Grècia d'Atenes a Meteora i creuer per l'Egeu
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Grècia d'Atenes a Meteora i creuer per l'Egeu
 • Avió i Creuer 8 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base
1155 €
Grècia d'Atenes a Meteora i creuer per l'Egeu

Sol·licita el teu pressupost

 • Grècia d'Atenes a Meteora i creuer per l'Egeu

  Preu base 1155 €

 • Itinerari

  Dimecres. 

  Barcelona – Atenes.

  Traslado en autocar desde el punto de recogida al Aeropuerto de Barcelona. Presentació a la terminal 1 de l`Aeroport de Barcelona a les 9:30 h. Sortida en el vol regular de la companyia Aegean Airlines a les 11:50 h. Arribada a l`Aeroport d’ Atenes a les 15:45 h. Assistència i trasllat a l`Hotel Titania 4**** o similar. Distribució d`habitacions. Passejada amb el nostre guia pel centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  Dijous.

  Atenes.

  Esmorzar bufet. Visita de la capital grega. Destaquem  l`Estadi Panatenaic, construït al mateix lloc que l`estadi antic, on es celebraren en el 1896 els primers Jocs Olímpics de la era moderna. L`Arc d`Adrià, la plaça Syntagma, l`actual Parlament...  Continuarem amb l`Acròpolis “la ciutat alta”, que s`alça 156 metres sobre el nivell de mar. Amb el temple de Nike, el temple de Atenea o Partenon, el temple de Erecteión, el nou Museu de l`Acròpolis...

  Continuarem cap el popular barri de Plaka on dinarem. Temps lliure en aquest barri farcit de botigues i de terrasses. A la tarda –vespre trasllat al barri marítim de Microlymano, situat en el port del Pireo on gaudirem del sopar i de la vista del Golf de Sarònic. Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  Divendres.

  Atenes – Creuer per les Illes de l`Egeu: El Pireo - Mikonos.

  Esmorzar bufet. Trasllat al moll del Pireo, per embarcar en el vaixell de la companyia Louis Cruise. Allotjament en camarots exteriors. Sortida del nostre vaixell a les 11:00 h. Dinar a bord. A mitja tarda arribarem a l`illa de Mikonos. Possibilitat de gaudir amb la nostra guia d`una passejada per la ciutat de Mikonos. Sopar i allotjament a bord.

   

  Dissabte.

  Creuer per les Illes de l`Egeu: Kusadasi (Turquia) - Patmos.

  Esmorzar. Arribada a la costa turca. Posibilitat de visitar la zona arqueològica de Kusadasi o de disposar de temps en aquesta població. Dinar, sopar i nit a bord.

   

  Diumenge.

  Creuer per les Illes de l`Egeu: Creta - Santorini.

  Esmorzar. Arribada a la gran illa de Creta, atracarem al moll de la ciutat de Iraklion.  Possibilitat de gaudir d`una visita de l`illa. Dinar a bord. A la tarda arribarem a l`espectacular illa volcànica de Santorini. Possibilitat de gaudir d`una visita de l`illa. Sopar i nit a bord.

   

  Dilluns.

  Atenes – Delfos – Meteora.

  Esmorzar. Arribada a primera hora del matí al port del Pireo. Sortida cap a la ciutat de Delfos, on visitarem el centre Arqueòlogic, declarat Patrimoni de la Humanitat. Situat al peu de les muntanyes Parnaso, destaquem el santuari i el temple d`Apolo i el famós “oràcul de Delfos”. Dinar. Continuació a la regió de Thesalia, on es troba la zona coneguda com Meteora.  Arribada a l`Hotel Divani Meteora 4****o similar  de Kambala. Sopar i allotjament.

   

   

  Dimarts.

  Meteora - Atenes.

  Esmorzar bufet. Avui coneixerem l`espectacular zona amb monestirs situats al cim d`altes formacions de pedra, que sembla impossible poder pujar-hi.  En el seu moment de màxima esplendor hi van arribar a haver vint-i-quatre monestirs actius. En l`actualitat, tant sols en queden sis d’actius. Visitarem dos d’aquets monestirs bizantins. Dinar

  A l’hora convinguda retorn a Atenes.  Espectacular sopar en un restaurant-mirador sobre l`Acropolis. Allotjament a l`hotel Titánia 4****o similar .

   

  Dimecres.

  Atenes.

  Esmorzar. Assistència i trasllat a l`Aeroport d`Atenes per sortir en vol directe direcció a Barcelona. Arribada i trasllat en autocar al punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Aegean Airlines.  Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari incloses. 3 dies de creuer en el vaixell Louise Cruises en cabines exteriors standard.  Visites durant el creuer opcionals .  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Girona, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 1.940,00 € 1.155,00 €

  Suplement sortida agost 80.00€
  .Suplement habitació individual 285.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 135.00€
  Taxes per embarcar 70.00€
  Compra Anticipada -35.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -35.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€
  Autobús a Mykonos 8.00€
  KUSADASI: excursió a Efes i Casa de la Verge Maria 59.00€
  HERAKLION: Palau Knossos 49.00€
  SANTORINI: Visita de Oia 55.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.  Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

   

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013