Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
940 €
Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal

  Preu per persona base habitació doble 940 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dimecres.

  Barcelona Hamburg.

  Presentació als mostradors de la companyia Lufthansa de la termi­nal T1 de l’aeroport de Barcelona. Sortida en el vol LH1817 a Hamburg de les 08.00 hores (via  Munic).  Arribada a Hamburg. Trasllat a l‘hotel. Dinar en un cèntric restaurant. A la tarda començarem la visita de la ciutat. Passarem  pel riu Alster i els seus canals, on trobarem el Speicherstad un complex de magatzems d’arquitectura gòtica fets amb maons  de l’època “Grunderzeit”, frontons i torres curioses, considerats actualment com els més grans del món. Seguirem la nostra visita pels  nombrosos ponts de gran riquesa arquitectònica, entre ells, el més important de la ciutat, el pont de Zollenbrücke que data del segle XVII. També tindrem l’oportunitat de passejar pels carrers del popular barri de Sant Pauli, conegut per la seva llarga tradició marinera gràcies a la proximitat amb el port. Finalitzarem el nostre recorregut amb la visita  del seu Mercat de Nadal que es situen davant de l’ajuntament de la ciutat, on  trobarem una gran varietat de productes artesanals i gastronòmics juntament amb  les famoses paradetes de  “Gluhwein”. Sopar i allotjament a l’hotel Intercity Hotel Hamburg Dammtor 4*  o similar.

   

  Segon dia. Dijous.

  Bremen Hamburg

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Bremen, on passejarem a peu pel centre històric i realitzarem una visita panoràmica. Podrem veure alguns dels edificis situats al centre històric com l’Ajuntament, l’estàtua de Roland, l’Església Liebfrauenkirche i Weserpromedade. També ens dirigirem a la famosa Markplatz on podrem veure el símbol de la ciutat que segurament tots coneixem gràcies al conte infantil, els Músics de Bremen. Molt  a prop trobarem la catedral de Sant Pere, l’edifici més icònic de la ciutat amb les seves peculiars torres punxegudes. Dinar. A la tarda gaudirem dels Mercats de Nadal de la ciutat de Bremen, un dels mercats més encantadors d’Alemanya. A l’hora convin­guda, retorn a Hamburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Divendres.

  Lübeck Hamburg

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem per carretera a Lübeck, una ciutat que va ser el motor del comerç marítim europeu fins al segle XVI. Realitzarem un recorregut pel centre històric on podrem apreciar l’estructura de la ciutat antiga amb les seves mansions senyorials dels segles XV i XVI, les seves esglésies, dipòsits de sal i els seus monuments històrics públics. Dinar. A la tarda passejarem pels seus Mercats de Nadal,  que daten  del  1648. A l’hora convinguda, retorn a Hamburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dissabte.

  Hamburg Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Temps lliure i trasllat a  l’aeroport d’Hamburg. Sortida en vol LH021 destí Barcelona de les 14:00 hores (via  Frankfurt). Arribada a  les 19.30 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufhtansa. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge 
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí durant tot el viatge
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 940,00 € 915,00 €

  Suplement habitació individual 280.00€
  Compra Anticipada -25.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 145.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  febrer 2017