Gran Tour de Croàcia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Gran Tour de Croàcia
 • Avió 8 dies, tot inclòs
Gran Tour de Croàcia

Sol·licita el teu pressupost

 • Gran Tour de Croàcia
 • Itinerari

  SORTIDES DE BILBAO SOTA PETICIÓ.

   

  Dilluns.

  Barcelona – Dubrovnik

  Trasllat dels punts de recollida a l`aeroport. Presentació a l'aeroport de Barcelona a les 11:15 h. Sortida en vol xarter directa a Dubrovnik a les 13:15 h. Arribada a les 15:30h, assistència i trasllat a l`hotel  Babin Kuk Lacroma 4* (o similar). Sopar i allotjament.

   

  Dimarts.

  Dubrovnik.

  Esmorzar bufet. Visita de la ciutat de Dubrovnik, “la perla de l`Adriatic”. Declarada patrimoni de l`humanitat per l`Unesco, amb guia local. Visitarem la Catedral, el palau Knezev Dvor i l`antiga farmàcia del monestir franciscà.  Dinar.  Tarda lliure per gaudir de la platja de l`hotel o de recórrer el centre antic d`aquesta bonica ciutat pel vostre compte. Sopar i allotjament.

   

  Dimecres.

  Dubrovnik.

  Esmorzar bufet.  Dia lliure per gaudir de les facilitats de l`hotel. Dinar inclòs.  Opcional. Excursió opcional a l`Illa de Korcula, Ston i les vinyes de Peljesac.  Sortirem camí del comptat de Dubrovnik-Neretva. La nostra primera aturada serà en la població medieval de Ston. Destaquem les seves muralles de mes de 5 km de longitut. Aquesta es una zona de granges marines d`ostres i musclos.  Un ferri ens portarà a la ciutat de Korcula, segons la llegenda fundada pel heroi de Troya, Antenor.  Estem en una de les ciutats mes boniques de la costa croata i bressol del viatger Marco Polo.  De retorn a l`hotel, ens aturarem a Peljesac, on gaudirem d`un tast dels seus prestigiosos vins.

  A l`hora convinguda retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.                                                                

   

  Dijous.

  Dubrovnik – Split. 

  Esmorzar bufet. Sortida cap al nord de Croàcia. Arribada a la capital de Dalmacia: Split. Visita del casc antic, que forma part del patrimoni universal de la UNESCO, amb el seu Palau de Dioclecià del segle III, la Catedral de Sant Duje, patró de Split i el Temple de Júpiter. Dinar, sopar i allotjament a l'hotel Dalmina 4**** (o similar).

   

  Divendres.

  Split – Trogir - Sibenik – Zadar – Otocac. 

  Esmorzar bufet. Sortida cap a la bella ciutat de Trogir, en una illa amb prou feines separada del continent. Declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Temps lliure i continuació cap a Sibenik, situada a la desembocadura del riu Krk, de traçat medieval emmurallat i on destaquem la seva catedral. Donarem un agradable passeig pel seu centre històric. Sortida cap a Zadar. Dinar. Destaquem les ruïnes del Fòrum romà; l'església de Sant Donato, del segle IX, única construcció monumental rodona medieval a Dalmàcia i el famós orgue d'aigua. Continuació a Otocac. Sopar  i allotjament a l'hotel Park 4**** (o similar).

   

  Dissabte.

  Zadar – Parc nacional de Plitvice – Opatija (Península de Istria)

  Esmorzar bufet. Sortida cap a un dels més bonics parcs d’Europa, Plitvice. Arribada i dinar en un típic restaurant local.  Visita a peu d’aquest meravellós parc on els setze llacs estan comunicats per 92 salts d`aigua. Declarat Parc Nacional i catalogada Patrimoni universal de l`UNESCO. Passeig amb vaixell pel Llac Kojak. Sortida en direcció a Opatija, cor de la península d`Istria i plat fort del nostre viatge.  Arribada a l`hotel Opatija 4****. Sopar i allotjament.

   

  Diumenge.

  Opatija (Península de Istria). 

  Esmorzar bufet. Excursió de dia complet a la bella península de Istria. Començarem amb una parada a ala ciutat de Porec. Temps lliure en aquesta ciutat, centre turístic conegut per la seva Basílica Eufrasiana del segla VI, inclosa a la llista del patrimoni de la humanitat de la UNESCO. Dinar. Visitarem Rovinj on farem una passejada pels seus pintorescs carrers i coneixerem, entre d’altres, la església de Santa Eufemia, edifici d’estil barroc venecià. Retorn a Opatija, sopar i allotjament.

   

  Dilluns.

  Opatija - Barcelona

  Esmorzar bufet.  A l`hora convinguda trasllat a l`aeroport per sortir en vol xàrter a Barcelona a les 10:30 h, amb parada tècnica a Bilbao. Arribada a les 13:25 h i trasllat a les seves poblacions d`origen. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

   

  Bitllet d’avió en classe turista en vol xarter (es necessari reconfirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva). Guia acompanyant de Promoviatges. Trasllats en autocar des del punt de recollida a l`aeroport i tornada. Assistència a l’aeroport. Allotjament en hotels de 4*. Trasllats. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d'asistència en viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Imprescindible portar DNI o Passaport en vigor.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Area del Penedès, Barcelona, Girona, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base taxes
 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  gener 2013