Extremadura.
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Extremadura.
 • autocar 7 dies
Extremadura.

Sol·licita el teu pressupost

 • Extremadura.
 • Itinerari

   

  Dissabte.

  Punts d`Origen – Calatayud - Plasencia.

  Sortida dels punts de recollida assignats en direcció a Saragossa i Calatayud. Dinar. Seguidament, continuarem el viatge fins arribar al Hotel Ciudad de Plasencia 3***, de Plasencia. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Diumenge.

  Plasencia – Valle de Jerte – Valle de la Vera - Càceres.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí farem un recorregut per la ciutat monumental de Plasencia, passant per la Plaça Major, els palaus i la Catedral. Tot seguit, anirem cap a la Vall de Jerte, coneguda per les seves extensions de cirerers. Farem tot un recorregut parant al Mirador del Jerte i als pobles de la vall. Dinar. A continuació, anirem cap la Vall de la Vera reconeguda per un altre producte gastronòmic, el “Pebre vermell de Vera”.

  Visitarem el conjunt històric artístic de Garganta de la Olla. Finalment, sortirem en direcció a Càceres. Arribada al Gran Hotel Don Manuel 4****, situat al centre de Càceres. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Dilluns.

  Càceres.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí, a fer la visita guiada per aquesta ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat.  Visita del seu conjunt monumental, el tercer d’Europa, fent un recorregut a peu per tots els seus edificis d’incalculable valor històric i arquitectònic: palaus, convents, esglésies, etc... Tornada a l’hotel per dinar. Tarda lliure per acabar de visitar o passejar pels racons més sorprenents de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Dimarts.

  Càceres – Elvas - Badajoz

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, com que estarem propers a la frontera amb Portugal, anirem fins a Elvas, Patrimoni de la Humanitat. Un cop acabada la visita, tornarem pel Pont Real de 452 metres sobre el riu Guadiana, tot gaudint d’una imponent vista panoràmica que ens portarà fins a Badajoz, ciutat dividida pel riu Guadiana. Dinar. A la tarda visita de la ciutat, on hi destaca l’alcassaba àrab, el Palau dels Ducs de Feria, la Catedral,  la Plaça Alta, etc. Un cop acabada la visita, tornarem a Càceres. Sopar i allotjament.  

   

  Dimecres.

  Càceres – Zafra - Mérida

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Zafra, coneguda popularment com “Sevilla la Chica”, declarada conjunt historicoartístic. Passejarem pels seus carrerons, la Plaça Major, els palaus i les antigues muralles. Acabada la visita, anirem a Mérida. Dinar.

  A la tarda, visita de la ciutat, capital de la comunitat autònoma, declarada Patrimoni de la Humanitat. La ciutat fou fundada l’any 25 a. C amb el nom de Emerita Augusta. Visita del seu conjunt arqueòlogic: Teatre, Amfiteatre, Arc de Trajà, etc.  A l’hora convinguda, retorn a Càceres.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Dijous.

  Càceres – Trujillo – Guadalupe - Madrid

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Trujillo, ciutat del conqueridor Francisco Pizarro. Visita del seu conjunt monumental, civil i religiós. Un cop acabada la visita, anirem cap a Cañamero. Visita guida d’un modern i important celler d´Extremadura y degustació del seus productes. Continuació a Guadalupe i dinar.

  Acabada la visita, anirem fins el Monestir de Guadalupe, declarat Patrimoni de la Humanitat. Visita. Un cop acabada la visita, continuarem el nostre viatge en direcció l’hotel H2 Mercader **** (al Pol. Mercamadrid). Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Divendres.

  Madrid - Guadalajara – Saragossa - Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Guadalajara. Breu parada per poder fer una passejada per la ciutat. A l’hora convinguda sortirem en direcció a Saragossa. Temps lliure abans de dinar. Dinar de cloenda.  Finalitzat el dinar, continuarem el viatge de retorn als nostres punts d’origen. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Autocar de llarg recorregut amb més espai. Pensió completa durant tot el viatge amb begudes incloses. Allotjament en hotels de 3*** a Plasencia i de 4 **** a Caceres i Guadalajara. Totes les visites definides en l’itinerari.  Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Ripoll, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013