Huelva i Sevilla amb el Parc de Doñana
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Huelva i Sevilla amb el Parc de Doñana
 • 8 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
Huelva i Sevilla amb el Parc de Doñana

Sol·licita el teu pressupost

 • Huelva i Sevilla amb el Parc de Doñana
 • Itinerari

   

  Dates per concretar (serà un grup petit en un autocar de gran capacitat)

   

   

   

  Primer dia

  Punts d’origen – València – Valdepeñas

  Sortida dels nostres punts de recollida definits en direcció a Tarragona, Castelló i arribada a València. Aquesta gran ciutat compta amb un casc antic ple de racons artístics. Alguns exemples són la plaça de l’ajuntament, el Palau de les Comunicacions, la plaça Rodona i la plaça de la Reina, seu de la catedral i de la torre del Miquelet, símbol de la ciutat. Farem un breu passeig tot veient l’exterior d’aquest edificis. Dinar. A la tarda, arribarem a terres manxegues, regió de pobles blancs, molins de vent i vins. A la capital de la Denominació d’Origen Valdepeñas és on tindrem el nostre allotjament. Sopar a l’hotel.

   

  Segon dia

  Valdepeñas – Sevilla

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens dirigirem cap al port de Despeñaperros, zona muntanyosa que separa geogràficament la comunitat de Castella la Manxa d’Andalusia. Al migdia ja haurem arribat a Sevilla. Instal·lació a l’hotel i dinar. A la tarda, realitzarem una visita panoràmica de la ciutat de Sevilla per descobrir els seus racons més emblemàtics: la Torre del Oro, la Real Maestranza, Expo del 92, Expo del 29, “Plaza España” i el Parc de Maria Luisa. El nostre recorregut acabarà amb un passeig a peu pel Barri de Santa Cruz, i gaudirem de l’exterior de l’Alcàsser i la catedral. Sopar al centre i, a l’hora convinguda, trasllat a l’hotel.

   

  Tercer dia

  Sevilla – Écija – Carmona – Sevilla

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a Écija, on farem un passeig pel centre històric acompanyats d’un guia local que ens explicarà les façanes dels edificis d’interès artístic i històric. Podrem admirar els campanars de totxo motllurat rematats amb el millor art barroc andalús. En acabar, ens dirigirem a Carmona, una ciutat plena d’història. Dinar. A la tarda, visitarem el Museu de la ciutat i farem un recorregut guiat pel centre històric ple de carrers laberíntics. A l’hora convinguda, retorn cap a Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia

  Sevilla – Aracena – Riotinto – Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia, ens desplaçarem fins a Aracena, situada dins del Parc Natural de la Sierra de Aracena i los Picos de Aroche, declarats Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Passejarem per aquest poble i ens endinsarem a la “Gruta de las Maravillas”, una fascinant cova natural de gran bellesa. També visitarem el Museo del Jamón, on descobrirem els secrets del pernil ibèric. Dinar. Més tard, sortirem cap a les Mines de Riotinto. Visitarem el Museu de les Mines, on s’explica la historia de la comarca i la seva relació amb l’explotació minera, la Casa 21, un model de la casa típica dels directius de l’explotació i la Peña de Hierro, part d’una mina a cel obert. Acabada la visita, ens dirigirem a Huelva. Sopar i allotjament a l’hotel Eurostars Tartessos 4*.

   

  Cinquè dia

  Huelva – Monestir de la Ràbida – Palos de la Frontera – Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Avui, gaudirem d’una visita panoràmica en autocar de la ciutat de Huelva amb dues parades al Santuari de la Cinta i a l’Embarcador del Mineral de Rio Tinto. Continuarem amb un passeig guiat pel centre històric de Huelva on destaquem el Gran Teatre de la ciutat, el Palau Mora Claros i el seu ajuntament, entre d’altres. Dinar. A la tarda, visitarem el Monestir de la Ràbida dels segles XIV-XV. El monestir encara conserva la seva església gòtica-mudèjar, les estances decorades amb frescos i la imatge de Nuestra Señora de los Milagros. També és conegut per haver acollit a Cristòbal Colón abans de partir a descobrir Amèrica. Continuarem cap al Moll de les Carabeles i Palos de la Frontera, antic port que va constituir un punt neuràlgic per a les relacions comercials de Castilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia

  Huelva – Parc de Doñana (opcional) – El Rocío – Moguer – Huelva

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, disposarem de temps lliure per acabar de descobrir els racons de la ciutat de Huelva. A l’hora convinguda, sortirem cap a l’aldea El Rocío, on es celebra cada any la coneguda Romeria. Dinar. A la tarda, ens traslladarem a Moguer. Acompanyats d’un guia local i les seves explicacions, coneixerem aquesta pròspera vila marinera del segle XV. A l’hora convinguda, retorn a Huelva. Sopar i allotjament a l’hotel. *Recordeu que abans del sopar haureu de deixar la maleta a punt perquè se l’emporti l’autocar. Opcional: Al matí visitarem el Parc Nacional de Doñana en vehicle tot terreny i, a l’interior del parc, acompanyats de guia-conductor, descobrirem la seva flora i fauna. Es recorren tots els ecosistemes que composen el parc fins arribar a la desembocadura del Guadalquivir. 30€

   

  Setè dia

  Huelva – Còrdova – Albacete

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, ens desplaçarem a Còrdova, ciutat històrica i capital d’un antic Califat a la riba del Guadalquivir. Les seves arrels musulmanes estan presents per tot arreu: a la seva cèlebre Mesquita-Catedral, als Reials Alcàssers i al barri de la jueria. Aquest passat valuós ha fet que molts edificis hagin estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La nostra visita també ens portarà a conèixer els racons més típics de la part vella, com el carrer de les Flors i alguns dels seus patis. Dinar. A la tarda, farem una ruta per terres castellanes fins arribar a Albacete. Allotjament i sopar a l’hotel.

   

  Vuitè dia

  Albacete – Peníscola – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la Comunitat Valenciana. A mig matí, arribarem a Peníscola, encantadora població costanera resguardada pel Castell del Papa Luna en un turó sobre el Mediterrani. Disposarem de temps per passejar pels seus carrers. Dinar. A la tarda, sortida cap als diferents punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals