Equador i Galàpagos
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Equador i Galàpagos
 • 11 dies. avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
4420 €
Equador i Galàpagos

Sol·licita el teu pressupost

 • Equador i Galàpagos

  Preu per persona base habitació doble 4420 €

 • Itinerari

   

                      Entrega de documentacions: 23 de Juliol - 16:30h- Hotel Catalonia Ramblas (BCN).

                   

   

  Equador és un paradís pels amants de la naturalesa  gràcies a ser un dels països amb una major biodiversitat del planeta. La seva principal ciutat, Quito, i els pobles que l’envolten, ens permeten descobrir l’enorme patrimoni cultural del país i cercar els seus orígens amb els diferents mercats indígenes.  Les illes Galàpagos són la gran joia del país i el seu tresor més ben conservat.

   

   

  15 d’agost. Dissabte.

  Barcelona – Madrid – Quito.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1 a les 6:45 h. Tràmits de facturació a Quito. Sortida en el vol IB2723 a les 8:40 h. Arribada a Madrid i enllaç en el vol IB6453 a les 12:35 h. Arribada a l’aeroport de Quito a les 16:45 h. Assistència i trasllat l’Hotel Mercure Alameda o similar. Sopar i allotjament.

   

  16 d’agost. Diumenge.

  Quito.

  Esmorzar .Visita de la ciutat de Quito. La ruta recorrerà el seu casc colonial de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat. Seguidament ens desplaçarem a 25 quilòmetres al nord de Quito per visitar el monument Equatorial, el qual marca la meitat exacta de la Terra, la latitud 0°, i podrem posar un peu en cada hemisferi. També visitarem el Museu Etnogràfic, on podrem conèixer els diferents grups indígenes de l’Equador. Dinar en un restaurant de la zona. A més, podrem gaudir d’una visita al museu del Banc Central. Sopar i allotjament a l’Hotel.

   

  17 d’agost. Dilluns.

  Quito: Excursió a Otavalo.

  Esmorzar .Sortida a Otavalo, lloc on es celebra el mercat indígena més famós de Sud-Amèrica. La nostra primera parada serà a la regió de Cayambe i podrem gaudir de les seves delicioses pastisseries. Al arribar a Otavalo visitarem el seu mercat d’aliments, lloc ideal per introduir-nos a la gastronomia equatoriana. Dinar en un restaurant històric. De tornada a Quito, visitarem un dels “show room” de roses més espectaculars de la regió. Arribada a Quito a la tarda .Sopar en un restaurant .A llotjament a l’Hotel.

   

  18 d’agost. Dimarts.

  Quito – Riobamba.

  Esmorzar. Sortida cap al poble de Sangolquí, on gaudirem d’un dels colorits mercats indígenes de la zona. Continuació al Parc Nacional Cotopaxi, ple de paisatges verds representatius de la Serra Equatoriana. Durant la visita recorrerem llacunes com la de Limpiopungo, descobrirem l’hàbitat del paisatge andí i observarem la fauna de la zona. Dinar en restaurant local. Seguidament ens espera la famosa Avinguda dels Volcans fins arribar a l’estació de tren Urbina, on observarem l’imponent volcà Chimborazo als nostres peus. Abans de dirigir-nos a Riobamba, visitarem un taller de Tagua. Sopar i allotjament a lHotel Abraspungo o similar.

   

  19 d’agost. Dimecres.

  Riobamba -  Cuenca.

  Esmorzar .Sortida cap al petit poble d’Alausí, on podrem recórrer l’estació de tren més difícil del món: Sibambe. En destaquem l’emocionat descens de 800 metres en ferrocaril pels rails en zig-zag tallats per la roca de la “Nariz del Diablo”. Després, visitarem el museu local “Còndor Puñuna” construït i administrat per la comunitat Nizag, resident a la zona. Tornada a l’estació d’Alausí per tal d’arribar a la fortalesa Inca d`Ingapirca, tot creuant increïbles paisatges. Dinar a la zona i arribada a Cuenca a la tarda. Sopar i allotjament a l’Hotel Santa Lucía o similar.

   

  20 d’agost. Dijous.

