Índia del Nord
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Índia del Nord
 • Viatge de 10 dies. Grup màxim 25 persones
Preu base per persona en habitació doble
1675 €
Índia del Nord

Sol·licita el teu pressupost

 • Índia del Nord

  Preu base per persona en habitació doble 1675 €

 • Itinerari

   

  L’Índia no és un destí qualsevol, és una experiència inoblidable, una sensació única que no deixa indiferent ningú i que, o bé atrapa el visitant des del primer moment o el desenamora en un sospir. Al nord trobaràs l’Índia més colorista amb Delhi, Jaipur, Amber i Agra, seu del fascinant Taj Mahal. Varanasi, la ciutat més sagrada, banyada pel Ganges, et farà viure l’experiència dels peregrins. Ho has de viure!

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

   

  Reunió entrega de documentacions el proper 6 de Setembre a les 16:30 hores a l’Hotel Catalonia Ramblas c/ Pelai, 28 Barcelona

   

   

  *Les sortides del 6 i 13 d'agost tenen un suplement de 175 €

   

  Primer dia.

  Barcelona – Nova Delhi

  Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en el vol en direcció a Nova Delhi (via Frankfurt) a les 07.55 hores. Arribada i trasllat a l'hotel The Suryaa 5* o similar. Allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Nova Delhi

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la ciutat vella de Delhi, que inclou el Jama Masjid, el Fort Roig i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També coneixerem el Raj Ghat, el memorial de Mahatma Gandhi. Dinar. Continuarem la nostra visita per la part moderna de Delhi. El recorregut inclou la Porta de l'Índia, el Qutub Minar, Rashatrapati Bhawan i l’actual Palau Presidencial. La nostra visita finalitzarà al temple Sij Bangla Sahib, on gaudirem d’una cerimònia religiosa. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Delhi – Samode – Jaipur.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a la província de Rajasthan. De camí ens aturarem a Samode per dinar en el famós Samode Palace. A continuació ens traslladarem a Jaipur, la ciutat Rossa. A l'arribar, farem una breu visita de la ciutat com el Palau Reial o l’Observatori. Seguidament ens dirigirem a l’hotel Hilton 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Jaipur: Fort Amber.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a l’antiga capital dels Maharajás de Jaipur per visitar el Fort Amber. Per accedir a aquesta antiga ciutat fortificada pujarem als lloms d’elefants ensinistrats i podrem viure una experiència inoblidable. D’aquesta visita en destaquem el Sukh Mahal, tot un luxe amb portes de marfil i fusta de sàndal i parets de marbre. Dinar. A la tarda tornarem a Jaipur, on podrem disposar de temps lliure per a les inevitables compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra.

  Esmorzar a l’hotel. Avui la nostra ruta ens portarà fins a Agra. Però abans d’arribar, realitzarem una parada a la ciutat mongola de Fatehpur Sikri. Aquesta es tracta d’una de les ciutats desertes més belles de l’Índia. Diuen que va ser abandonada per la manca d'aigua. Tot i els saquejos que ha patit, encara conserva una curiosa arquitectura que barreja estils islàmics i hindús. Dinar en ruta. Seguirem el nostre camí fins a Agra. Arribada a l’hotel Radisson Blu Agra 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.

  Agra.

  Esmorzar a l’hotel. Durant aquest dia gaudirem d’una de les 7 meravelles del món: el Taj Mahal. Van ser necessaris 22 anys i 22.000 persones treballant per aixecar un dels monuments més bonics del món, dedicat per l’Emperador Shan Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal. Dinar. A la tarda visitarem Fort Roig de la ciutat, una fortalesa repleta de nombrosos palaus sorprenents. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  Setè dia.

  Agra – Delhi – Benarés (Varanasi).

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Delhi i vol a Benarés, la ciutat sagrada de l’Índia. Dinar lleuger a l’avió. Arribada a l’hotel Radisson Varanasi 5* o similar. Sopar i allotjament. Nota important: en els vols interiors el pes màxim de la maleta és de 15 quilos per persona.

  Opcional Nocturna: Sortida amb un guia local fins als Ghats, situats a la vora del riu Ganges i gaudir de la cerimònia religiosa d’Aarti, per 15 €. Aquesta visita és molt especial, milers de peregrins renten els seus pecats al riu Ganges i ofereixen ofrenes i d’altres escampen les cendres dels seus morts a les sagrades aigües del riu.

   

  Vuitè dia.

  Benarés (Varanasi).

  Abans de la sortida del sol, ens traslladarem al riu Ganges per gaudir dels rituals que els peregrins realitzen en els ghats, des de la perspectiva del riu. Retorn a l’hotel per esmorzar. Temps lliure per gaudir d’aquesta espiritual ciutat o descansar al nostre hotel. Dinar. A la tarda, sortirem en els típics rickshaws fins al centre, on gaudirem d’una passejada per aquesta laberíntica ciutat. Continuarem fins a la zona dels crematoris on se celebren les cerimònies funerals a la vora del Ganges. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Novè dia.

  Benarés – Nova Delhi.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem a Sarnath, població budista on es troba la Stupa que simbolitza el món budista; bonics jardins i un temple budista completen aquest conjunt arquitectònic. A continuació ens dirigirem a l’aeroport de Benarés per agafar un vol domèstic cap a Delhi. Dinar a l’avió. Arribada a Nova Delhi. Sopar a l’hotel Crown Plaza Today 5* o similar, situat al costat de l’aeroport de Delhi. Trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol en direcció a Barcelona (via Munic) a les 02.45 hores. Nit a l'avió.

   

  Desè dia.

  Nova Delhi – Frankfurt – Barcelona.

   

  Arribada a Barcelona a les 11.45 hores. Fi dels nostres serveis 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l’avió) 
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local.
  • Assegurança Ampliada d’assistència en viatge

     Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.675,00 € 1.625,00 €

  Suplement habitació individual 370.00€
  Visat entrada India 90.00€
  Compra Anticipada -50.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 365.00€
  Suplement sortida 6 i 13 d'Agost 175.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -50.00€
  Cerimònia Aartí a Vanarasi 15.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  Desembre 2017