Emirats Àrabs, cap d'any
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Emirats Àrabs, cap d'any
 • Avió, 5 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 1.360€
1360 €
Emirats Àrabs, cap d'any

Sol·licita el teu pressupost

 • Emirats Àrabs, cap d'any

  Preu base des de 1.360€ 1360 €

 • Itinerari

   

  29 desembre.

  Barcelona - Dubai.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1. A les 6:15 h. Tràmits de facturació directes a la nostra destinació: Dubai. Sortida en vol regular KL1664 a les 8:10 h. Arribada a l’aeroport d’Amsterdam i enllaç en el vol KL427, arribada a Dubai a les 23:10 h.

  Asistencia per part dels nostres representants als Emirats. Trasllat privat a l’hotel Marina Byblos 4**** sup.   Allotjament.

   

  30 desembre.

  Dubai. Visita Old Dubai I 4X4 en el Desert.

  Esmorzar a l’hotel. Visita privada a la fascinant capital dels Emirats. La nostra visita panoràmica ens deixarà veure el Palau del Governador i l’històric barri de Bastatiya. La fortalesa de Al Fahidi on gaudirem de les imatges de l’origen d’aquesta ciutat i on es troba el museu de Dubai. Creuarem el Creek amb un taxi aquàtic, arribarem als mercats de les especies i de l’or. Dinar en un restaurant.

  A la tarda sortirem en vehicles 4x4 per traslladar-nos al desert.  Un emocionant recorregut per les grans dunes amb paisatges irrepetibles.  Gaudirem de la posta de sol i ens traslladarem a un campament beduí on tindrem l’experiència de pujar en camell. 

  Finalment tindrem un sopar-barbacoa a l’aire lliure amb l’animació de les famoses danses del ventre. Retorn a l’hotel i allotjament. 

   

  31 desembre.

  Dubai. Visita de New Dubai.

  Esmorzar bufet a l’hotel. A primera hora iniciarem la visita a la part nova de la ciutat, considerada probablement de les més espectaculars del món. Union House, la Mesquita de Jumeirah i la platja del mateix nom, des d’on veurem l’imatge de la ciutat: El hotel Burj Al Arab. Continuarem cap l’illa artificial de The Palm, on es troba l’espectacular hotel Atlantis. Continuarem fins el centre comercial Mall of the Emirates, on es troba la pista d’esqui indoor més gran del món. Dinar. A la tarda ens traslladarem als peus de l’edifici més alt del món, el Burj Khalifa. 

  Deixarem temps pels que vulguin veure la vista des de l’observatori situat a la planta 124. (Tiquets no inclosos. Preu aprox. 35$)

  Continuarem fins el centre comercial més gran del món: El espectacular Dubai Mall. On gaudirem de temps lliure per realitzar compres. A l’hora convinguda retorn a l’hotel.

  Temps per canviar-nos i trasllat al Creek on embarcarem en el Dhow cruise per gaudir del magnífic sopar de cap d’any amb meravelloses vistes i begudes alcohòliques incloses .

   

  1 gener.

   Dubai. Excursió a Abu Dhabi.

   Esmorzar bufet a l’hotel. A primera hora sortirem en direcció a la ciutat de Abu Dhabi, la ciutat més rica del món, capital dels Emirats Àrabs Units i el més gran dels set emirats.  Visitarem le famosa Mesquita Sheikh Zayed, la tercera més gran del món. Continuarem amb una visita panoràmica dels palaus dels “jeques”, el palau blanc de Al Husin construït en el 1.761 i el majestuós hotel Emirates Palace.  Dinar en el restaurant The Yas, situat dins del circuit de F1 de Abu Dhabi.

  A continuació tindrem un plat fort:  Visitarem el Parc d’atraccions de Ferrari, recentment inaugurat.  Temps lliure per gaudir de les facilitats d’aquest impressionant parc.

  A l’hora convinguda, tornarem a Dubai.   Sopar . Trasllat a l’aeroport de Dubai. Tràmits de facturació i sortida en el vol KL428 a les 01:35 h. Nit a l’avió.

   

  2 gener.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Amsterdam a les 6:00 h. Connexió en el vol KL1665 a les 7:55 h.  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 10:05 h.  Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista. Assistència a l’aeroport. Allotjament en hotel 4*sup. Trasllats. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

   

  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 1.360€ 1.570,00 € 1.360,00 €

  Suplement individual 295.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 388.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Torre Burj Khalifa pujada al observatori, planta 124 30.00€

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  Els preus estan cotitzats en base a un canvi d’1€ = 1,31 dòlars ( vigent gener 2012 )

 • Condicions generals

   

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de fer la reserva.