Granada: Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Granada: Setmana Santa
 • Autocar 5 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base
535 €
Granada: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Granada: Setmana Santa

  Preu base 535 €

 • Itinerari

  17 d’abril. Dijous.

  Poblacions d`origen – Peñíscola – Puerto Lumbreras.

  Sortida dels nostres punts d’origen en direcció a Peníscola, on podrem passejar pel centre històric. Dinar. Seguirem fins a Puerto Lumbreras.  Arribada i distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l`hotel Riscal 3*.

   

  18 d’abril. Divendres.

  Puerto Lumbreras – Granada.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Granada. Arribada i visita amb guia local al centre històric de la ciutat on destaquen la Catedral , la Capella Reial i l’Alcaiceria , l’antic mercat de la seda.  Arribada a l’hotel i dinar. A la tarda passejarem per l’Albaicin.  El recorregut per aquest barri és un plaer pels sentits, anirem trobant punts d’interès com el Bañuelo, la Casa del Castril, Paseo de los Tristes, Mirador de San Nicolàs, ...  Gaudirem d’espectaculars vistes de la Alhambra i  del centre històric de la ciutat. Sopar i allotjament a l`hotel Carmen 4*, situat al centre de la ciutat de Granada.

   

  19 d’abril.

  Dissabte. Granada.

  Esmorzar a l’hotel. Visita guiada a l’Alhambra i els jardins del Generalife patrimoni de mundial de la UNESCO. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat i de les processons de Setmana Santa. Sopar i allotjament a l`hotel.

   

  20 d’abril. Diumenge.

  Granada – Las Alpujarras – Aguilas.

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a la Alpujarra granadina ens ofereix impressionants paisatges entre ametllers, vinyes i bancals. Degut a la seva geografia, especialment muntanyosa, els pobles s’han adaptat als desnivells fent les seves cases escalonades.  Visitarem la zona del Barranco de Poqueira (on destaquen Pampaneira i Capileira) i la bonica població balneari de Lanjarón . Dinar. A la tarda, anirem cap a Águilas  situada a la regió murciana. Aquesta ciutat compta amb un preciós port i dos passeigs marítims que permeten gaudir de l’encant de les badies de Llevant i Ponent. Sopar i allotjament a l`hotel Puerto Juan Montiel 4*.

   

  21 d’abril. Dilluns.

  Águilas – El Palmar – Poblacions d`origen.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a El Palmar situat a l’Albufera de València. Dinar. A la tarda, continuació del nostre viatge cap als nostres punts d’origen

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  autocar de llarg recorregut amb més espai. Pensió completa durant tot el viatge amb begudes incloses. Allotjament als hotels definits en l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 645,00 € 535,00 €

  .Suplement habitació individual 115.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resumen de las condiciones. Podéis ver las condiciones generales completas en nuestra web: www.promoviatges.cat

   

  Organización técnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actúa bajo la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista con licencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  con domicilio social en Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pago de la reserva. En el momento de hacer la reserva, es necesario hacer efectivo el 25% del importe contratado. Un mes antes de la salida se abonará el 75% restante.

   

  1. Gastos de anulación.

  En el supuesto que un cliente anule el viaje antes de la salida, la agencia organizadora tendrá el derecho al reembolso de las siguientes cantidades. Gastos de gestión y anulación debidamente justificados, y las siguientes penalizaciones 

  • Entre 30 y 20 días antes de la salida, el 5% del importe contratado.
  • Entre 19 días y 10 días antes de la salida, el 15% del importe contratado.
  • Entre 9 días y 48 horas antes de la salida, el 25% del  importe contratado.
  • En las 48 horas antes de la hora de salida, el 100% del importe contratado.

   

  1. Mínimo de personas :La realización de este viaje requiere la participación de un mínimo de25 personas. En caso de no llegar a este mínimo o por alguna causa de fuerza mayor, la agencia tiene derecho a anular el viaje hasta 11 días antes de la salida del viaje  y reembolsar al consumidor el total de las cantidades abonadas por este en un término máximo de 1 mes, sin que el cliente tenga derecho a ningún  tipo de indemnización.

   

   

      Sabadell,  agost 2013