Etiòpia: de Nord a Sud
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Etiòpia: de Nord a Sud
 • Grup màxim 16 persones
Preu per persona base habitació doble
4775 €
Etiòpia: de Nord a Sud

Sol·licita el teu pressupost

 • Etiòpia: de Nord a Sud

  Preu per persona base habitació doble 4775 €

 • Itinerari

  Lliurament  documentacions 28 setembre , 16:30 hrs. a l’hotel Catalonia Ramblas

   

   

   

  18 d’octubre. Dimecres

  Barcelona – Addis Abeba

  Presentació als mostradors d’Iberia de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol d’Ethiopian Airlines a les 13:00 hores en direcció a Addis Abeba (via Madrid). Nit a l’avió.

   

  19 d’octubre. Dijous.

  Addis Abeba – Bahir Donar – Cascades Tissisat

  Arribada a Addis Abeba en el vol ET713 a les 05:50 hores. Tràmit d'obtenció del visat a l’arribada. Trasllat a l’hotel Ambassador Bole o similar per descansar.  A l'hora indicada, retorn a l'aeroport per agafar el vol ET144 amb sortida a les 11:30 hores. Bahir Donar, situada sobre la riba sud del llac Tana, el llac més gran d'Etiòpia, és una de les ciutats més atractives d'Etiòpia amb àmplies avingudes delineades per fileres de palmeres. Bahir Donar és també el millor lloc per visitar els monestirs construïts sobre les illes de l'interior del llac Tana, així com les fonts del Nil Blau. Dinar a l'hotel. A la tarda, sortida cap a les Cascades Tissisat del Nil Blau, situades a uns 30 quilòmetres de la ciutat. Un passeig de 20 minuts ens portarà fins a aquestes cascades amb una caiguda de 45 metres d'alçada. Després de la visita, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament al  Resort Kuriftu o similar.

   

  20 d’octubre. Divendres.

  Bahir Dar – Lago Tana – Gorgora – Gondar

  Esmorzar a l’hotel. El dia començarà amb un passeig en vaixell  pel llac Tana, on visitarem alguns dels monestirs antics que es van construir al seu voltant i a les illes del seu interior. Seguirem la nostra ruta fins arribar a  la Península Zeghe, on es visitaran les esglésies de Ura Kidane Mehret i Mariam Azewa. També coneixerem l'església de Dek Stefanos i l'església de Narga Selassie. Dinar tipus pícnic en el vaixell. A la tarda arribarem a la  localitat de Gorgora, on veurem l'església Debreseina Mariam. Trasllat  per carretera a la ciutat de Gondar. Sopar i allotjament a l’Hotel Goha o similar.

   

  21 d’octubre.  Dissabte.

  Gondar

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el Recinte Reial o Fasil Gibbi i els sis castells construïts pels diversos emperadors que van governar Gondar. A 2 quilòmetres del centre de la ciutat es troben els banys del Rei Fasilidas on, durant el Timkat (l'Epifania a Etiòpia), es desvia un riu proper per omplir una àrea de la grandària d'una petita piscina. A continuació visitarem l'església de Debre Berhane Selassie, l'única església que es va salvar de la invasió Mahdista de la dècada del 1880. Dinar en restaurant local. Finalment visitarem el palau en ruïnes de la Reina Mentowab i l'església de Qusquam Mariam, situada en un turó als afores del poble. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  22 d’octubre. Diumenge.

  Gondar – Axum

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, trasllat a l'aeroport per agafar el vol ET122 a Axum a les 09:45. Trasllat a la ciutat , la qual va ser la capital d'un imperi que s'estenia, a través del Mar Roig, fins a la Península Aràbiga. Dinar en un restaurant. Aquesta ciutat és coneguda pels seus extraordinaris monòlits de granit i per l'església Santa María de Sión, on s’especula que es guarden les restes de l'Arca de l'Aliança original. Sopar i allotjament a l’Hotel Sabean o similar. 

   

  23 d’octubre. Dilluns.

