Fiords Noruecs
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Fiords Noruecs
 • 8 dies avió
Preu per persona base habitació doble
1955 €
Fiords Noruecs

Sol·licita el teu pressupost

 • Fiords Noruecs

  Preu per persona base habitació doble 1955 €

 • Itinerari

  Horaris de vol sortida 3 Agost (Sopar del primer dia no inclòs i vol directe Bergen - Barcelona de tornada):

  03 AGOST 18:30 H BARCELONA - 21:50 H OSLO

  10 AGOST 14:45 H BERGEN - 17:55 H BARCELONA

   

  Primer dia

  Barcelona - Oslo.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1 (nova), en el mostrador de Scandinavian Airlines a les 09:15 h. Sortida en el vol  SK4622 a les 11:20 h. Arribada a l’aeroport d`Oslo a les 14:45 h. Arribada i trasllat a l’hotel Scandic Edderkoppen o similar  hotel 4****. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament. nota sortida 3 d'agost

   

  Segon dia

  Oslo.

  Esmorzar. Visita guiada de la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament.  A continuació farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels vaixells víkings i el museu Fram. Dinar en el Cafè Europa. Tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats del nostre guia.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia

  Oslo - Stavanger.  Esmorzar.

  Sortida a primera hora per traslladar-nos a Kristiansand, ciutat encisadora amb les seves cases “ferides” per les inclemències del temps. Dinar a l`hotel Norge. Continuarem a Stavanger, la ciutat més gran de Rogaland. Arribada a l’hotel Thon Hotel Maritm 4****o similar. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia

  Stavanger. Esmorzar.

  Visita panoràmica de la ciutat. Destaquem la catedral, la Valborgtarnet, l’antiga torre de vigilància d’incendis. Dinar a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un creuer pel fiord Lysefjord, des d`on es pot observar la formació rocallosa del “púlpit”.  Retorn a Stavanger, on tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats del nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia

  Stavanger - Bergen.

  Esmorzar. Sortida per la ruta Atlàntica travessant el fiord De Bokna i Bjorna. Arribada a Bergen. Trasllat a l’hotel Augustin 4****o similar . Dinar. Distribució d’habitacions. Visita panoràmica de Bergen amb el Port Antic de Bryggen, el barri Hanseatic… Tindrem la resta de la tarda per gaudir de la ciutat acompanyats del nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia

  Bergen: Excursió al fiord Hardanger.

  Esmorzar. A primera hora visitarem el Mercat del peix per sortir immediatament cap al poblet pintoresc de Ulvik, on gaudirem d’una passejada.  Dinar. A la tarda continuarem cap el braç del fiord Hardanger, passant pels poblets de Oystesse i Notheimsunf..  

  Vorejant el fiord, podrem gaudir de la vista a la glacera de Folgefonn i visitarem el saltant d’aigua de Steindal. Arribada a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia

  Bergen: Excursió al fiord dels Somnis.  

  Esmorzar. Sortida cap a la vall de Naeroy, pel canó de Stalheim, fins al poblet de Flam, on ens embarcarem en el famós tren del “Flamsbana”. El impressionant recorregut ens portarà per uns impressionants paisatges a un desnivell de mil metres.

  De retorn a Flam, dinarem. A la tarda ens embarcarem en un creuer pel fiord.  Desembarcarem en el poblet de Gudvangen a l’estret fiord de Naeroy. Retorn a Bergen on tindrem temps per fer una passejada acompanyats del nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia

  Bergen - Oslo - Barcelona.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular SK268 a les 14:00 h. Arribada a Oslo i connexió amb el vol SK4685.  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 19:55 h. Terminal 1.  Final dels nostres serveis.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de Scandinavian Airlines en classe turista. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat Ó Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.495,00 € 1.955,00 €

  Suplement habitació individual 350.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -185.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 135.00€
  Compra Anticipada -60.00€
  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS

  Opcional:
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,36$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014