Emília-Romanya
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Emília-Romanya
 • 6 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
Preu base per persona en habitació doble des de
1140 €
Emília-Romanya
 • Emília-Romanya

  Preu base per persona en habitació doble des de 1140 €

 • Itinerari

  Vine a descobrir la regió d’Emília-Romanya, una de les més riques d’Itàlia, on es concentren places medievals, castells i palaus senyorials. Enamora’t dels mosaics paleocristians de Ravenna, del centre renaixentista de Ferrara, dels llargs pòrtics de Bolònia o del Teatre Farnese de Parma. Et sorprendrà saber que estàs descobrint el bressol d’alguns dels aliments més coneguts de la gastronomia del país com el prosciutto, el parmiggiano reggiano, els tortellini, la mortadel·la o el vinagre de Mòdena. Una escapada amb molt d’encant d'essència purament italiana!

   

   

  02 setembre. Dimecres.

  Barcelona – Bolonya

  Presentació als taulells de facturació de Vueling a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 12.30 hores per sortir en el vol VY 6524 en direcció a Bolonya. Arribada prevista a les 16.15 hores i trasllat a l’Hotel Zanhotel Regina 3* o similar. Passeig amb la nostra guia acompanyant per tenir un primer contacte amb l’animada capital històrica de l’Emília-Romanya. Ens desplaçarem a la zona del Quadrilatero, on es troba el conegut Mercato di Mezzo. Sempre es diu que aquesta zona era el rebost de la ciutat, on es van establir representants de tots els gremis: orfebres, carnissers, pescadors, forners i barbers entre altres. Aquesta zona és ideal per conèixer els productes gastronòmics locals i veure una de les tradicions bolonyeses: l’aperitiu d’abans de sopar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  03 setembre. Dijous.

  Bolonya

  Esmorzar a l’hotel. Avui, dedicarem el dia a conèixer a fons la ciutat de Bolonya, acompanyats d’un guia local. La seva Piazza Maggiore és una extensa plaça vorejada de columnates amb arcades, cafès i estructures medievals i renaixentistes com l’Ajuntament, la Font de Neptú i la Basílica de Sant Petroni. El nostre recorregut inclourà la visita a l’Archiginnasio, un dels palaus més impressionants de la ciutat i que va ser seu de la Universitat de Bolonya, la més antiga d’Europa. El principal atractiu de l’edifici és el Teatre Anatòmic, una sala en forma d’amfiteatre on els estudiants de medicina disseccionaven els cossos per d’estudi de la seva anatomia. Arribarem a la plaça amb més encant de Bolonya: Santo Stefano. Es tracta d’un complex de diverses esglésies, construïdes en èpoques diferents i curiosament disposades. Al seu interior hi trobem una rèplica del Sant Sepulcre de Jerusalem. Dinar. A la tarda, continuarem descobrint els encants de la ciutat passejant pel barri jueu, que manté molts elements de la seva estructura original, i veurem les nombroses torres medievals de la ciutat, entre les que destaquen la inclinada Asinello i la Gariselda. Podrem passejar pels seus pòrtics que sumen 40 kilòmetres acompanyats de la nostra guia acompanyant. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  04 setembre. Dimecres.

  Bolonya – Ravenna – Dozza – Bolonya

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Ravenna, situada entre els Apenins i el Mar Adriàtic, que va ser l’última capital de l’Imperi Romà a Occident. Coneguda com la “ciutat dels mosaics”, compta amb vuit llocs patrimoni de la UNESCO. Visitarem els mosaics bizantins de la Basílica de San Vitale, el Mausoleu Gal·la Placidia i la Basílica de Sant Apolinar el Nou. Passejarem pel centre històric de la ciutat acompanyats d’un guia local, on destaquen la Piazza del Popolo i la Plaça de Sant Francesc on es troba la tomba de Dante Alighieri. Dinar. A la tarda, disposarem de temps lliure per acabar de descobrir els atractius de la ciutat. A l’hora convinguda, sortida cap a Dozza, un dels pobles més pintorescos d’Itàlia. El seu centre històric,, situat en un turó conserva intacta la seva estructura medieval, presidit per un robust castell conegut com Sforza. El que més crida l’atenció en aquest poblet és la quantitat de murals pintats a les façanes de les seves cases, vertaderes obres d’art a l’aire lliure. A l’hora convinguda, retorn a Bolonya. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  05 setembre. Dijous.

  Bolonya – Mòdena – Maranello – Bolonya

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Mòdena. Aquesta ciutat és famosa a tot el món per tres coses: el vinagre balsàmic, els cotxes Ferrari i per ser lloc de naixement de Luciano Pavarotti. Començarem la visita guiada a la Piazza Grande, on destaca una de les catedrals romàniques més boniques d’Itàlia, patrimoni de la UNESCO, que compta amb la singular torre Ghirlandina. Veurem l’exterior del Palau Ducal, d’estil barroc i que avui dia és la seu de l’Acadèmia Militar. Farem una parada a l’històric Mercato Albinelli, d’estil Art Nouveau, on hi trobarem els millors productes de la zona: vinagre balsàmic, pasta fresca, lambrusco, prosciutto... També veurem les cases de colors pastell i les seves llargues avingudes comercials com la Via Emilia i la Via Farini. Dinar. A la tarda, ens desplaçarem cap a Maranello, la seu de la marca de cotxes Ferrari. Visitarem el Museu Ferrari, que és un concentrat d’història i bellesa del somni del Cavallino Rampante. Farem un interessant recorregut a través dels cotxes que han marcat la historia de l’automobilisme al món. Retorn a Bolonya. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  06 setembre. Divendres.

  Bolonya – Parma – Reggio Emília – Bolonya

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Parma, una ciutat que ens sorprendrà pel seu patrimoni medieval, renaixentista i contemporani. Farem una visita guiada pel centre històric, on veurem la Piazza del Duomo, la Catedral de Maria Assumpta que data del segle XII, el Baptisteri i el Palau Episcopal. Continuarem cap al Palazzo della Pillota, on trobem el singular Teatre Farnese, construït totalment de fusta. Passejant pels seus carrers trobarem moltes botigues especialitzades en formatge Parmiggiano Reggiano, amb una tradició de 800 anys. Els mestres formatgers treballen en peces que arriben als 90 quilos de pes. Dinar. A la tarda, visitarem Reggio Emília, situada a les planes del riu Po. Aquesta ciutat, on va néixer la bandera italiana, té un agradable centre per a vianants. La catedral, que data deñ segle XIII, presideix la Piazza Prampolini, on es troba també el Palazzo del Comune. A l’hora convinguda, retorn a Bolonya. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  07 setembre. Dissabte.

  Bolonya – Ferrara – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Ferrara, una esplèndida ciutat de marcat caràcter renaixentista i Patrimoni Mundial de la UNESCO. La famosa família Este va governar aquesta ciutat durant tres segles i li va donar l’aparença que té avui dia: una ciutat única, que fusiona els estils medieval i renaixentista i representa la primera ciutat moderna d’Europa. Farem un recorregut guiat que inclourà el famós Castell d’Este, la Piazza Savonarola, el Palazzo Arcivescovile, la catedral de Ferrara i el gueto jueu. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Bolonya per sortir en el vol VY 6523 de les 17.00 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 18.45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Vueling. Barcelona – Bolonya – Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge


  Serveis no inclosos:

  • Dinar del primer.
  • Begudes als àpats.
  • Propines als guies locals i conductor.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.175,00 € 1.140,00 €

  Suplement individual 195.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 50.00€
  Compra Anticipada -35.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -35.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, febrer 2020.