Gran Creuer del Danubi. Pont de Desembre
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Gran Creuer del Danubi. Pont de Desembre
 • Escapada de 5 dies al Creuer del Danubi
Preu per persona base habitació doble
1130 €
Gran Creuer del Danubi. Pont de Desembre

Sol·licita el teu pressupost

 • Gran Creuer del Danubi. Pont de Desembre

  Preu per persona base habitació doble 1130 €

 • Itinerari

  5 de desembre: Presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol directe d’Air Berlin a Viena amb sortida a les 14:30 hores. Arribada a Viena a les 16:45, assistència i trasllat al vaixell M.S. Prinzessin Isabella. Sopar a bord. Sortida a les 21:30 hores cap a Budapest. Navegació nocturna.

   

  6 de desembre: Pensió completa a bord. Excursió opcional a Eztergom. Dinar. Arribada a Budapest a les 14:30. A la tarda, visita panoràmica guiada de Budapest: els grans bulevards, el Parlament, l’Òpera, la Plaça dels Herois a la zona de Pest i el bastió dels Pescadors a la vora oposada, la zona de Buda. Sopar. Després realitzarem un creuer nocturn des del port de Budapest per admirar els principals monuments il·luminats. Navegació nocturna fins a Bratislava.

   

  7 de desembre: Pensió completa a bord. Arribada a Bratislava a les 14:30 hores. A la tarda visitarem aquesta antiga ciutat de coronacions imperials, avui jove i activa capital de la recent República Eslovaca. Passeig guiat pel centre de la ciutat, durant el qual podrem veure el palau de l’Arquebisbat, el Teatre Nacional, la Catedral de San Martin, la Porta Michalska i l’Ajuntament. Temps lliure a Bratislava per poder realitzar compres de Nadal a la Plaça de les Armes. Sopar de gala del Capità. A les 22:30 hores, sortida cap a Viena.

   

  8 de desembre: Pensió completa a bord. Arribada a Viena a les 07:00 hores. Dedicarem el matí a realitzar una visita panoràmica de la capital d’Àustria. Durant la visita gaudirem d’edificis i monuments com l’Òpera, l’Ajuntament, el Parlament, el Barri dels Museus i l’antic casc històric on recorrerem a peu els voltants de la Catedral de Sant Esteve. Dinar a bord. A la tarda, visita opcional als principals mercats nadalencs. Sopar a bord i possibilitat d’assistir a un concert en el Palau Kursalon.

   

  9 de desembre: Esmorzar a bord. Arribada a Viena a les 09:00. Desembarcament i trasllat a l’aeroport per agafar el vol directe en direcció a Barcelona a les 11:25 hores.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.130,00 € 1.130,00 € • Condicions generals