Holanda i Bèlgica
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Holanda i Bèlgica
 • 9 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant.
Preu base per persona en habitació doble
1335 €
Holanda i Bèlgica

Sol·licita el teu pressupost

 • Holanda i Bèlgica

  Preu base per persona en habitació doble 1335 €

 • Itinerari

  Totes les ciutats i pobles que formen els Països Baixos es mereixen, sens dubte, una visita i ens donen moltes raons per fer-ho: els canals i els castells de Bruges i Gant, la formalitat de Brussel·les, les bicicletes d’Amsterdam, la vitalitat d’Utrecht, el romanticisme de Maastricht i el Gran Ducat de Luxemburg.

   

  GRUP 13 JUNY MÀXIM 25 PERSONES

   

   

  Primer dia. Dissabte.

  Punts d’origen – Montélimar  – Beaune.

  Recollida amb el nostre autocar dels punts d`origen definits.  Arribada a Montélimar i dinar.  Continuació de l`itinerari fins a Beaune. Arribada a l`hotel Au Grand Saint Jean 3* o similar.  Tràmits de distribució d`habitacions.  Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Diumenge.

  Beaune – Luxemburg – Maastricht.  

  Esmorzar a l`hotel. Sortida en direcció al gran ducat de Luxemburg. Arribada a aquesta acollidora ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat on farem una petita visita i on dinarem a un bon restaurant local. A la tarda continuació de la ruta fins entrar a Holanda.  Seguirem fins la bonica ciutat fronterera de Maastricht.  Arribada a l`hotel Eurotel Lanaken 4* o similar.  Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dilluns.

  Maastricht – Utrecht - Amsterdam.

  Esmorzar a l`hotel.  Aquest matí tindrem la visita guiada del centre històric de Maastricht. Destaquem l`església de San Servacio i la plaça de l`ajuntament. Continuació a Utrecht. Dinar i visita d'aquesta ciutat amb l'obispat més antic del país. Arribada a l`hotel Park Plaza Airport 4* o similar d’Amsterdam (afores). Sopar i allotjament.

   

  Quart dia. Dimarts.

  Amsterdam.

  Esmorzar a l`hotel. Aquest matí gaudirem d`una visita guiada d`Amsterdam. Descobrirem els seus canals amb les cases flotants, la famosa plaça Dam i els barris més populars de la capital neerlandesa. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o visitar algun dels seus impressionants museus. Sopar en un cèntric restaurant. Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  Cinquè dia. Dimecres.

  Amsterdam.

  Esmorzar a l'hotel. Excursió a Zaanse Schans per  descobrir la vida tradicional del país i els espectaculars molins de vent.  Continuació a Volendam, on gaudirem d`una passejada pels seus carrers i pel passeig marítim. Dinar. Seguirem la visita a Marken, una tranquil·la població residencial.  Tornada a Amsterdam on ens espera el nostre vaixell per fer un inoblidable recorregut pels canals. A l’hora convinguda, retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia. Dijous.

  Amsterdam – La Haia – Delft – Brussel·les.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la capital política del país. Destaquem el Parlament, el palau internacional de la Pau, l`avinguda Lange Voorhout... Continuarem cap a la població de Delft, un exemple de la vida als Països Baixos, on destaca la Nova Església. Dinar. Entrarem a Bèlgica. Arribada a Brussel·les on gaudirem d`una visita guiada de la ciutat visitant l`espectacular Grand Place.  Sopar en un cèntric restaurant. Seguirem fins l`hotel Thon EU 4* o similar, allotjament.

   

  Setè dia. Divendres.

  Brussel·les – Gant – Bruges – Brussel·les.  

  Esmorzar a l'hotel.  Sortida a primera hora en direcció a la ciutat universitària de Gant, destaquem la Catedral, el campanar de Belfort, el castell. Continuació a Bruges on tindrem el dinar. Visita guiada de la ciutat, amb el seu espectacular centre de vianants.  Disposarem de temps lliure. Retorn a Brussel·les. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia. Dissabte.

  Brussel·les – Nancy – Lió.

  Esmorzar a l`hotel.  Sortida a Nancy. Temps per conèixer aquesta ciutat coneguda a tot el món pel seu conjunt arquitectònic del segle XVIII. Dinar. Continuació a Lió, la segona ciutat de França. Distribució d`habitacions a l`hotel Novotel Lyon La Part Dieu 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Novè dia. Diumenge.

  Lió - Nimes - Punts d’origen.  

  Esmorzar a l`hotel.  Sortida en direcció a la ciutat de Nimes. Dinar . Continuació a les nostres poblacions d`origen.

   

  Per a més informació: Holanda i Bélgica (visiteu el nostre Blog)

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut amb recollides a diverses poblacions d`origen (consulteu). Pensió completa en tot el viatge. Beguda als àpats (aigua i cervesa). Allotjament i esmorzar als hotels definits en l`itinerari. Entrades incloses definides en l`itinerari. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatge.         Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.550,00 € 1.335,00 €

  Suplement individual 345.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  60 o + anys -40.00€
  Porta'ns amics -40.00€

  Les habitacions triples a Beaune son per 2 adults + 1 nen (1 llit gran + 1 llit petit). Per tres adults reservar 1 doble + 1 individual.

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no ha­gin viatjat mai amb nosaltres. gaudireu del nostre preu espe­cial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014