Girona, Temps de flors
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Girona, Temps de flors
 • 3 dies, autocar, tot inclòs; guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
290 €
Girona, Temps de flors

Sol·licita el teu pressupost

 • Girona, Temps de flors

  Preu base per persona en habitació doble 290 €

 • Itinerari

  Girona treu a lluir les seves millors gales per a l’exposició de flors més espectaculars del país. Els carrers de la zona històrica de la ciutat s’adornen amb flors i la seva gent surt a gaudir d’aquesta celebració única.

   

   

  11 de Maig. Dilluns.

  Punts d’origen – Jardí Botànic Marimurtra – Tossa de Mar – Girona.

  Sortida dels nostres punts de recollida en direcció a Blanes. Arribada al Jardí Botànic Marimurtra el qual, considerat un dels més importants i bonics d’Europa, està situat en un paratge envejable amb unes vistes precioses. Realitzarem la visita guiada que ens proporcionarà un espectacular recorregut per un món natural poblat per tot tipus d’espècies de plantes, arbres i flors. Continuació cap a Tossa de Mar. Dinar. Temps per passejar per la seva vila emmurallada. A l’hora convinguda, trasllat a Girona. Sopar i allotjament a l’hotel URH 4* o similar.

   

  12 de Maig. Dimarts.

  Girona.

  Esmorzar a l’hotel. Realitzarem la visita guiada del Barri Vell de Girona, on es realitza l’exposició “Girona, Temps de Flors”. Gaudirem de l’esclat primaveral a través de centenars de patis, jardins i racons que es guarneixen amb flors que ressalten l’exuberància patrimonial d’una ciutat reconeguda pel seu bagatge cultural i històric. Dinar. Finalitzat, realitzarem la visita de la Casa-Museu Masó, casa natal de Rafael Masó, una de les obres més importants de la seva arquitectura i l’única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s’ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l’època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat. Resta de la tarda lliure per acabar de conèixer la ciutat. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

   

  13 de Maig. Dimecres.

  Girona – Besalú – Punts d`origen.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Besalú. Visita guiada i audiovisual de la història de Besalú, que ens ajudarà a conèixer un dels conjunts medievals més importants i millor conservats de Catalunya. La seva situació geogràfica va afavorir que s’instal·lés població humana ja en temps remots i que hagi estat un lloc de trobada de diverses cultures, les quals han enriquit el patrimoni monumental de la vila. Mentre passegem pels carrers i places, que mantenen un fort sabor medieval, podrem conèixer i visitar els diferents elements patrimonials que la fan tan singular. Dinar. A l’hora convinguda, continuació del nostre viatge cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l’hotel definit en l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Barcelona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 360,00 € 290,00 €

  Suplement individual 75.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20  persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014