  Cuenca – Guayaquil.

  Esmorzar. Visita de la ciutat de Cuenca, en la qual passejarem per la Plaça de San Sebastián, amb el seu colorit mercat ple d’artesanies, el Museu d’Art Modern i el mercat de les flors. A més, gaudirem d’un passeig per la Plaça Major, el Palau de Justícia i l’església de El Sagrario, entre d’altres. També recorrem el riu Tomebamba i podrem observar la vida al seu voltant. Dinar. A continuació ens desplaçarem a fer una curta visita al taller de ceràmica de Vega, on es confeccionen els barrets Panamà. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Guayaquil. Arribada i trasllat a l’Hotel Hampton Inn by Hilton o similar . Sopar i allotjament.

   

  21 d’agost. Divendres.

  Guayaquil – Illes Galàpagos.

  Esmorzar .Trasllat a l’aeroport per agafar el vol direcció Galàpagos. Un cop haguem arribat a l’aeroport de l’Illa Baltra, ens desplaçarem a través del Canal d’Itabaca fins a l’Illa de Santa Cruz, on ens traslladarem en autocar a la part alta de l’illa i podrem visitar una reserva de tortugues gegants. Dinar. A continuació, travessarem  l’Illa Santa Cruz per dirigir-nos al Port Ayora, el poblat més gran de Galàpagos, on realitzarem un curt passeig fins al “barri alemany”.  A través d’un petit camí arribarem al Finch Bay Eco Hotel .Sopar i allotjament

   

  22 d’agost. Dissabte.

  Illes Galàpagos: Illa Bartolomè.

  Esmorzar. Trasllat en vaixell i autocar fins a Port Ayora, des d’on agafarem un iot per desplaçar-nos fins l’Illa Bartolomé,  famosa per la Roca Pináculo, el símbol més conegut de les Illes. Des de la platja de sorra rosa i blanca podrem observar pingüins, llops marins i tortugues marines. Possibilitat de realitzar snorkel. Més tard, ens traslladarem en iot fins a l’altra part de l’illa, des d’on arribarem al cim Bartolomé, en aquest punt gaudirem d’una preciosa vista de l’illa Santiago i la Badia James, i més enllà la Roca Pináculo. Dinar a bord del iot. Tornada al   Finch Bay Eco Hotel .Sopar i allotjament.

   

  23 d’agost. Diumenge.

  Illes Galàpagos: Illa Santa Cruz i Tortuga Bay.

  Esmorzar . Sortida cap a Tortuga Bay, una combinació fascinant d’ecosistemes, paisatges i fauna. Aquells que vulguin, podran recórrer un camí de 2 quilòmetres per explorar les zones àrides, els boscos caducs i les diferents espècies de flora i fauna i conèixer els seus habitants. Es podran realitzar activitats aquàtiques com kayak o surf. La visita finalitzarà amb un bany relaxant a les aigües tranquil·les i clares de la Platja Mansa. Dinar a l’hotel. Tarda lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel o bé, aquells que vulguin seguir explorant l’illa, podran visitar l’Estació Científica Charles Darwin. Sopar i allotjament a l ‘hotel.

   

  24 d’agost. Dilluns.

  Illes Galàpagos – Guayaquil – Madrid.

  Esmorzar. Sortida cap a Baltra. De camí, ens aturarem a “Los Gemelos”, una increïble depressió geològica de material volcànic. Trasllat a l’aeroport per agafar els vols de tornada a Barcelona. Sortida en el vol IB6464 a les 20:40 h.

   

  25 d’agost. Dimarts.

  Madrid – Barcelona.

  Arribada a Madrid a les 14:40 i enllaç en el vol IB2734 a les 16:45 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18:05 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió d`Iberia en classe turista definits en l`itinerari.Vols interiors. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Taxes ecològiques i governamentals d`accés al PN. Galápagos. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 4.750,00 € 4.420,00 €

  Suplement habitació individual 725.00€
  Compra Anticipada -135.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 550.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -135.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.17 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 16 persones (màxim 20 persones). Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d'anticipació, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 i a un canvi de 1€ = 1,15$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 16 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2015