Guadalajara: Pobles Negres i la Alcarria en AVE, Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Guadalajara: Pobles Negres i la Alcarria en AVE, Setmana Santa
 • 5 dies, AVE i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
745 €
Guadalajara: Pobles Negres i la Alcarria en AVE, Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Guadalajara: Pobles Negres i la Alcarria en AVE, Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 745 €

 • Itinerari

  29 de març. Dijous.

  Estació de Sants - Guadalajara

  Presentació a l’Estació de Sants de Barcelona a les 9:00 hores per agafar el tren AVE en direcció a Guadalajara a les 10:00 hores. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes. Arribada prevista a la Estació de Yebes, a Guadalajara, a les 12.45 hores. Trasllat a l’hotel AC Guadalajara 4* o similar. Dinar. Aquesta tarda realitzarem la visita guiada de la ciutat de Guadalajara, ciutat amb un esplèndid patrimoni cultural reflex de la seva singularitat i acreditat valor històric. Destaquem el Palau del Infantado, candidat a ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, amb el seu Pati dels Lleons i els seus Jardins. Visitarem el Palau de la Cotilla i el Panteó de la duquessa de Sevillano, un dels millors conjunts arquitectònics de finals dels segle XIX que reflexa la influència de l’art del nord d’Itàlia, combinant elements orientals i occidentals, els quals doten l’edifici de certa estampa bizantina. Acabada la visita, gaudirem de temps lliure per poder veure alguna de les seves processons de Setmana Santa, declarades Festes d’Interès Turístic Provincial. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  30 de març. Divendres.

  La Alcarria: Guadalajara – Brihuega – Cifuentes – Guadalajara

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, acompanyats d’un guia local i les seves explicacions, ens desplaçarem a La Alcarria, famosa gràcies a Camilo José Cela entre d’altres coses, que la va immortalitzar a la seva obra. Visitarem Brihuega, el jardí de la Alcarria, que ens donarà la benvinguda amb la seva antiga muralla del segle XI i les seves emblemàtiques portes. Començarem el nostre recorregut a la Porta de la Cadena i continuarem fins a la Plaça del Coso, on es troben les Coves Àrabs. Coneixerem aquest laberint de galeries i túnels construïdes entre els segles X i XI i amb una temperatura constant de 12 graus centígrads durant tot l’any. Seguirem el nostre recorregut amb la església de Nostra Senyora de la Peña i la cova de l’aparició i gaudirem de la visita dels Jardins de la Fàbrica de Paños, amb una vista de postal des de la que podrem veure la vall i el riu Tajuña. Dinar. Trasllat cap a Cifuentes, situada al cor de la Alcarria. Visitarem la església de San Salvador, on trobarem una espectacular portada romànica dedicada a Santiago, i la seva Plaça Major, de marcat sabor castellà amb les cases de construcció popular típica de la Alcarria. Retorn a Guadalajara i temps lliure per acabar de gaudir de les processons. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  31 de març. Dissabte.

  Guadalajara – Sigüenza – Atienza – Guadalajara

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap Sigüenza i visita guiada d’aquesta ciutat medieval. El seu elevat patrimoni va ser declarat Conjunt Històric Artístic al 1965. Destaquem el Castell, les Capelles i Sagristia de la Catedral i la plaça Major. El Castell, magnífic per la restauració que el va habilitar com Parador Nacional de Turisme, conserva el seu esperit medieval i permet conèixer a fons una gran fortalesa que va ser utilitzada com residència dels bisbes fins a mitjans del segle XIX. La seva catedral, iniciada al 1130, es romànica, tot i que va es va desenvolupar després seguint cànons del gòtic. El seu aspecte exterior es d’una fortalesa medieval amb torre i pòrtic romànics i un impressionant rosetó. A la plaça Major, d’estil renaixentista i urbanitzada en 1484-1494, trobarem les cases dels canonges, amb balconades i galeries, l’Ajuntament i la Porta del Toril. Dinar. Sortida cap a Atienza, vila monumental on podrem seguir les passes del Cid, descobrir les petjades del romànic, respirar naturalesa i gaudir de l’arquitectura tradicional. Acabada la visita, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  1 d’abril. Diumenge.

  Ruta Pobles de l’Arquitectura Negra: Guadalajara – Pobles Negres – Hita – Guadalajara            

  Esmorzar a l’hotel. Avui, acompanyats d’un guia local i les seves explicacions, realitzarem una ruta pels Pobles de l’Arquitectura Negra, un dels conjunts més impressionants de l’arquitectura popular europea que es troba en període de declaració per la UNESCO com Patrimoni de la Humanitat, degut al seu extraordinari valor etnogràfic, arquitectònic i paisatgístic. Recorrerem la Vall de Majaelrayo i coneixerem pobles com Campillejo, Campillo de ranas, Majaelrayo i la Ermita de los enebrales de Tamajón. A l’hora convinguda, ens traslladarem a Hita, poble amb encant declarat Conjunt Històric Artístic. Dinar. Visitarem el Palenque municipal, a peus de la muralla medieval, el qual rememora el lloc on es desenvolupaven els torneig de cavallers que van ser a l’Edat Mitja la principal diversió popular. També visitarem el barri de los Bodegos, conjunt de cases-cova d’origen medieval excavades a la vessant del turó, i la casa del Arcipreste, que alberga un petit museu dedicat al Llibre del Bon Amor. A l’hora convinguda, retorn a Guadalajara. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  2 d’abril. Dilluns.

  Guadalajara - Pastrana - Estació de Sants

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati realitzarem la visita guiada de Pastrana, vila ducal de la princesa de Éboli. Destaquem al Palau ducal, edifici renaixentista dissenyat per Alfonso de Covarrubias, i el museu de tapissos flamencs, situat a la sala capitular de la Col·legiata de nostra Senyora de la Asuncion, que reuneix una sèrie de tapissos gòtic flamencs més importants del món, de finals del segle XV, que narren la conquista de les places del nord d’Àfrica per les tropes d’Alfons V de Portugal. Dinar. A l’hora convinguda, ens traslladarem a la Estació per agafar l’AVE de les 17.55 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a les 20.40 hores. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllets de tren AVE en classe turista de Barcelona a Guadalajara, d'anada i tornada.
  • Autocar pels trasllats durant les visites detallades al programa.
  • Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 745,00 € 725,00 €

  Suplement individual 110.00€

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Els informem que, durant el trajecte en AVE, els viatgers s'hauran de fer càrrec del trasllat de les seves maletes.

   

  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals

   

  Sabadell,  Setembre de 2017