Emirats Àrabs. Cap d'Any. GRUP REDUIT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Emirats Àrabs. Cap d'Any. GRUP REDUIT
 • 7 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
1890 €
Emirats Àrabs. Cap d'Any. GRUP REDUIT

Sol·licita el teu pressupost

 • Emirats Àrabs. Cap d'Any. GRUP REDUIT

  Preu per persona base habitació doble 1890 €

 • Itinerari

  27 de desembre. Diumenge.

  Barcelona - Abu Dhabi.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona Terminal 1 a les 04.00h. Sortida en el vol TK1852 de la companyia Turkish Airlines amb destinació a Istanbul. Arribada a les 10:25 i visita panoràmica de la ciutat. Dinar inclòs. Trasllat a l’aeroport i connexió amb el vol TK868 de les 20.25h amb destinació Abu Dhabi. Arribada a les 02.45h(+1) i trasllat a l’hotel Novotel Al Bustan 4* o similar. Allotjament a l’hotel.

   

  28 de desembre. Dilluns.

  Abu Dhabi.

  Esmorzar a l’hotel i temps lliure per descansar. Dinar bufet a l’hotel. A la tarda realitzarem la visita guiada de la ciutat. Abu Dhabi és la capital dels Emirats Àrabs Units i la ciutat més rica del món. Situada en un arxipèlag d’illes, és una ciutat que, tot i el seu continu creixement, sempre intenta mantenir la cultura beduïna. La nostra passejada ens portarà fins a La Corniche i l’escullera, on es troba l’Heritage Village, el qual ens ofereix una visió sobre l’estil de vida dels llogarencs. També gaudirem de la panoràmica del Palau dels Emirats. Visitarem la magnífica Mesquita Sheikh Zayed, exemple únic d’art neoislàmic amb materials procedents de tot el món. Sopar i allotjament.

   

  29 de desembre. Dimarts.

  Abu Dhabi.

  Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb una visita de la ciutat de Masdar, un projecte respectuós amb el medi ambient i que es convertirà en l’única ciutat d’emissions zero al món. Més tard anirem al Manarat Al Saadyat, situat al districte cultural i a l’illa de Yas, coneguda també pel seu circuit de Fórmula 1. Dinar. Més tard gaudirem de l’entrada al parc indoor més important del món, el Ferrari World, que ofereix un seguit d’atraccions vinculades a la mítica marca. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  30 de desembre. Dimecres.

  Abu Dhabi - Dubai.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Dubai, ciutat de contrastos, considerada el centre econòmic de l’Orient Mitjà. Arribada i visita del districte d’Al Fahidi, la part antiga i on encara es poden veure les famoses torres de vent i cases antigues. Aquest districte contrasta amb la moderna ciutat de Dubai, la qual ofereix una impressió fascinant d’aquesta bulliciosa ciutat. La nostra ruta ens portarà a visitar el Museu de Dubai i el Dubai Creek, l’accident geogràfic que va donar lloc a la ciutat, amb Abra, el taxi d’aigua tradicional per arribar als mercats d’or i espècies. Dinar. Al acabar anirem cap a l’hotel Marina Byblos 4* o similar i distribució d’habitacions. A la tarda, a través de Jeeps privats, viurem una experiència única sobre les dunes vermelles del desert. A continuació ens desplaçarem cap a un campament beduí, on gaudirem d’un sopar bufet de barbacoa i ens entretindrem amb els camells, els falcons, les pipes per fumar shisha i un espectacle de dansa del ventre amb música de fons. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  31 de desembre. Dijous.

  Dubai.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar per visitar la cara més nova de Dubai. El nostre recorregut s’iniciarà per la costa de Jumeirah amb una breu parada a la Mesquita de Jumeirah, per poder fotografiar-la, i seguirem fins al Burj Al Arab, un dels símbols més coneguts de la ciutat. Més tard seguirem fins a la zona multiètnica de Dubai Marina, que ofereix un entorn internacional molt agradable amb botigues i restaurants. A continuació ens dirigirem a la major illa artificial construïda per l’home: The Palm Jumeirah, on resideix una de les comunitats més exclusives de Dubai. Dinar. Al acabar, trasllat al centre comercial Mall of the Emirates, famós per la seva pista d’esquí interior. Temps lliure per gaudir de les botigues i atraccions de la zona. Retorn a l’hotel i temps per relaxar-se. Sopar i Nit de Gala de Cap d’Any a l’hotel.

   

  1 de gener. Divendres.

  Dubai.

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per acabar d’explorar la ciutat de l’or. Dinar a l’hotel. Sortida amb autobús privat i guia de parla espanyola cap a la zona del centre, on es troba l’impressionant Burj Khalifa, la torre més alta del món. Tindrem l’oportunitat de pujar-hi i gaudir de fantàstiques vistes de Dubai. Temps lliure per gaudir del Dubai Mall, el centre comercial de Dubai, que acull també un impressionant aquari. Al vespre, l’edifici, cada 30 minuts, presenta un espectacle de la font musical que atrau molts visitants de tot el món. Sopar. Trasllat a l’aeroport d’Abu Dhabi amb autocar privat. Sortida en el vol TK869 a les 03:40h amb destinació Istanbul. Nit a bord.

   

  2 de gener. Dissabte.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport d’Istanbul a les 06:40 i connexió amb el vol TK1853 de les 08:05 amb destí Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 10:50 i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió en classe turista de la companyia Turkish Airlines. Trasllats privats en autocars amb aire condicionat. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l’itinerari o similars. Pensió completa durant tot el viatge. Visites esmentades amb guia local de parla hispana. Gala de Cap d’any. Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no esmentat com inclòs  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.200,00 € 1.890,00 €

  Suplement habitació individual 495.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 265.00€
  Assegurança assistència en viatge
  Compra Anticipada -60.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€
  Descompte pagament total -60.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.17 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d'anticipació, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 . Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell, abril 2015