Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
875 €
Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Hamburg i Bremen, Mercats de Nadal

  Preu per persona base habitació doble 875 €

 • Itinerari

  Escapa’t a Hamburg una ciutat que s’ha reinventat de forma espectacular. És una ciutat vibrant i moderna, amb una arquitectura interessant com el nou edifici de la Filarmònica de l’Elba. Trobaràs mercats de Nadal tradicionals, com el mercat històric o el de la Plaça de l’Ajuntament. T’agradarà!

   

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

   

  6 de desembre. Dijous.

  Barcelona – Hamburg

  Presentació a la terminal 1 mostrador de la companyia Lufthansa de l’aeroport de Barcelona a les 07.45 hores. Sortida en el vol LH1125 a Hamburg (via Frankfurt ) de les 09.45 hores. Arribada a Hamburg. Trasllat a l‘hotel. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el Mercat de Nadal que es situat davant de l’ajuntament de la ciutat, on trobarem una gran varietat de productes artesanals i gastronòmics juntament amb les famoses paradetes de “Gluhwein”. Sopar. Allotjament a l’hotel Hampton Hamburg City Centre o similar.

   

  7 de desembre. Divendres.

  Hamburg

  Esmorzar a l’hotel. Al matí començarem la visita de la ciutat. Passarem pel riu Alster i els seus canals, on trobarem el Speicherstad un complex de magatzems d’arquitectura gòtica fets amb maons  de l’època “Grunderzeit”, frontons i torres curioses, considerats actualment com els més grans del món. Seguirem la nostra visita pels nombrosos ponts de gran riquesa arquitectònica, entre ells, el més important de la ciutat, el pont de Zollenbrücke que data del segle XVII. També tindrem l’oportunitat de passejar pels carrers del popular barri de Sant Pauli, conegut per la seva llarga tradició marinera gràcies a la proximitat amb el port. Finalitzarem el nostre recorregut al centre de la ciutat. Dinar en un restaurant. Tarda per passejar per més racons de la ciutat i mercats. Sopar. Allotjament a l’hotel. 

   

  8 de desembre. Dissabte.

  Hamburg  Bremen – Hamburg

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Bremen, on passejarem a peu pel centre històric i realitzarem una visita panoràmica. Podrem veure alguns dels edificis situats al centre històric com l’Ajuntament, l’estàtua de Roland, l’Església Liebfrauenkirche i Weserpromedade. També ens dirigirem a la famosa Markplatz on podrem veure el símbol de la ciutat que segurament tots coneixem gràcies al conte infantil, els Músics de Bremen. Molt a prop trobarem la catedral de Sant Pere, l’edifici més icònic de la ciutat amb les seves peculiars torres punxegudes. Dinar. A la tarda gaudirem dels Mercats de Nadal de la ciutat de Bremen, un dels mercats més encantadors d’Alemanya. A l’hora convin­guda, retorn a Hamburg. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  9 de desembre. Diumenge.

  Hamburg – Lübeck – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Lübeck, una ciutat que va ser el motor del comerç marítim europeu fins al segle XVI. Realitzarem un recorregut pel centre històric on podrem apreciar l’estructura de la ciutat antiga amb les seves mansions senyorials dels segles XV i XVI, les seves esglésies, dipòsits de sal i els seus monuments històrics públics. En acabar trasllat a l’aeroport.  d’Hamburg. Sortida en el vol LH/023 destí Barcelona de les 15.00 hores (via Frankfurt). Arribada a les 19.10 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa. 
  • Pensió completa durant tot el viatge.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local a les ciutats 
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 875,00 € 850,00 €

  Suplement habitació individual 250.00€
  Compra Anticipada -25.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 125.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  Gener 2018