Emirats Àrabs Pont de la Constitució
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Emirats Àrabs Pont de la Constitució
 • Avió, 5 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 945€
945 €
Emirats Àrabs Pont de la Constitució

Sol·licita el teu pressupost

 • Emirats Àrabs Pont de la Constitució

  Preu base des de 945€ 945 €

 • Itinerari

   

  5 desembre.

  Barcelona - Dubai.

   

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1. A les 08:25 h. Tràmits de facturació directes a la nostra destinació: Dubai. Sortida en vol regular de AF a les 12:25 h. Arribada a l’aeroport de París i enllaç immediat a Dubai. Arribada a Dubai a les 23.00 h .Trasllat a l’hotel Marina Byblos 4**** sup.  Distribució d’habitacions. Allotjament

   

  6 desembre.

  Dubai. Visita de Dubai i 4x4 al Desert.

   

  Esmorzar bufet a l’hotel. A primera hora iniciarem la visita a la part nova de la ciutat, considerada probablement de les més espectaculars del món. Union House, la Mesquita de Jumeirah i la platja del mateix nom, des d’on veurem la imatge de la ciutat: El hotel Burj Al Arab. Destaquem tambè la imatge del gegantí hotel Atlantis. Continuarem per Sheikh Zayed Road, on es troben els gratacels de la ciutat, com el Burj Khalifa, la torre més alta del món. Continuarem cap l’illa artificial The Palm, on es troba l’espectacular hotel Atlantis i on gaudirem del Dinar al saló Kaleidoskopie.

  A la tarda sortirem en vehicles 4x4 per traslladar-nos al desert.  Un emocionant recorregut per les grans dunes amb paisatges irrepetibles. Gaudirem de la posta de sol i ens traslladarem a un campament beduí on tindrem l’experiència de pujar a camell. 

  Finalment tindrem un sopar-barbacoa a l’aire lliure amb l’animació de les famoses danses del ventre. Retorn a l’hotel i allotjament. 

   

  7 desembre.

  Dubai. Excursió a Abu Dhabi.

   

  Esmorzar bufet a l’hotel. A primera hora sortirem en direcció a la ciutat d’Abu Dhabi, la ciutat més rica del món, capital dels Emirats Àrabs Units i el més gran dels set emirats. Visitarem le famosa Mesquita Sheikh Zayed, la tercera més gran del món. Continuarem amb una visita panoràmica dels palaus dels “jeques”, el palau blanc de Al Husin construït en el 1761 i el majestuós hotel Emirates Palace.  Dinar al restaurant The Yas, situat dins del circuit de F1 d’Abu Dhabi. A continuació tindrem un plat fort:  Visitarem el Parc d’atraccions de Ferrari, recentment inaugurat. Temps lliure per gaudir de les facilitats d’aquest impressionant parc.

  A l’hora convinguda, tornarem a Dubai. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 desembre.

  Dubai.  Edificis espectaculars i Shopping tour. 

  Esmorzar bufet a l’hotel. Visita privada a la fascinant capital dels Emirats. La nostra visita panoràmica ens deixarà veure el Palau del Governador i l’històric barri de Bastatiya. La fortalesa de Al Fahidi on gaudirem de les imatges de l’origen d’aquesta ciutat i on es troba el museu de Dubai. Creuarem el Creek amb un taxi aquàtic, arribarem als mercats de les especies i de l’or. També visitarem el barri de Al Karama, on podrem posar a proba la nostra capacitat pel regateig a l’hora de comprar tot tipus de souvenirs, incloses les imitacions de prestigioses marques. Continuarem fins el centre comercial Mall of the Emirates, on es troba la pista d’esqui indoor més gran del món. Dinar. A la tarda ens traslladarem als peus de l’edifici més alt del món, el Burj Khalifa.

  Deixarem temps pels que vulguin veure la vista des de l’observatori situat a la planta 124. (Tickets no inclosos. Preu aprox. 35€)

  També visitarem el centre comercial més gran del món: El espectacular Dubai Mall. On gaudirem de temps lliure per realitzar compres. A l’hora convinguda continuarem fins el restaurant Aquarium, situat en el Dubai Creek Club, on gaudirem del sopar de comiat. Trasllat a l’aeroport de Dubai. Tràmits de facturació i sortida en el vol AF/1149 a les 01.45 h. Nit a l’avió.

   

  9 desembre.

  Barcelona.

   

   Arribada a l’aeroport de Paris i connexió immediata.  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 09.20 h.  Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* sup. Trasllats. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 945€ 1.100,00 € 945,00 €

  Suplement individual 295.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 388.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  Torre Burj Khalifa pujada al observatori, planta 124 30.00€

   

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 25 personas.

   

  Hacer llegar copia del pasaporte a la central de reservas

 • Condicions generals

   

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de fer la reserva.