  Axum – Lalibela

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l'aeroport per agafar el vol ET123 amb destinació a Lalibela de les 11:45 hores. Entre finals del segle XII i començaments del segle XIII, el Rei Lalibela, de la dinastia Zaghwe, va manar a construir una sèrie d'esglésies tallades a la roca i va passar a ser anomenat el  “Nou Jerusalem”. Avui en dia, Lalibela és merescudament reconeguda com una de les meravelles del món. Al poble, batejat en record de l'emperador, existeixen 11 esglésies connectades per una xarxa de túnels i passatges. Dinar en un restaurant local.  A la tarda visitarem el  primer grup d'esglésies; Bet Golgotha, Bet Mikael, Bet Mariam, Bet Meskel, Bet Denagel i Bet Medhane Alem. Aquesta última, la més gran, s'assembla a un temple grec. Sobre una cantonada s'observen tres tombes buides, simbòlicament excavades pels patriarques bíblics Abraham, Isaac i Jacob. Sopar i allotjament a l'Hotel Maribela o similar.

   

  24 d’octubre. Dimarts.

  Lalibela

  Esmorzar a l’hotel. A primer hora del matí realitzarem una visita a l'església rupestre de Yemrehene Christos, l’edifici està construït dins d'una cova, amb alternança de nivells de fusta i pedra. Retorn a Lalibela. Dinar en un restaurant local. A la tarda es visitarà el segon grup d'esglésies de Lalibela, situat al sud del riu Jordan. Inclou les esglésies de Bete Emanuel, Bete Mercuris, Bete Abba Libanos i Bet Gabriel-Rufa´el. A continuació, visita de Bet Giyorgis, possiblement l'església més elegant de totes i només es pot accedir mitjançant un túnel. Finalment assistirem a una cerimònia del cafè en una casa tradicional etíop. Sopar i allotjament a  l'Hotel Maribela o similar. 

   

  25 d'octubre. Dimecres. 

  Lalibela – Addis Abeba – Arba Minch 

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat  a l’aeroport per agafar el vol ET 120 a Addis Abeba. Dinar en un restaurant de la terminal. Connexió amb el vol ET135 amb destinació a Arba Minch. Trasllat a l’hotel, el qual es troba situat en un turó amb vista a l'estreta franja de terra boscosa, coneguda localment com "el pont dels cels", que separa els llacs Abay i Chamo. Resta de la tarda lliure per gaudir de les vistes i descansar del viatge. Sopar i allotjament al Lodge Paradise o similar.

   

   26 d'octubre. Dijous. 

  Arba Minch – Konso – Key Afer – Jinka (255 km)

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jinka (via Konso), on ens aturarem a conèixer  aquesta tribu, coneguda per les seves intricades terrasses de cultiu esculpides sobre els turons de les muntanyes circumdants, pels seus fins teixits i els tòtems tallats en fusta amb les quals decoren les seves tombes. Seguirem per la carretera  de Jinka per visitar els  poblats Woito i Key Afer. Al ser dijous a Key Afer es celebra un dels mercats més colorits del sud d'Etiòpia, en el que acudeixen tribus com Tsemay, Ari i Benna. Dinar en restaurant local. A la tarda arribarem  a Jinka. Sopar i allotjament al Jinka resort  o similar.

   

  27 d'octubre. Divendres. 

  Jinka – P.N. Mag – Mursi – Jinka – Turmi

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortida cap al Parc Nacional de Mag, on és possible observar animals com el push-back, dik dik, babuins i micos colobos. Continuarem cap a la tribu Mursi coneguda per la seva escarificació corporal i l'ús de plats labials entre les seves dones. Els Mursi són una de les branques més excèntriques i originals dels pobles originaris d'Etiòpia. El plat labial s'insereix en el llavi de la dona entre els 15-20 anys. El procés comença 6 mesos abans de les noces amb la perforació del llavi inferior. Després d’aquest període, el llavi és tan elàstic que una placa pot entrar i sortir sense dificultat. Dinar. Seguirem la nostra ruta fins arribar a la localitat de Turmi. Sopar i allotjament al  Lodge Buska o similar.

   

  28 d'octubre. Dissabte. 

