Escapada a Lisboa, Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Escapada a Lisboa, Setmana Santa
 • Avió 4 dies, tot inclòs
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base 630€ + taxes
630 €
Escapada a Lisboa, Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Escapada a Lisboa, Setmana Santa

  Preu base 630€ + taxes 630 €

 • Itinerari

   

  Dijous 28 Març.

  Barcelona – Lisboa.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1 als mostradors de la companyia Tap Portugal, a les 5:00 h. Sortida en el vol regular TP1047 a les 6:40 h i arribada a l’aeroport de Lisboa a les 7:40 h. Assistència per part del nostre corresponsal i trasllat a l’hotel Vila Galé Opera 4****. Començarem amb la visita guiada de la capital lusitana. Coneixerem Baixa, la catedral Sé, la més important i antiga de la ciutat, i el barri de Belem. Gaudirem d’un passeig pel barri, amb el monument als descobriments i realitzarem una degustació dels típics pastissos de Belem. Dinar i temps lliure per gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Divendres 29 Març.

  Lisboa. Excursió al Palau de Mafra i Aldeia do Sobreiro.

  Esmorzar i sortida per visitar el Palau Nacional en Mafra, el més important dels edificis de Portugal pertanyents al barroc, construït per ordre del rei Joan V en compliment de la promesa que li havia fet a la seva dona per haver-li donat descendència. Continuació al poble típic de Aldeia do Sobreiro i visita d’aquest lloc, sense dubte el que te l’encant més singular de tot Portugal. Temps  lliure i a l’hora convinguda retorn a Lisboa. Dinar. Resta de la tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Sopar típic acompanyat del Fado portuguès. 55 €.

   

  Dissabte 30 Març.

  Lisboa. Excursió a Evora i el Castell de Palmela.

  Esmorzar i sortida cap a Evora, ciutat històrica al cor de Alentejo, única ciutat portuguesa membre de la Xarxa de ciutats més antigues d'Europa. Realitzarem la visita guiada de la ciutat, amb el seu centre històric, ben conservat i considerat un dels més rics en monuments de Portugal, el que li val el qualificatiu de "Ciutat-Museu". Destaquem l’església de Sant Francesc, íntimament lligada als esdeveniments històrics que marcaran el període d'expansió marítima de Portugal i la capella dels ossos. Dinar en un restaurant. De retorn visitarem el Castell de Palmela, situat a la part alta d'una imponent turó que ens farà gaudir d'un dels més bells panorames que pugui concebre la imaginació. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Diumenge 31 Març.

  Lisboa – Excursió a Sintra, Cascais, Estoril i el de Cap da Roca - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la històrica ciutat de Sintra, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es tracta d’un preciós poble situat a peu de la Serra del mateix nom. Visitarem el Palau Reial, residència estiuenca dels reis des de l' inici de la seva construcció, destaquen les seves grans xemeneies còniques, d'unes cuines que podien atendre més de mil persones. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap al Cap da Rocca, el punt més occidental d’Europa. A través de la ruta de la costa podrem gaudir del poble mariner de Cascais i la famosa Estoril. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de la companyia Tap Portugal TP1048 a les 20:35 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 23:25 h. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Tap Portugal (cal reconfirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva). Pensió completa en tot el recorregut amb la beguda inclosa als dinars. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als sopars. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Imprescindible DNI o passaport en vigor.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 630€ + taxes 755,00 € 630,00 €

  Suplement individual 145.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 90.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  Descompte pagament total -20.00€
  Sopar típic acompanyat del Fado portuguès 55.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Nota: L’itinerari podria tenir alguna modificació en quant a l’ordre de les visites, no alterant el seu contingut.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 30 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.        

 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013