El Cor dels Dolomites, Nord d'Itàlia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • El Cor dels Dolomites, Nord d'Itàlia
 • Avió 6 dies, tot inclòs
El Cor dels Dolomites, Nord d'Itàlia

Sol·licita el teu pressupost

 • El Cor dels Dolomites, Nord d'Itàlia
 • Itinerari

   

  Dimarts.

  Barcelona – Milà – Regió dels Dolomites.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1 als mostradors de la companyia Alitalia, a les 9:10 h. Sortida en el vol regular AZ7895 a les 11:10 h i arribada a l’aeroport de Milà a les 12:45 h. Assistència per part del nostre corresponsal i trasllat a l’encantador poble termal de Sirmione, situat en una península envoltada d’aigua. Dinar en ruta. A l’hora convinguda continuació fins a Molina di Fiemme. Arribada a l’hotel Ancora 3*** superior. Sopar i allotjament.

   

  Dimecres.

  Excursió a Trento.

  Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem d’un recorregut per les muntanyes “Dolomiti”, les més espectaculars d’Itàlia. Arribada a Trento i visita del Castell de Buonconsiglio, construït amb raons exclusivament defensives en un començament, amb el pas dels anys es van anar agregant edificis que l’han “urbanitzat”, convertint-se en el complex urbà fortificat més extens dels Alps. La visita del castell ofereix la possibilitat d’endinsar-nos en la història des del punt de vista arquitectònic i militar. Dinar. A continuació realitzarem la visita guiada de la ciutat, amb el seu centre, on veurem la plaça central amb la fontana de Neptú i la catedral gòtica. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Dijous.

  Excursió a Merano i el Llac de Caldaro.

  Esmorzar i sortida cap a Merano, la ciutat termal més antiga de la regió del “Tirol del Sud”, a la província italiana d’Alt Adigio. Visita guiada d’aquesta ciutat de jardins, de benestar, històrica i moderna, mundana però a la vegada tranquil·la. Dinar en un restaurant. A la tarda, sortida cap al llac de Caldaro, el llac més calent dels Alps i lloc protegit, envoltat de vinyers i horts. El poble de Caldaro (“Kaltern” en alemany) està situat en la ruta del vi del Tirol del Sud. Realitzarem una degustació de vins de la regió en un  típic restaurant. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Divendres.

  Excursió al Llac di Garda.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció cap a la riba nord del Llac di Garda, el més gran dels llacs italians. El llac d'origen glacial i situat als peus dels Alps, presenta uns paisatges increïbles de muntanyes que arriben fins a l'aigua, ruïnes romanes aïllades, castells i pintorescs pobles acuradament decorats amb geranis i buguenvíl · lies. Dinar. Ens embarcarem en un vaixell per fer el recorregut des de Malcesine fins a Limone per poder gaudir d’una vista única sobre el llac i els seus voltants. Retorn a l’hotel i sopar a base d’especialitats de la regió del Trentino. Allotjament.

   

  Dissabte.

  Regió dels Dolomites – Verona – Milà.

  Esmorzar i sortida cap a Verona, famosa ciutat italiana, on art i història han deixat petjades immortals. Visita guiada d’aquesta encantadora ciutat, escenari d’una de les històries d’amor més famoses, Shakespeare va situar aquí a Romeo i Julieta. Dinar i temps lliure. A l’hora convinguda, continuació cap a Milà. Arribada a l’hotel Idea Milano Bicocca 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Diumenge.

  Milà – Barcelona.

  Esmorzar bufet. Aquest mati realitzarem la visita guiada de Milà. Destaquem el Duomo (catedral), la Galleria Vittorio Emmanuelle II, el famós teatre de l’Scala i la fortalesa del castell Sforzesco. Dinar i trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de la companyia Alitalia AZ80 a les 17:35 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 19:10 h. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars d’Alitalia (cal reconfirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva). Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Imprescindible portar DNI en vigor.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base + taxes
 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  gener 2013