Fiords noruecs
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Fiords noruecs
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble des de
2055 €
Fiords noruecs
 • Fiords noruecs

  Preu base per persona en habitació doble des de 2055 €

 • Itinerari

   

  Els fiords, protegits per la Unesco, són un símbol de la bellesa de la Noruega tradicional. Són una autèntica obra d’art de la natura, descobreix-los combinant visites per terra i mar. Aquest viatge t’encantarà!

   

   

  31 de juliol. Dimarts

  Barcelona - Oslo. Dimarts

  Presentació als taulells de Scandinavian Airlines de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 10.45 hores. Sortida en vol directe a Oslo. Arribada a les 16.05 hores i trasllat a Sacndic Holberg o similar. Distribució d’habitacions.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  1 d’Agost. Dimecres

  Oslo.

  Esmorzar. Aquest dia visitarem amb un guia local la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament. A continuació, ens desplaçarem fins a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels vaixells víkings i el museu Fram. Dinar en un restaurant. Tindrem la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat amb la companyia del nostre guia.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  2 d’Agost. Dijous

  Oslo - Stavanger.

  Esmorzar. A primera hora del matí sortirem d’Oslo per traslladar-nos a Kristiansand, ciutat encisadora amb les seves cases “ferides” per les inclemències del temps. De camí podrem descobrir la seva variada naturalesa, coneguda amb el nom de “La Ribera Noruega”. Dinar. A continuació, ens desplaçarem a Stavanger, una ciutat cosmopolita i la ciutat més gran de la regió de Rogaland. Arribada l’hotel Scandic Stavanger City o similar. Sopar i allotjament l’hotel.

   

  3 d’Agost. Divendres

  Stavanger.

  Esmorzar. Començarem el dia amb una visita panoràmica de la ciutat. A més de la ciutat vella, destaquem la catedral, un gran temple medieval, lborgtarnet, una antiga torre de vigilància d’incendis i el parc Kongsgard, entre d’altres.  Dinar a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un creuer pel fiord Lysefjord des d’on es pot observar la formació rocallosa del “púlpit”. Retorn a Stavanger on tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  4 d’Agost. Dissabte

  Stavanger - Bergen.

  Esmorzar. Aquest dia sortirem a fer la ruta Atlàntica, entre aigua i illots,  a través de la qual travessarem el fiord de Bokna i Bjorna. Arribada a Bergen.  Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el mercat de peix i flors, el port antic de Brygge i el barri Hanseatic. Trasllat a l’hotel Grand Terminus Hotel o similar i distribució d’habitacions. Sopar a l’hotel.

   

   

  5 d’Agost. Diumenge

  Bergen: Excursió al fiord Hardanger.

  Esmorzar. A primera hora del matí ens dirigirem al poblet pintoresc d' Ulvik, on gaudirem d’una passejada. Dinar. A la tarda continuarem cap al braç del fiord Hardanger, tot passant pels poblets d' Oystesse i Notheimsunf. Vorejarem el fiord, podrem gaudir de la vista de la glacera de Folgefonn i visitarem el saltant d’aigua de Steindal. Arribada a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  6 d’Agost. Dilluns.

  Bergen: Excursió al fiord dels Somnis.

  Esmorzar. Al matí arribarem a Voss on pujarem en un tren per realitzar un preciós viatge fins a l’estació muntanyenca de Myrdal. Més tard, agafarem el conegut tren Flamsbana per fer el descens fins a Flam, el qual ens portarà per un desnivell de mil metres i gaudirem d’uns impressionants paisatges. Durant la ruta, realitzarem diferents parades per admirar algunes de les magnífiques cascades. Dinar en un restaurant. Des de Flam, ens embarcarem en un creuer, a través del qual podrem admirar els fiords, muntanyes nevades, impressionants cascades i una fauna fascinant. Desembarcament a Gudvangen al cap de l’estret fiord de Naeroy, un dels braços del fiord dels somnis. Retorn a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  7 D’Agost. Dimarts.

  Bergen - Oslo - Barcelona.

  Esmorzar lleuger. Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol direcció Barcelona (via Oslo) a les 07.00hores. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 12.00 hores.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia SAS. Barcelona/Oslo/Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l’avió) 
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar i dinar del primer dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals. (*)
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 2.115,00 € 2.055,00 €

  Suplement individual 370.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€
  Compra Anticipada -60.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de   25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

  Sabadell,  desembre 2017