Guatemala
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Guatemala
 • 11 dies, tot inclòs i guia acompanyant. Grup màx. 20 persones.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
3065 €
Guatemala

Sol·licita el teu pressupost

 • Guatemala

  Preu base per persona en habitació doble 3065 €

 • Itinerari

  Fer un viatge a Guatemala, és escollir allunyar-se del turisme de masses i gaudir d’un viatge més autèntic. La cultura maia està molt present en el dia a dia dels seus habitants i els jaciments arqueològics del país són senzillament meravellosos. No et perdis l’experiència de visitar el mercat de Chichicastenango, un autèntic espectacle per la vista. Gaudeix de la bellesa natural del Llac Atitlán, considerat un dels més bonics d’Amèrica. Podràs conèixer la cultura garífuna, a la part caribenya del país. Aquest viatge t’encantarà!

   

   

  L'Anna Castilla t'explica les raons per visitar Guatemala amb Promoviatges en aquest video.

   

   

  LLEGEIX L’ENTREVISTA: “el viatger que visita Guatemala busca viure una experiència realment autèntica”

   

   

  02 de novembre. Dilluns.

  Barcelona – Antigua   

  Presentació als taulells de facturació d’Iberia de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.30 hores per sortir en el vol IB6341 de les 09.30 hores en direcció Guatemala (via Madrid). Arribada prevista a les 17.15 hores i trasllat al Camino Real Antigua Guatemala 4* sup o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  03 de novembre. Dimarts.

  Antigua

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a conèixer Antigua, ciutat colonial declarada Patrimoni de la Humanitat i considerada com una de les més belles de centreamèrica. Durant el període colonial va ser la capital del Regne de Guatemala, que comprenia les províncies del sud de Mèxic, Guatemala, El Salvador, Hondures, Nicaragua i Costa Rica. Passejarem pels seus carrers, aturats en el temps, amb més de 500 anys d’antiguitat. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem veient més racons de la ciutat vella. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  04 de novembre. Dimecres.

  Antigua – Llac Atitlán 

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al llac Atitlán i Panajachel. En arribar navegarem amb llanxa pel llac fins a arribar al poblat indígena de San Juan La Laguna. Visitarem la població i continuarem en barca a Santiago Atitlán, localitzat entre els volcans Tolimán i Sant Pere. Visitarem l’església de Santiago Apòstol,  el mercat de verdures  i fruites i la Confraria de Maximón, una de les expressions de sincretisme religiós del país. Dinar .A la tarda retornarem a Panajachel on tindrem temps de recórrer els seus carrers. Trasllat a l’Hotel Atitlan 4* sup o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  05 de novembre. Dijous.

  Llac Atitlán – Chichicastenango – Ciutat de Guatemala

  Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí ens traslladarem fins al mercat de Chichicastenango, conegut per ser un dels mercats indígenes més famosos de tot Llatinoamèrica. Durant la nostra visita, podrem comprar artesania i les acolorides teles de la zona i visitar l'Església de Sant Tomàs, amb més de 400 anys d’antiguitat. Dinar. A la tarda, en autocar, iniciarem la ruta a la capital del país, Guatemala. Arribada a l’Hotel Barceló Guatemala City 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  06 de novembre. Divendres.

  Ciutat de Guatemala – Copan (Hondures)

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem en direcció nord-est del país per travessar la frontera d’Hondures cap a la ciutat de Copan. Breus tràmits migratoris i arribada prevista al migdia. Dinar. A la tarda visitarem el Parc Arqueològic, considerat com un dels més importants del món maia. Els vestigis de la ciutat i les seves places revelen els tres principals períodes de desenvolupament abans que la ciutat fos abandonada a principis del segle IX dC Durant segles va quedar coberta per la  selva, cosa que n’afavorí la conservació. En acabar la visita, a l’hora convinguda,  ens traslladem a l’Hotel Marina Copan 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  07 de novembre. Dissabte.

