Holanda amb els Jardins Keukenhof
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Holanda amb els Jardins Keukenhof
 • 6 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1435 €
Holanda amb els Jardins Keukenhof

Sol·licita el teu pressupost

 • Holanda amb els Jardins Keukenhof

  Preu base per persona en habitació doble 1435 €

 • Itinerari

  1 d’abril. Dissabte.

  Barcelona-Amsterdam

  Presentació a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 11.00 hores. Sortida amb el vol KL1672 a les 13.10 hores en direcció a Amsterdam. Arribada prevista a les 15.35 hores. Ens traslladarem al centre de la ciutat per agafar un vaixell a través del qual recorrerem els Canals d’Amsterdam, considerats Patrimoni de la Humanitat segons la llista elaborada per la Unesco. Durant la nostra visita gaudirem de les singulars façanes, ponts i cases flotants que donen identitat a la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Apollofirst 4* o similar, situat a una zona residencial propera al centre i a la zona dels museus. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  2 d’abril. Diumenge.  

  Amsterdam – Staphorst – Giethornn - Gran Dic - Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Staphorst, ciutat on encara conserven moltes tradicions antigues degut al seu estricte protestantisme. Durant la visita podrem veure les típiques granges tradicionals de la regió decorades en colors verds i blaus. Seguirem la nostra ruta fins a Giethornn, on la majoria de cases es troben situades en petites illetes envoltades per canals i comunicades per ponts. Dinar. A la tarda, retorn a Amsterdam. De camí realitzarem una parada per admirar la gran obra d’enginyeria que representa el Gran Dic  i que ha permès al país defensar-se del Mar del Nord i guanyar-li terreny. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  3 d’abril. Dilluns.

  Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí gaudirem d’una visita guiada d’Amsterdam, a través de la qual passejarem pel centre històric, construït bàsicament el segle XVII. L’itinerari ens permetrà conèixer l’exterior del Teatre de Concerts, l’Òpera, l’Ajuntament, les esglésies més interessants i la famosa Plaça Dam. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o visitar algun dels seus impressionants museus. Sopar al centre i retorn en tramvia a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

   

  4 d’abril. Dimarts.

  Amsterdam – Delft - La Haia – Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Delft, famosa per la seva porcellana blava i ciutat bressol del pintor Vermeer. Aquest dia visitarem la fàbrica Reial de Porcellana on ens explicaran l’art antic de la fabricació, herència de mestres italians del segle XVI. Dinar. A la tarda, ens desplaçarem fins a la Haia i, acompanyats del nostre guia, podrem veure l’exterior del Parlament Holandès, les boniques ambaixades situades al carrer Lange Voorhout i la seu del Tribunal Internacional de Justícia. A l’hora convinguda, retorn a Amsterdam. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  5 d’abril. Dimecres.

  Amsterdam - Subhasta de Flors de Aaalsmeer – Keukenhof – Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Aalsmeer per veure la subhasta de flors i plantes més important del món. A l’hora convinguda, ens dirigirem cap a Lisse i el parc de Keukenhof, on gaudirem d’un impressionant espectacle de floració amb els seus jardins coberts de catifes de flors multicolors. Dinar. A la tarda, tornarem cap a Amsterdam per realitzar un recorregut a través dels camps en flor. Arribada al centre de la ciutat i temps lliure. Sopar en un restaurant i retorn en tramvia a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

   

  6 d’abril. Dijous.

  Amsterdam - Zaanse Schans – Volendam – Marken – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí visitarem els molins restaurats de Zaanse Schans. Més tard, ens desplaçarem fins a Volendam, un poblet de pescadors on alguns dels seus residents encara vesteixen amb la vestimenta tradicional. També coneixerem el procés d’elaboració del formatge en una típica granja. Dinar. A la tarda ens traslladarem amb ferry a Marken, ciutat on farem una passejada pels seus carrers plens de pintoresques casetes de fusta. Seguidament, ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol KL1681 de les 20.45 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a Barcelona a les 22.55 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d'avió en classe turista de la companyia KLM Barcelona - Amsterdam –  Barcelona (horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa amb aigua inclosa als àpats.  
  • Allotjament i esmorzar a l'hotels definit al itinerari.
  • Visites amb entrades incloses, segons el programa.
  • Guia local i acompanyant en tot el recorregut.
  • Assegurança bàsica d`assistència en viatges.


  Serveis no inclosos:

  • Dinar del primer dia.
  • Beguda en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Altres no mencionats expressament com a inclosos.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 1.435,00 € 1.395,00 €

  Suplement individual 310.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 125.00€
  Compra Anticipada -40.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  setembre 2016