Escòcia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Escòcia
 • Avió 8 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1645 €
Escòcia

Sol·licita el teu pressupost

 • Escòcia

  Preu base per persona en habitació doble 1645 €

 • Itinerari

  Primer dia.  

  Poblacions d'origen – BARCELONA – EDIMBURG. 

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d`origen definits pel trasllat a l`aeroport de Barcelona. Sortida en vol directe de Vueling 7815 a les 12:00 h. Arribada a l`aeroport d`Edimburg a les 13:45 h. (dinar no inclòs). Tràmits de duanes i recollida d`equipatges. Trasllat a l`hotel Edinburgh Marriott 4**** / Mercure Livingston 3*** o similar. Distribució d`habitacions. Visita panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  EDIMBURG.

  Esmorzar bufet. Visita de la ciutat, la qual inclou la visita al seu Castell i a la famosa “Milla reial”, el carrer més important de la ciutat que va des del palau de Holyrood Palace fins al castell d’Edimburg.  Dinar. Tarda lliure per gaudir d`aquesta acollidora ciutat, on a l`estiu és seu de nombrosos festivals. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Per la tarda visitarem la misteriosa Capella de Rosslyn, famosa des del llibre “Codigo da Vinci”.  Tornarem a Edimburg, on gaudirem d`un sopar tradicional amb música i danses tradicionals escoceses. 95€.

   

  Tercer dia.

  EDIMBURG - Glasgow – Stirling – Loch Lomond –  FORT WILLIAMS. 

  Esmorzar a l`hotel. Trasllat i visita panoràmica de l’altre capital escocesa: Glasgow. Destaquem la seva gran catedral.  Trasllat fins a la ciutat d`Stirling, on visitarem el seu castell, molt important per la història del país. Sortida cap a la regió dels Trossachs. Dinar. Per la tarda gaudirem d`un relaxant creuer pel llac Lomond.  Seguirem a Glencoe  i Fort Williams. Arribada a l`hotel CRUACHAN  3*** o similar. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia.

  FORT WILLIAMS – ILLA D`SKYE.

  Esmorzar a l`hotel.  Sortida a primera hora cap el moll de Mallaig fins l`illa d`Skye, la més gran de les Hebrides.  L`illa és d`una bellesa espectacular: els cims dels Cuillins, la planura volcànica, nombrosos llacs marins... Visitarem el poblet de pescadors de Portree.  Dinar.  Per la tarda continuarem descobrint la bellesa de l`illa.  Sopar i allotjament a l`hotel KING ARMS 2** / PORTREE HOTEL 2** o similar (Nota: No hi ha allotjaments de més categoria a l`illa).

   

  Cinquè dia.

  ILLA D`SKYE – Eilean Dolan – Loch Ness – INVERNESS / AVIEMORE.

  Esmorzar en l`hotel.  Sortirem de l`illa de Skye pel pont de Kyleakin.  Seguirem la nostra ruta per les “terres altes” fins el fotogènic castell de Eilean Donan, construït sobre d`un llac (visita exterior). La ruta ens portarà fins el mític Llac Ness, on viu el Nessie.  Visitarem el tenebrós castell d`Urquhart. Dinar. Per la tarda anirem fins Inverness, la capital de les Highlands; d’on destaquem el seu castell victorià.  Disposarem de temps lliure. Arribada a l`hotel ROYAL HIGHLAND 3*** de Inverness o MAC DONALND 3*** de Aviemore o similar.  Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.

  INVERNESS / AVIEMORE – Elgin – Duftown - ABERDEEN.

  Esmorzar bufet. Sortida cap a Elgin, ciutat que conserva l`encant medieval. Destaquem la seva antiga catedral enrunada. Seguirem per la ruta del whisky fins Duftown, on visitarem les destil·leries Glenlivet.  Dinar. Per la tarda arribarem a la ciutat de Aberdeen i gaudirem d`una visita guiada. Destaquem la catedral de St. Andrews, el King`s College, la Provost Skene`s house i el seu centre històric. Sopar i allotjament a l`hotel JURIS INN ABERDEEN 3*** o similar.

   

  Setè dia.

  ABERDEEN -  St. Andrews - EDIMBURG.

  Esmorzar bufet.  Aquest matí sortirem per la costa cap a Stonehaven. Gaudirem de les vistes des del castell de Dunnottar, escenari on es va filmar la pel·lícula de Hamlet.  Passarem pel regne de Fife fins a St. Andrews, una bonica ciutat universitària i famosa pel seu torneig de golf.  Dinar.  Per la tarda gaudirem d`una passejada pels seus empedrats carrerons. La nostra ruta ens portarà de retorn a  Edimburg.  Sopar i allotjament a l`hotel  EDIMBURG MARRIOTT 4**** / HOLIDAY INN 3*** o similar.

   

  Vuitè dia.

  EDIMBURG – Barcelona – Poblacions d`origen.  

  Esmorzar a l`hotel.  A l`hora convinguda, trasllat a l`aeroport per sortir en el vol de Vueling 7816 a les 14:20 h (dinar no inclòs). Arribada a l`aeroport de Barcelona a les 18:00 h. Recollida d`equipatges i sortida amb el nostre autocar cap a les nostres poblacions d`origen.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d`avió en classe turista de la companyia Vueling Barcelona- Edimburg-  Barcelona (horaris definitius a la documentació de viatge). Trasllat de les poblacions de recollida a l`aeroport de Barcelona (consultar). Pensió completa  amb beguda inclosa al àpats (aigua mineral o cervesa i cafè o te).  Allotjament, esmorzar i sopar als hotels definits en l`itinerari.  Visites amb entrades incloses. Guia acompanyant durant tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Dinar del primer i de l'últim dia. Altres no mencionats expressament com a inclosos.

  Recomenem pagar la propina de 4€ per persona i dia (28€ per persona aproximadament) al conductor i guia del destí.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat o passaport en vigor, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.830,00 € 1.645,00 €

  Suplement individual 265.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Opcional visita Capella Rosslyn i Sopar tradicional amb música i danses escoceses 95.00€
  Descompte pagament total -50.00€

  Els preus d'aquest viatge estan cotitzats segons el canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data 1 de gener de 2014 i un canvi 1€ = 0,82GBP. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins 20 dies abans de la sortida.

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  L'Itinerari final pot tenir alguna variació en quant a l'ordre de les visites, sense alterar el contingut.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

   • Compra anticipada amb pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge dins el termini de compra anticipada,  feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014