Emirats Àrabs
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Emirats Àrabs
 • Avió 5 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Emirats Àrabs

Sol·licita el teu pressupost

 • Emirats Àrabs
 • Itinerari

  4 desembre.

  BARCELONA / DUBAI.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal T1. A les 13:25 h. Tràmits de facturació directes a la nostra destinació: Dubai. Sortida en vol regular de Emirates a les 15:25 h. Arribada a Dubai a les 00.45 h .Trasllat a l’hotel Marina Byblos 4**** sup o similar .  Distribució d`habitacions .Allotjament

   

  5 desembre.  

  DUBAI: Visita de Dubai i 4x4 al Desert.

  Esmorzar bufet a l’hotel. A primera hora iniciarem la visita a la part nova de la ciutat, considerada probablement de les més espectaculars del món. Union House, la Mesquita de Jumeirah i la platja del mateix nom, des d’on veurem la imatge de la ciutat: El hotel Burj Al Arab. Destaquem tambè la imatge del gegantí hotel Atlantis. Continuarem per Sheikh Zayed Road, on es troben els gratacels de la ciutat, com el Burj Khalifa, la torre més alta del món. Continuarem cap l’illa artificial The Palm, on es troba l’espectacular hotel Atlantis i on gaudirem del Dinar al saló Kaleidoskopie.

  A la tarda sortirem en vehicles 4x4 per traslladar-nos al desert.  Un emocionant recorregut per les grans dunes amb paisatges irrepetibles. Gaudirem de la posta de sol i ens traslladarem a un campament beduí on tindrem l’experiència de pujar a camell. 

  Finalment tindrem un sopar-barbacoa a l’aire lliure amb l’animació de les famoses danses del ventre. Retorn a l’hotel i allotjament. 

  .

  6 desembre.

  DUBAI.  Vell Dubai ,Edificis espectaculars i Shopping tour.

  Esmorzar bufet a l’hotel. Visita privada a la fascinant capital dels Emirats. La nostra visita panoràmica ens deixarà veure el Palau del Governador i l’històric barri de Bastatiya. La fortalesa de Al Fahidi on gaudirem de les imatges de l’origen d’aquesta ciutat i on es troba el museu de Dubai. Creuarem el Creek amb un taxi aquàtic i  arribarem als mercats de les especies i de l’or. Continuarem fins el centre comercial Mall of the Emirates, on es troba la pista d’esqui indoor més gran del món. Dinar. A la tarda ens traslladarem als peus de l’edifici més alt del món, el Burj Khalifa. Deixarem temps pels que vulguin veure la vista des de l’observatori situat a la planta 124. (Tickets no inclosos. Preu aprox. 35euros)

  També visitarem el centre comercial més gran del món: El espectacular Dubai Mall. On gaudirem de temps lliure per realitzar compres. A l’hora convinguda retorn a l’hotel Sopar i allotjament a l`hotel.

   

  7 desembre.

  DUBAI. Excursió a Abu Dhabi.

  Esmorzar bufet a l`hotel. A primera hora sortirem en direcció a la ciutat de Abu Dhabi, la ciutat més rica del món, capital dels Emirats Àrabs Units i el mes gran dels set emirats.  Visitarem le famosa Mesquita Sheikh Zayed, la tercera mes gran del mon. Continuarem amb una visita panoràmica dels palaus dels “jeques”, el palau blanc de Al Husin construït en el 1.761 i el majestuós hotel Emirates Palace.  Dinar en el restaurant The Yas, situat dins del circuit de F1 de Abu Dhabi.

  A continuació tindrem un plat fort:  Visitarem el Parc d`atraccions de Ferrari, recentment inaugurat.  Temps lliure per gaudir de les facilitats d`aquest impressionant parc. A l`hora convinguda, tornarem a Dubai.   Sopar i allotjament a l`hotel.

   

  8 desembre.

  BARCELONA.

  Trasllat a l`aeroport  . Vol directe a Barcelona.  Arribada a les 12.10 hores .

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* sup. Trasllats. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

  Extres personals, Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  juliol 2013