  Copan – Quirigua - Río dulce

  Esmorzar a l’hotel. Des de Copan ens dirigirem al carib guatemalenc. De camí ens aturarem a Quiriguá, centre arqueològic que conserva algunes dels millors esteles que van aixecar els maies. Al final del matí, arribarem a Río Dulce, a l’àrea d’Izabal, una de les meravelles naturals de Guatemala. Dinar en un restaurant. Més tard visitarem el castell de Sant Felip de Lara, fortalesa construïda en el segle XVII pels espanyols per evitar els saquejos dels magatzems que tenien a la vora del llac. En acabar trasllat al Banana Palms Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  08 de novembre. Diumenge.

  Río dulce – Livingstone – Flores

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, amb una llanxa, remuntarem Río Dulce. Veurem l’exuberant vegetació i el congost natural del riu. Continuarem el nostre recorregut cap a Livingston, ciutat de cultura garífuna, un grup ètnic de l’àrea del Carib que es caracteritza pels seus particulars colors, sabors i ritmes. Dinar en un restaurant .A la tarda continuarem el nostre recorregut cap a la ciutat de Flores, a l’àrea de Petén. Trasllat a l’Hotel Camino Real Tikal 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  09 de novembre. Dilluns.

  Flores – Tikal – Flores

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a descobrir les restes arqueològiques de Tikal, sens dubte el millor exponent de la cultura maia clàssica. El seu nom significa “lloc de veus”. Aquesta ciutat va ser de les més importants del món maia. Abandonada abruptament fa més de 1.000 anys, es respira una certa màgia i misteri a mesura que vas descobrint els diferents temples i places. El paisatge és fascinant, ja que es troba enmig d’una àrea selvàtica de 576 km quadrats. Visitarem el complex Q i R, l’Acròpolis central, els temples El gran Jaguar i Los Mascarones. Dinar en un restaurant del parc. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 de novembre. Dimarts.

  Flores – Yaxha – Ciutat de Guatemala

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el parc arqueològic de Yaxha, la gran joia maia de l’àrea de Petén. No tan conegut pels visitants, la seva visita es fa molt agradable. Passejarem per tota la seva àrea selvàtica i podrem veure monos saltant d’arbre en arbre. També gaudirem de les diferents restes maies, temples, piràmides bessones, acròpolis i palaus entre altres. Dinar en un restaurant. A la tarda coneixerem l’illa i població de Flores, al mig del llac Petén Itzá. Recorrerem els seus carrers lliurement i a l’hora convinguda, ens traslladem a l’aeroport per sortir en vol directe a Ciutat de Guatemala. En arribar, trasllat a l’Hotel Barceló Guatemala City 5*  o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  11 de novembre. Dimecres.

  Ciutat de Guatemala – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem la visita a la capital. Veurem el seu centre històric i entrarem a la catedral ornamentada amb pintures colonials i talles religioses. També passarem per l’avinguda de la Reforma, on es troba la part moderna de la ciutat. Aquest bulevard de més de dos quilòmetres és sens dubte l’artèria principal de la ciutat. Trobem edificis del segle XIX juntament amb els més actuals. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol IB 6342 de les 18.45 en direcció Barcelona (via Madrid). Nit a l’avió.

   

  12 de novembre. Dijous.

  Barcelona

  Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 17.50 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

   

   

  T’agradaria viatjar a Guatemala però prefereixes fer-ho al teu ritme o en altres dates? Tenim un departament de viatges a mida capaç de tot i més. Explica’ns la teva idea de viatge i junts la convertirem en realitat. Posa’t en contacte amb nosaltres al 93 748 43 30 (Sabadell) o al 93 131 70 94 (Barcelona). Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva proposta a info@promoviatges.cat i ens posarem en contacte amb tu!

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Iberia. Barcelona – Madrid – Guatemala – Madrid – Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats per horari podran ser a l’avió).
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar del primer dia
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 3.065,00 € 2.995,00 €

  Suplement individual 585.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 265.00€
  Compra Anticipada -70.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 60.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, gener 2020.