  Turmi – Omorate – Karo – Turmi 

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem en direcció al poblat de Omorate i creuarem el riu Omo en canoa per visitar els pobles Dasenech. Aquestes tribus són les més australs del país i són conegudes per les seves escarificacions a la pell. Després de la visita, retorn a Turmi. Dinar en un restaurant local. Seguidament, trasllat a la localitat de Muruelle, des d'on visitarem els poblats  Duss i Korcho de la tribu Karo, el grup més petit del Vall de l’Omo. Aquests estan relacionats amb els Hamer i són especialistes en l'art de la pintura corporal per a celebracions especials. Utilitzen el guix per pintar-se la seva cara i cos i plomes blanques com a tocat. Des del poble Korcho es podrà gaudir també d'una vista espectacular sobre el riu Omo. També visitarem el poblat de la tribu Hamer. Els seus habitants són un poble de gent de complexió forta, en el que dones i homes per igual es senten orgullosos i cuiden de la seva aparença. Solen tenyir els seus cabells de colors, humectar les seves pells amb olis i decorar els seus cossos amb collarets i braçalets en braços i cames. Finalment, retorn a Turmi. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  29 d'octubre. Diumenge.

  Turmi – Erbore – Tsemay – Arba Minch 

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem en direcció al territori de la tribu Erbore, els quals viuen al llarg del riu Woito, a l'extrem sud-oest de la vall del riu Omo. Els Erbore són pastors i alhora comerciants. Dinar. A continuació, visitarem el territori de la tribu Tsemay d’agricultors i pastors de supervivència a la regió semiàrida del Vall del Omo. Igual que la tribu Hamer, els nois Tsemay han de completar amb èxit el salt del brau. Si el nen ho pot fer quatre vegades sense caure, es converteix en un home. Finalment, arribarem a Arba Minch. Sopar i allotjament en el Lodge Paradise o similar.

   

  30 d'octubre. Dilluns.

  Arba Minch – Lake Chamo – Arba Minch – Addis Abeba

  Esmorzar a l’hotel. Matí de navegació en vaixell pel llac Chamo, on es poden observar un gran nombre d'hipopòtams i cocodrils des d'una curta distància. Acabada l'excursió, trasllat al lodge. Dinar a un restaurant. A continuació, trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Addis Abeba ET134. Trasllat a l'hotel. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament a l'Hotel Jupiter International o similar.

   

  31 d'octubre. Dimarts.

  Addis Abeba

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a visitar els llocs més representatius de la ciutat com els Pujols d’Entoto, des d'on gaudirem d’una meravellosa vista panoràmica a la ciutat. Molt a prop trobem dues esglésies construïdes per Menelik, qui va ser coronat en una d'elles. Seguirem la nostra visita fins al palau de Menelik, encara intacte i obert als visitants. En el seu interior és possible observar algunes vestimentes reals, artefactes de guerra, mobles i llibres antics. La visita també inclou el Museu Nacional, un dels museus més importants d'Àfrica subsahariana. Aquí es troba l'esquelet de Selam, descobert el desembre de l'any 2000. Dinar en un restaurant de la ciutat. A la tarda, visita del Museu Etnològic i l'Església de la Santa Trinitat. Acabarem la nostra visita al Mercato, el mercat més gran de l'est d'Àfrica amb articles diversos com espècies i joies. Retorn a l'hotel per fer ús de les habitacions, prendre una dutxa i descansar un parell d'hores.  Sopar a un restaurant de la ciutat. A continuació, trasllat a l'aeroport internacional per agafar el vol ET712 de retorn a Barcelona a les 01:40 de la matinada. Nit d’avió.

   

   1 de novembre. Dimecres.

  Madrid – Barcelona

  Arribada a  Barcelona (via Madrid) sobre les 14:50 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Iberia i Ethiopian Airlines.  (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge 
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
  • Propines serveis locals. 
  • Divisa garantida


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència de 6 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PRECIO CLIENTE COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 4.775,00 € 4.635,00 €

  Suplement habitació individual 785.00€
  Compra Anticipada -140.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 390.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -140.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 12 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

  Visat d’entrada 50 dòlars USA a pagar en destí 

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  gener 2017