Escapada a Albi -SORTIDA GARANTIDA-
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Escapada a Albi -SORTIDA GARANTIDA-
 • Autocar 2 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona en habitació doble
265 €
Escapada a Albi -SORTIDA GARANTIDA-

Sol·licita el teu pressupost

 • Escapada a Albi -SORTIDA GARANTIDA-

  Preu per persona en habitació doble 265 €

 • Itinerari

  Dissabte.

  Punts d’Origen – Albí.

  Sortida dels punts de recollida assignats a primera hora en direcció cap a la Frontera amb França. Arribada a la bonica ciutat d’Albí, ciutat natal de Henri de Toulouse-Lautrec. Coneguda com la “ciutat vermella” pel color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 2010. Dinar. A la tarda, començarem la nostra visita de la ciutat amb el Petit Tren, amb el que gaudirem d’un recorregut pels carrerons descobrint el seu patrimoni d’una manera agradable. Continuarem amb un passeig guiat pel Viel Alby, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels seus barris i edificis: el Pont Vieux, la Collégiale i el Claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Sopar i allotjament a l’hotel Ibis Albi centre/Grand Hotel d’Orleans 3* o similar.

   

  Diumenge.

  Albí – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem per fer la visita a la Ciutat Episcopal. Destaca especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la Catedral de Sainte-Cècile. Construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l’Església Catòlica davant l’heretgia càtara, la Catedral és gairebé tant austera per fora com recarregada al seu interior. Els frescos renaixentistes que en decoren la seva cúpula són una visita imprescindible pels amants de l’art. Visitarem també l’antiga residència dels bisbes i el claustre. Acabarem la nostra visita amb el Museu Toulouse Lautrec, amb més de 1000 obres del geni postimpressionista, entre les que trobarem els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El Museu es troba dins el Palau de la Berbie que pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, són una autèntica bellesa. Dinar. En acabar, retorn cap a la nostra població d’origen. Fi del viatges i dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel Ibis Albi centre/Grand Hotel d’Orleans 3* o similar. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

   


  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Blanes, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 315,00 € 265,00 €

  Suplement individual 50.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014