El millor de Xina
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • El millor de Xina
 • 11 dies avió
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base 2395€
2395 €
El millor de Xina

Sol·licita el teu pressupost

 • El millor de Xina

  Preu base 2395€ 2395 €

 • Itinerari

  Primer dia:

  Barcelona - Helsinki - Pequín.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona Terminal 1, mostradors Finnair, per tràmits de facturació. Sortida via Hèlsinki en direcció a Pequín. Nit a bord.

   

  Segon dia:

  Pequín.

  Arribada a primera hora del matí. Trasllat privat a l’hotel Beijing International Hotel 5* o similar. Dinar inclòs. A la tarda, visita al Temple del Cel o Tian Tan, el lloc on els emperadors de les dinasties Ming i Qing oferien sacrificis al Cel i resaven per tenir bones collites. Sopar inclòs.

   

  Tercer dia:

  Pequín.

  Esmorzar bufet. Visita panoràmica de la ciutat. Visitarem la Plaça de Tian an Men, el Palau Imperial, més conegut com “la Ciutat Prohibida” i el mercat de la Seda. Dinar, Durant la nostra estada a Pequín gaudirem d’un espectacle d’acrobàcia. Sopar i allotjament a l’hotel Beijing International Hotel 5* o similar.

   

  Quart dia:

  Pequín.

  Esmorzar bufet. Visita de dia complet que inclourà la Gran Muralla, el Palau d’Estiu i la visita exterior dels centres olímpics: l’estadi “Niu d’Ocell” i el centre aquàtic “Cub d’Aigua”. També visitarem un taller de cloiseonné, una forma d’artesania xinesa de treball del metall típica de Beijing. Dinar inclòs. Gaudirem d’un sopar típic d’ànec lacat. Allotjament a l’hotel Beijing International Hotel 5* o similar.

   

  Cinquè dia:

  Pequín - Xian.

  Esmorzar bufet. Trasllat a l’aeroport. Avió a Xian, capital d’11 dinasties que destaca per ser el punt de partida de la mil·lenària “Ruta de la Seda”. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar i sopar inclòs. Allotjament al Grand Metro Park Hotel 5* o similar.

   

  Sisè dia:

  Xian.

  Esmorzar bufet. Vista del Museu de les Terracotes de l’emperador Qin Shi Huang. Milers de soldats i cavalls de més de 2.000 anys d’antiguitat.

  Dinar inclòs. Visitarem el Temple de l’Oca Salvatge i la Muralla Antiga de la ciutat. Retorn a l’hotel per sopar. Allotjament al Grand Metro Park Hotel 5* o similar.

   

  Setè dia:

  Xian - Guilin.

  Esmorzar bufet. Trasllat a l’aeroport. Avió a Guilin, Dinar. Situada a la vora del riu Lijing, es considera “el millor paisatge sota el cel”. Arribada, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament a l’hotel  Sheraton Guilin 5* o similar.

   

  Vuitè dia:

  Guilin - Yangsuo - Guilin.

  Esmorzar bufet. Creuer pel riu Li Jang, on podrem gaudir d’uns paisatges inoblidables de verds camps d’arròs i cims de roca pelada. Dinar inclòs. Arribada al petit poblet de Yangshuo, on disposarem de temps lliure per passejar pel seu carrer de vianants. De retorn a Guilin, visitarem la Cova de la Flauta de Canya. Sopar inclòs. Allotjament a l’hotel Sheraton Guilin 5* o similar.

   

  Novè dia:

  Guilin - Shanghai.

  Esmorzar bufet. Dinar inclòs. Trasllat a l’aeroport. Avió a Shanghai, una ciutat que s’ha convertit en un gegant financer, industrial i turístic on trobarem la modernitat d’impressionants gratacels i edificis colonials i cases tradicionals.

  Trasllat a l’hotel Crowne Plaza Hotel Shanghai 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Desè dia:

  Shanghai.  E

  smorzar bufet. Visita panoràmica de la ciutat, veurem el Temple del Buda de Jade, el jardí Yuyuan, el Bund o Malecó i el Carrer Nanjing. Dinar inclòs. Tarda lliure. Sopar inclòs. Allotjament a l’hotel Crowne Plaza Hotel Shanghai 5* o similar.

   

  Onzè dia:

  Shanghai - Helsinki - Barcelona. 

  Esmorzar bufet. Trasllat a l’aeroport. Avió a Barcelona via Helsinki. Arribada a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió en classe turista. Guia acompanyant durant tot el viatge. Allotjament en hotels 5* . Trasllats. Pensió com-pleta. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 2395€ 2.815,00 € 2.395,00 €

  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 365.00€
  Visat d'entrada 90.00€
  Compra Anticipada -70.00€
  Suplement sortida 12 agost 110.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell, gener 2013