Escòcia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Escòcia
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Dates de sortida: 2 i 16 d'agost.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
2115 €
Escòcia

Sol·licita el teu pressupost

 • Escòcia

  Preu base per persona en habitació doble 2115 €

 • Itinerari

  Escòcia és tot un món: castells, poblets de conte, llacs, muntanyes, tradicions i llegendes. Viatja des de les animades ciutats d’Edimburg i Glasgow, fins a la bellesa salvatge de les Terres Altes i els territoris que s’han mantingut intactes amb el pas del temps. Podràs descobrir l’Escòcia que somies!

   

   

  L'Anna Castilla t'explica les raons per visitar Escòcia amb Promoviatges en  aquest video.

   

  Primer dia.

  Punts de recollida – Barcelona – Edimburg

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de Vueling, a la terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 15:30 hores. Sortida en el vol VY7815 a les 17:35 hores en direcció a Edimburg. Arribada prevista a l’aeroport d’Edimburg a les 19:25 hores i trasllat a l’Hotel Holiday Inn Edinburgh 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Edimburg

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica d’Edimburg. Començarem pel Castell d’Edimburg, antiga fortalesa que es troba al turó Castle Hill a 120 metres d’altura, oferint unes majestuoses vistes del centre de la ciutat. A continuació visitarem la catedral de Saint Giles, del segle XII, considerada l'església mare del Presbiterianisme. Durant la visita també podrem veure altres racons interesants de la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda, temps lliure per gaudir de la capital escocesa. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Edimburg – Saint Andrew – Aberdeen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí visitarem el Palau de Holyroodhouse, on podrem gaudir dels records de l’època de la reforma protestant i observar diferents objectes personals de la reina Maria Estuardo. Dinar en ruta. A la tarda excursió a Saint Andrew, on visitarem la Catedral de Saint Andrew, fundada l’any 1160 i actualment en ruïnes, i les restes del castell de Sant Andrew, construït l’any 1200 com a residència fortificada del Bisbe. Continuarem el nostre recorregut cap a Aberdeen, on podrem gaudir de la seva singular arquitectura i història, a més dels seus nombrosos parcs i jardins. Arribada a l’Hotel Jurys Inn 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Aberdeen – Aviemore

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visita panoràmica d’Aberdeen. Visitarem una destil·leria de whisky, on descobrirem els secrets de la destil·lació i degustarem el whisky escocès. A la tarda continuarem la nostra ruta cap al castell de Dunnottar, situat al costat de les aigües fredes del Mar del Nord. Dinar en un restaurant. Seguidament visitarem la Catedral d’Elgin, un dels edificis medievals més bells d’Escòcia, les seves ruïnes es remunten al segle XIIIArribada a Aviemore i trasllat al Strathspey Hotel at Macdonald Avimore Resort 4*  o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Inverness – Loch Ness – Castell d’Urquhart – Fort Augustus

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem cap a Inverness on visitarem la zona del Loch Ness i coneixerem les llegendes lligades a Nessie, el monstre de les aigües que des de fa molts segles alimenta la fantasia d'escriptors, turistes i amants dels misteris. Sortirem en vaixell per gaudir del Jacobite Cruise, on podrem visitar el castell d’Urquhart i els paisatges del llac Ness, amb la seva fortalesa mig destruïda i les valls que formen el Great Glen. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem el nostre recorregut amb Fort Augustus, un petit poble que per la seva localització ens ofereix les millors vistes del llac Ness. Visitarem Fort William, que es troba a la muntanya més alta del Regne Unit. Trasllat a l’Hotel Muthu Alexandra 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia.

  Fort William – Glencoe – Loch Lomond – Glasgow

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem a Glasgow, passarem per Glencoe un petit poble situat a una de les valls més boniques de la regió. Continuarem la nostra ruta, passant pels paisatges del Lloch Lomond, el llac més llarg del país, compost per 30 illes. Dinar en un restaurant. Continuarem la nostra ruta a Glasgow, arribada i visita panoràmica de la ciutat. Visita a la Catedral de Glasgow d’estil gòtic, la qual és una de les poques esglésies medievals escoceses que ha sobreviscut a la Reforma Protestant liderada per John Knox. Trasllat al Principal Grand Central Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia.

  Glasgow – Stirling Castle – Falkirk – Glasgow

  Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap el castell de Stirling, un dels més impressionants d’Escòcia. Des de la seva ubicació es pot observar alguns dels llocs on es van celebrar les batalles més importants del passat del país, com Stirling Bridge o el camp de batalla de Bannockburn. Es per aquesta raó que el castell forma part de l’orgull nacional escocès i és un símbol de la seva independència. Seguidament anirem a Falkirk, on veurem la primera i única resclosa giratòria del món. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a Glasgow. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.

  Glasgow – Edimburg – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí temps lliure per gaudir de la ciutat de Glasgow. Dinar en un restaurant. En acabar, visitarem la llegendària i misteriosa Capella de Rosslyn, famosa per la novel·la El Codi da Vinci. Els seus detalls en pedra han intrigat artistes, estudiosos i visitants des de el seu origen. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Sortida en vol VY7816 a les 20:05 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona a les 23:45 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Vueling. Barcelona - Edimburg - Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua no embotellada inclosa al àpats.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Dinar  del primer dia.
  • Begudes als àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 2.115,00 € 2.055,00 €

  Suplement habitació individual 300.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 60.00€
  Compra Anticipada -60.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Desembre 2018.