Guatemala: La festivitat de Tots Sants
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Guatemala: La festivitat de Tots Sants
 • 11 dies. avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2975 €
Guatemala: La festivitat de Tots Sants

Sol·licita el teu pressupost

 • Guatemala: La festivitat de Tots Sants

  Preu per persona base habitació doble 2975 €

 • Itinerari

  Guatemala es caracteritza per posseir una gran diversitat de paisatges gràcies als seus parcs nacionals declarats Patrimoni de la Humanitat, les ciutats en les que sembla que el temps no hagi passat per elles i per conservar restes de la cultura maia. A més, el país llueix les seves millors gales per a la festivitat de Tots Sants, una curiosa manera de celebrar-ho!

   

   

  24 d’octubre. Dissabte.

  Barcelona - Madrid - Guatemala City.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1, mostrador de Iberia L.A. Tràmits de facturació directes a Guatemala City. Sortida en el vol IB2727 a les 9:45 h. Arribada a l’aeroport de Madrid i connexió en el vol IB6341 de les 12:45 amb sor­tida a Guatemala City. Arribada a la capital guatemalenca a les 16:00h. Tràmits de recollida d’equipatges i assistència per part dels nostres representants a Guatemala. Trasllats privats a l’hotel Vista Real 5*o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  25 d’octubre. Diumenge.

  Guatemala City - Chichicas­tenango - Llac Atitlán.

  Esmorzar bufet. Sortida a prime­ra hora en direcció a Chichicastenango, una visita que no oblidarem. El misticisme dels antics xamans i dels capellans catòlics es fonen a l’església d’aquesta població. I el seu atractiu mercat indígena i popular ens farà gaudir de les seves tradicions. Dinar. A l’hora convinguda el nostre auto­car ens traslladarà fins a la vora del llac Atitlán, del que Huxley va dir que era el més bonic del món. Envoltat de volcans i de petits poblets molt pintorescos. Arribada a l’hotel Atitlán 5*o similar. Sopar i allotjament.

   

  26 d’octubre. Dilluns.

  Llac Atitlán.

  Esmorzar bufet. Reco­rregut amb vaixell del llac situat a més de 1.500 m. que ens permetrà descobrir els seus poblets, com San Juan La Laguna, de l’ètnia maya Tz’utujil i Santiago de Atitlán amb els tradicio­nals vestits que els diferencien dels altres pobles. Dinar. Tarda lliure per gaudir de l’hotel o fer una passejada pel centre artesanal del carrer Santander. Sopar i allotjament.

   

  27 d’octubre. Dimarts.

  Llac Atitlán - Iximche - Àrea del Petén.

  Esmorzar bufet. Sortida amb el nostre autocar cap a l’aeroport de Guatemala. De camí visitarem la zona arqueològica de Iximché, antiga capital maia del regne de Cakchiquel. Dinar. Continuació a l’aeroport per sortir amb avió a l’aeroport de Flores. Des d’on ens traslladarem travessant paisatges de selva, fins les llacunes de Petenchel i Monifata, on es troba l’hotel Villa Maya 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  28 d’octubre. Dimecres.

  Àrea del Petén: Yaxhà.

  Esmorzar. Ens traslladarem a la zona arqueològica de Yaxha, situada a la vora del llac del mateix nom. Es tracta d’una ciutat maia amagada al bell mig de la selva guatemalenca. Retorn a l’hotel i dinar. Per la tarda disposarem de temps lliure per gaudir de les facilitats del nostre hotel. Opcional: Excursió a Ixpanpajul. Trasllat a la zona de Ixpanpajul on gaudirem d’un emocionant recorregut a peu per la selva, fins al cim del Miramás, des d’on gaudirem d’impressionants vistes del llac Peten Itzà envoltat de selva. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  29 d’octubre. Dijous.

  Àrea del Petén - Tikal - Isla Flores - Antigua.

  Esmorzar. A primera hora ens traslladarem a la zona arqueológica de Tikal, joia de la cultura maia. Finalitzada la visita continuarem fins a l’illa de Flores on gaudirem d’una passejada pel llac Petén Itzà i dinarem. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol domèstic a Guatemala. Arribada i trasllat a l’hotel Porta Antigua 4*sup., situat a la bonica ciutat colonial de Antigua. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  30 d’octubre. Divendres.

  Antigua.

  Esmorzar bufet. Visita d’aquesta ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Destaquem el fotogènic Arc de Guatemala, les nombroses esglésies com l’església i convent de la Mercè, el Palau dels capitans generals i el Cabildo. Dinar. Temps lliure per poder comprar les artesanies locals. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  31 d’octubre. Dissabte.

  Antigua.

  Esmorzar bufet. Durant el matí visitarem alguns dels interessants pobles del voltant d’Antigua, com San Juan del Obispo, Ciudad Vieja, San Pedro Las Huertas, San Antonio Aguas Calientes i Jocotengo. Dina­rem en ruta. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  1 de novembre. Diumenge.

  Antigua - Santiago Saca­tepequez - Antigua.

  Esmorzar bufet. Avui gaudirem d’una de les tradicions més famoses de Guatemala, el dia de Tots Sants. Dinar. Les tradicions inclouen visites als cementiris per guarnir les tombes dels difunts, l’elevació dels barrilets gegants amb centenars de figures multicolors. Sopar i allo­tjament a l’hotel.

   

  2 de novembre. Dilluns.

  Antigua - Guatemala - Nit a l’avió.

  Esmorzar bufet. Sortida cap a Guatemala City. Panoràmica de la ciutat. Dinar i continuació a l’aeroport. Tràmits de facturació directes a Barcelona. Sortida en el vol IB6342 a les 17:30 h. Nit a l’avió.

   

  3 de novembre. Dimarts.

  Madrid - Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Madrid a les 14:30 h. Connexió en vol a Barce­lona. Arribada prevista a les 18:05h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars d'Ibe­ria i vols interns. Pensió completa en tot el recorregut. Hotels definits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Impostos de sortida de Guatemala. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.415,00 € 2.975,00 €

  Suplement individual 570.00€
  Compra Anticipada -90.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 385.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -90.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€
  Excursió a Ixpanpajul 55.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.17 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d'anticipació, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015  Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015