Grècia. Setmana Santa, Creuer + Circuit
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Grècia. Setmana Santa, Creuer + Circuit
 • 8 dies, avió i creuer, tot inclòs guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
1085 €
Grècia. Setmana Santa, Creuer + Circuit

Sol·licita el teu pressupost

 • Grècia. Setmana Santa, Creuer + Circuit

  Preu per persona base habitació doble 1085 €

 • Itinerari

  Grècia és el millor exemple d’un país que combina a la perfecció regions plenes d’història antiga com Atenes i Meteora i d’altres de costeres plenes d’elegància i sofisticació com Santorini. Tan per terra com per mar, Grècia ha mantingut el seu encant especial i únic.

   

   

  29 de març. Diumenge
  Barcelona – Frankfurt - Atenes
  Presentació a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. Sortida en vol regular de la companyia Lufthansa a les 10.30 h. Arribada a l’aeroport de Frankfurt i connexió amb el vol a Atenes. Assistència i trasllat a l’hotel Titania 4* o similar. Panoràmica del centre de la ciutat en ruta cap a l’hotel. En aquesta panoràmica passarem per l’Estadi Panatenaic, lloc on es van celebrar els primers Jocs Olímpics de l’era moderna, el 1896. Creuarem els Jardins d’Amàlia fins a arribar a l’Arc d’Adrià, guardià del Temple de Zeus Olímpic, la plaça Syntagma (la plaça principal de la ciutat) i l’actual parlament i els edificis neoclàssics més significatius d’Atenes. Arribada a l’hotel, distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.


  30 de març. Dilluns
  Atenes – Creuer Louis Olympia per les illes de l’Egeu
  Esmorzar a l’hotel. Trasllat al moll del Pireu per embarcar en el vaixell de la companyia Louis Cruises. Allotjament en cabines exteriors. Sortida del nostre vaixell a les 11.00 h. Dinar a bord. A mitja tarda arribarem a l’illa de Míkonos, petita illa amb menys de 90 km² situada al centre de l’arxipèlag de les Cíclades i mundialment coneguda per les seves platges. Possibilitat de gaudir amb la nostra guia d’una passejada per la ciutat. Sopar i nit a bord.

  31 de març. Dimarts
  Creuer per les illes del mar Egeu: Kusadasi (Turquia) – Patmos.
  Esmorzar. Arribada a la costa turca. Temps lliure a Kusadasi .Opcional: Possibilitat de visitar la zona arqueològica de Efeso, ciutat que en el segle  I A.C. es convertí en un del principals ports del Egeu, amb una població de més de tres-centes mil persones. En temps de Cèsar va ser la capital de l’Asia Romana .També es visitarà la casa de la Verge Maria . Dinar. Continuació a l’illa de Patmos. Temps lliure. Opcional: Possibilitat de visitar el monestir de Sant Joan i la cova de l’Apocalipsy. Aquest monestir fou fundat en honor a l’apòstol Joan el 1088, el qual s’erigeix com a sentinella d’aquesta extraordinària illa. Sopar i nit a bord.

  01 d’abril. Dimecres
  Creuer per les illes de l’Egeu: Rodas
  Esmorzar
  . Arribada a l’illa de Rodas, capital de les illes del Dodecanès, on trobarem la seva antiga ciutat emmurallada, Patrimoni Mundial de la UNESCO. Segons ens explica la mitologia grega, l’illa fou fruit de la passió entre Ellos (déu del Sol) i la nimfa Rode (la Rosa). Rodas va ser un port de gran importància de la conca del Mediterrani. La seva estàtua s’utilitzava com a far i guia dels navegants que arribaven a les seves costes. Dinar. Temps lliure. Opcional: Possibilitat de gaudir d’una visita guiada per la seva ciutat medieval. Sopar i nit a bord.

  02 d’abril. Dijous
  Creuer per les illes de l’Egeu: Creta - Santorini
  Esmorzar.
  Arribada a la gran illa de Creta, on atracarem al moll de la ciutat de Iraklion. Temps lliure. Opcional: Possibilitat de gaudir d’una visita al palau de Knossos. Dinar a bord. A la tarda anirem a l’espectacular illa volcànica de Santorini, també coneguda amb el nom de Thira, que comparteix amb la capital. Formada per les restes d’un crater volcànic, hi trobem una imponent pujada del port fins a la ciutat. Temps lliure .Opcional: Possibilitat de gaudir d’una visita guiada de l’illa. Sopar i nit a bord.

  03 d’abril. Divendres
  Pireo – Atenes - Meteora
  Esmorzar
  . Arribada a primera hora del matí al port del Pireu. Sortida cap a Atenes i visita de l’Acròpolis. Aquest constitueix el conjunt arqueològic més important de la ciutat. El significat de la paraula “acròpoli”, ciutat alta, fa honor al seu nom, ja que es troba a 156 metres sobre el nivell del mar. Està format pel temple de Nike, el temple d’Atenea o Partenó i el temple d’Erecteion, entre d’altres. Un cop finalitzada la visita, sortirem en direcció a Meteora amb parades tècniques. Dinar en ruta. A la tarda arribada a Kalambaka, sopar i allotjament a l’hotel Divani Meteora 4* o similar.

  04 d’abril. Dissabte
  Meteora – Atenes
  Esmorzar. Avui coneixerem una zona espectacular plena de monestirs situats al cim de formacions de pedra i on sembla impossible poder pujar-hi. En el seu moment de màxim esplendor hi van arribar a haver 24 monestirs actius, tot i que actualment tan sols en queden 6. Visitarem dos d’aquests monestirs bizantins. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Atenes amb una parada tècnica durant la ruta. Sopar i allotjament a l’hotel Titánia 4* o similar.

  05 d’abril. Diumenge
  Atenes – Barcelona
  Esmorzar.
  Matí per gaudir del barri de Plaka, el més antic d’ Atenes. També es coneix com el “barri dels déus” per la seva proximitat a l’Acròpolis i l’ambient tan especial dels seus carrers estrets plens de botigues, restaurants i tavernes.
  A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport d’Atenes per sortir en el vol 1279 de les 14.15 via Frankfurt .Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 19.30 h. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista en vols regulars amb Lufthansa. Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides a l’itinerari. 4 dies de creuer en el vaixell Louise Cruises en cabines exteriors Standard. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.
     Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes i visites durant el creuer. Visites definides com a opcionals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.275,00 € 1.085,00 €

  Suplement habitació individual 360.00€
  Taxes per embarcar, i propines creuer 185.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 185.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Paquet 5 excursions opcionals creuer 257.00€
  KUSADASI: excursió a Efes i Casa de la Verge Maria 65.00€
  RHODEES i LINDOS 33.00€
  HERAKLION: Palau Knossos 53.00€
  SANTORINI: Visita de Oia 57.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  Octubre 2014