i en la qual també podran admirar un Temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts  pedra per pedra del seu emplaçament original amb la finalitat de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. Nit a bord.

   

  01 de gener. Dimarts

  Aswan – El Caire

  Esmorzar a bord. Desembarcament. Trasllat a l'aeroport per embarcar al vol amb destinació El Caire. Arribada i trasllat a l'Hotel. Allotjament.

   

  02 de gener. Dimecres

  El Caire

  Esmorzar a l'Hotel. Al matí, visita panoràmica a la Necròpoli de Gizah, on es troben les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Kheops, Kefrén i Micerinos i la famosa Esfinx que custodia la necròpoli i representa al rei Kefren. Tarda lliure. Opcionalment es podrà realitzar la visita a  Menphis i Sakkara, on es troben monuments arcaics de la III dinastia però també de totes les èpoques de la història egípcia, inclòs el període cristià. Allotjament.

   

  03 de gener. Dijous

  El Caire

  Esmorzar a l'Hotel. Dia lliure on podrà realitzar l'excursió facultativa a la ciutat, que inclou: El Museu Egipci, construït per l'arquitecte Marcel Dourgnon i en el qual es troba el fabulós tresor de Tutankhamon entre altres antiguitats de gran interès històric. La Fortalesa de Saladino amb la Mesquita d'Alabastre de Mohamed Alí, la més visitada del Caire construïda per l'arquitecte grec Yusuf Busnaq qui va realitzar una pàl·lida imitació de les mesquites otomanes d'Istanbul. L'última visita d'aquest dia complet per la ciutat del Caire, es reserva al Basar de Khan el Khalili, conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d'objectes artesanals, es recomana una parada en el Cafè Fishawy, lloc de reunió de la intel·lectualitat i la bohèmia egípcia per degustar un deliciós te amb menta. Allotjament.

   

  04 de gener. Divendres

  el Caire – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport i embarcament al vol de les 07.30 hores de la Companyia Egyptair amb destinació Barcelona. Arribada  prevista a les 11.05 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  • Vol regular amb la Cia. Egyptair Barcelona – el Caire – Barcelona, classe turista
  • Vols domèstics Aswan / Luxor
  • 4 nits de creuer pel Nil en règim pensió completa
  • 3 nits d'hotel al Caire en règim allotjament + Esmorzar
  • Visites especificades a l'itinerari
  • Guia local de parla hispana
  • Assegurança de viatge.


  Serveis no inclosos:

   

  • Visat (34 € per persona en destí)
  • Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.
  • Begudes
  • Propines
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat en serveis inclòs


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT
  Preu base per persona en habitació / cabina doble 1.225,00 €  Taxes aèries i portuaries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 210.00€ per persona

   

  Opcional:

  Suplement categoria 5*superior 135.00 per persona

  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€ per persona


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. 

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: TRAVEL DAYS

   

  Sabadell, Octubre 2018