Estocolm, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Estocolm, Mercats de Nadal
 • 3 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
785 €
Estocolm, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Estocolm, Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 785 €

 • Itinerari

  Estocolm és coneguda com “la bella sobre l’aigua” i en època d’advent llueix les seves millors gales. Viu l’esperit nadalenc suec passejant per Gamla Stan – el centre antic- on descobriràs el mercat de Nadal de la Plaça Stortorget. No et perdis Skansen, el gran museu a l’aire lliure on també es celebra un encantador mercat de Nadal amb una tradició de més de 100 anys. Els suecs tenen alguns costums nadalencs singulars, com el Julbock, una cabra feta de palla, que antigament portava regals als nens i ara és símbol de protecció nadalenca. T’agradarà l’experiència!

   

  06 de desembre.

  Barcelona – Estocolm

  Presentació als taulells de Norwegian Airlines de la terminal T2 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en el vol D8/5554 de les 08.00 hores. Arribada a Estocolm i trasllat al Clarion Hotel Amaranten 4* o similar. Dinar lliure . A la tarda, de la mà de la nostre guia visitarem el mercat tradicional de nadal.Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  07 de desembre.

  Estocolm

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí farem una visita panoràmica de la ciutat. Amb autocar recorrerem els llocs més importants com l’edifici de l’òpera, el Parlament, el Palau Reial i arribarem a Gamla Stan o “Ciutat Vella”,  la qual ens transporta als vells anys de comerç a Escandinàvia. Disposarem de temps a la Stortoget o “plaça major“ per caminar pel seu mercat de Nadal. Dinar. A la tarda visitarem amb la nostra guia el famós metro d’Estocolm. Moltes de les seves estacions són museus on es poden apreciar mosaics, escultures, pintures i relleus moderns de meitat del segle passat. En acabar, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  08 de desembre.

  Estocolm – Vasa – Skansen – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí recorrerem amb el nostre guia local dos impressionants museus que es troben a l’illa de Djurgården. Al museu VASA es troba l'únic vaixell del segle XVII que ha sobreviscut fins als nostres dies. Conserva més del 98% de la seva estructura original i centenars d'escultures tallades, que l’han convertit en un tresor artístic i un dels monuments turístics més visitats del món. Més tard ens desplaçarem al museu Skansen, creat cap a finals del segle XIX amb l’objectiu de mostrar la forma de vida de la societat sueca durant els últims segles, així com els costums i tradicions. En aquest emplaçament es troba el mercat de Nadal més gran de la ciutat. Dinar. A la tarda disposarem de temps per fer les últimes compres o passejar abans de traslladar-nos a l’aeroport. Sortida en el vol D8/5555 de les 19.45 hores en direcció Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat a les 23.10. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Norwegian Airlines, amb vol directe des de Barcelona a Estocolm, d'anada i tornada (horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICPADA
  Preu base per persona en habitació doble 785,00 € 765,00 €

  Suplement individual 115.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 45.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, juny 2019.