Eslovènia, Setmana Santa_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Eslovènia, Setmana Santa_
 • 4 dies, 3 nits, avió i hotel. Vol especial directe
Preu base per persona en habitació doble
685 €
Avió + Hotel
Eslovènia, Setmana Santa_

Sol·licita el teu pressupost

 • Eslovènia, Setmana Santa_

  Preu base per persona en habitació doble 685 €

 • Itinerari

  19 d'abril. Divendres

  Barcelona – Ljubljana

  Presentació als mostradors de la companyia aèria seleccionada de la T2 de l'aeroport de Barcelona, mínim 2 hores abans de la sortida per sortir en el vol especial directe amb destinació Ljubljana. Arribada i trobada amb l'assistent. Trasllat a l'hotel Lev 4 *. A la tarda visitarem a peu Ljubljana, capital i centre polític, econòmic, cultural i científic d'Eslovènia. Des de l'època romana va ser reconeguda amb el nom d'Emona i amb el nom de Leybach des de 1144, per la qual cosa aquesta ciutat ja va celebrar el 1994, vuit-cents cinquanta anys d'existència. A la part alta de la muntanya al costat del riu Ljublanica s'eleva el seu castell medieval. A la ciutat,  els seus bells i interessants edificis, esglésies, galeries d'art i museus testifiquen la seva importància en totes les seves èpoques històriques. Retorn a l'hotel per compte dels senyors clients. Allotjament a l'hotel.

   

  20 d'abril. Dissabte.

  Ljubljana 

  Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la ciutat. Allotjament a l'hotel

   

  Opcional: Excursió a les coves de Postojna, Hrastovlje i Piran

  Sortida cap al misteriós món de la cova de Postojna. Aquesta part d'Eslovènia ha estat esculpida, formada i creada per l'aigua, en les seves profunditats. Dins d'aquestes coves mundialment famoses, s'oculta la bellesa creada per milions d'anys, gota a gota, any rere any. La cova és accessible sense equip especial i té una temperatura constant de 10 graus centígrads. Guies experimentats porten als visitants a través d'un viatge a bord d'un tren especial per la cova. Continuació cap a Hrastovlje. En aquest petit poble hi ha l'Església de la Trinitat del s. XII adornada amb molts frescos. A més de la dansa de la mort, es poden admirar diverses escenes bíbliques (els Dotze Apòstols, la Santíssima Trinitat, els Tres Reis Mags, la Creació del Món, la Passió, etc.). La dansa de la mort va ser descoberta en 1950 i posteriorment adequadament restaurada, va ser pintada per Jean de Kastav en 1490. Seguim cap a l'extrem de la península d'Ístria, on trobarem Piran, una joia d'arquitectura veneciana. El nom deriva del grec "pyr" (foc) en referències a les fogueres a l'antic far que va existir aquí. Piran té una història que data dels temps de Grècia, i encara existeix una muralla que la protegeix en la seva part est, des de la qual es contempla una superba vista de la ciutat i el mar. Retorn a Ljubljana. Allotjament a l'hotel.

   

  21 d'abril. Diumenge.

  Ljubljana 

  Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la ciutat. Allotjament a l'hotel

   

  Opcional: Excursió als Llacs de Bled i Bohinj

  Aquest matí sortirem en direcció a Bled. La imatge de Bled amb el castell i l'illa al mig del majestuós llac, són les panoràmiques per les quals Bled és famós a nivell mundial. El Llac Bled és un lloc de renom per la seva bellesa excepcional. Enmig del llac,  està situada una illa amb l'Església de l'Assumpció. A l'església hi ha la Campana dels Desitjos que data de 1534. A més de totes aquestes característiques, Bled i els seus voltants ofereixen nombrosos llocs d'interès. Prosseguirem amb la visita al cristal·lí Llac Bohinj, situat en l'extens i bell Parc Nacional de Triglav. Dominat pels majestuosos Alps Julians ofereix abundants activitats esportives, així com experiències culturals. Els boscos i prats amb la seva flora i fauna, les cascades i les coves, els llogarets amb les seves esglésies locals, els ponts de pedra i les cases típiques d'estil alpestre, faran de la seva visita una experiència inoblidable. Retorn a Ljubljana. Allotjament a l'hotel.

   

  22 d'abril. Dilluns.

  Ljubljana  Barcelona

  Esmorzar. Temps lliure a disposició dels Srs. Clients. A l’hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Ljubljana per prendre vol especial directe de les 17.30 hores amb destinació Barcelona. Hora prevista d'arribada a les 19.25 hores i fi dels nostres serveis

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllets d'avió en classe turista Barcelona - Ljubljana - Barcelona
  • Trasllats aeroport - hotel - aeroport
  • 3 nits d'allotjament a l'hotel en habitació doble.
  • 3 esmorzars
  • Tour panoràmic a peu de la ciutat amb guia local de parla hispana
  • Assegurança en viatge. 


  Serveis no inclosos:

  • Paquet d'excursions
  • Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida
  • Propines
  • Extres de caràcter personal
  • Qualsevol servei no esmentat en serveis inclòs


  Requisits:

  Passaport amb vigència minim 6 mesos . El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 685,00 € 665,00 €

  Suplement habitació individual 230.00€
  Compra Anticipada -20.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€

  Opcional:
  Mitja Pensió de 3 sopars 85.00€
  Paquet d'excursions d'Eslovènia 190.00€
  Assegurança despeses de cancel·lació (Politorus) 29.00€

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Assegurança despeses de cancel·lació  (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 30% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. 

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: POLITOURS

   

  Sabadell, gener 2018