Fiords Noruecs
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Fiords Noruecs
 • Reunió Informativa: 16 de juliol 20:30H
2016 EN PREPARACIÓ
Fiords Noruecs

Sol·licita el teu pressupost

 • Fiords Noruecs
 • Itinerari

  El verd brillant dels prats en contrast amb el blau més intens del mar i el blanc de la neu formen un entorn irrepetible: els Fiords Noruecs. Una experiència indescriptible a través dels majestuosos fiords i muntanyes que cauen en picat cap al mar, tot escoltant el silenci de la naturalesa.

   

  Primer dia

  Barcelona - Oslo.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, en el mostrador de Scandinavian Airlines a les 09:45h. Vol amb destí Oslo. Arribada i trasllat a l’hotel Scandic Edderkoppen o similar  hotel 4*. Distribució d’habitacions. Allotjament.

  Segon dia

  Oslo.

  Esmorzar. Visita guiada de la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament. A continuació farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels vaixells víkings i el museu Fram. Dinar en un restaurant. Tindrem la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia

  Oslo - Stavanger.

  Esmorzar. Sortida a primera hora per traslladar-nos a Kristiansand, ciutat encisadora amb les seves cases “ferides” per les inclemències del temps. Dinar a l’hotel Norge. Continuarem a Stavanger, la ciutat més gran de Rogaland. Arribada a l’hotel Clarion Stavanger o similar. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia

  Stavanger.

  Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat. Destaquem la catedral, la Valborgtarnet, antiga torre de vigilància d’incendis. Dinar a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un creuer pel fiord Lysefjord des d’on es pot observar la formació rocallosa del “púlpit”.  Retorn a Stavanger on tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia

  Stavanger - Bergen.

  Esmorzar. Sortida per la ruta Atlàntica , a travès de la qual travessarem el fiord de Bokna i Bjorna. Arribada a Bergen. Trasllat a l’hotel Grand Terminus 4*. Dinar. Distribució d’habitacions. Visita panoràmica de Bergen amb el Port Antic de Bryggen i el barri Hanseatic. Tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia  

  Bergen: Excursió al fiord dels Somnis.

  Esmorzar. Sortida cap a la vall de Naeroy, pel canó de Stalheim, fins al poblet de Flam, on ens embarcarem en el famós tren del “Flamsbana”. El fascinant recorregut ens portarà per un desnivell de mil metres i gaudirem d’uns impressionants paisatges. Retorn a Flam i dinar. A la tarda ens embarcarem en un creuer per un fiord. Desembarcarem en el poblet de Gudvangen a l’estret fiord de Naeroy. Retorn a Bergen on tindrem temps per fer una passejada acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia

  Bergen: Excursió al fiord Hardanger.

  Esmorzar. A primera hora visitarem el Mercat del peix per després dirigir-nos cap al poblet pintoresc de Ulvik, on gaudirem d’una passejada. Dinar. A la tarda continuarem cap el braç del fiord Hardanger, tot passant pels poblets de Oystesse i Notheimsunf. Vorejarem el fiord i podrem gaudir de la vista de la glacera de Folgefonn i visitarem el saltant d’aigua de Steindal. Arribada a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia

  Bergen - Oslo - Barcelona.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol regular SK262 a les 11:55 h. Arribada a Oslo i connexió amb el vol SK4685 a les 15:20 h.  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18:45 h. Terminal 1.  Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió en classe turista. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona base habitació doble des de
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015