Índia del sud. GRUP REDUÏT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Índia del sud. GRUP REDUÏT
 • 16 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2975 €
Índia del sud. GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Índia del sud. GRUP REDUÏT

  Preu per persona base habitació doble 2975 €

 • Itinerari

  L’índia del Sud, habitada pels pobles dràvides, és una zona de l’Índia amb un caràcter especial. Amb unes cultures i costums diferents i amb unes llengües molt característiques, les diferencies entre el Nord i el Sud són ben marcades. Grans temples, ciutats modernes i antigues civilitzacions t’esperen en una ruta  per conèixer la part més peculiar del país, el Sud de l’índia.

   

   

  26 de novembre. Dijous.

  Barcelona - Chennai.

  Presentació a l’aeroport de Barce­lona, terminal 1. Tràmits de facturació directes a Chennai. Sortida en el vol LH1139 de les 06:05 h. Arribada a l’aeroport de Frankfurt i enllaç amb el vol LH758. Arribada a Chennai a les 23:50 i trasllat a l’hotel ITC Grand Chola 5* o similar.

   

  27 de novembre. Divendres.

  Chennai - Mahabalipuram.

  Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb la visita al Mercat de les Flors i una vista panoràmica de la ciutat, en la qual s’inclourà la visita al Fort Saint George, també conegut amb el nom de White Town. Dinar. A la tarda ens desplaçarem a Mahabalipuram per visitar el famós Temple Shore (temple de la Riba) i el relleu més gran del món que rep el nom de la Penitència d’Arjuna. Sopar i allotjament a l’Hotel Radisson Temple Bay 5* o similar.

   

  28 de novembre. Dissabte.

  Mahabalipuram - Kanchipuram - Maha­balipuram.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una excursió a Kancipuram, l’anomenada “ciutat dels 1.000 temples” per visitar el Temple Kailashanatha, Vaikuntha Perumal Mandir i el Temple Jain Tiruparutipuram. Dinar. A l’hora con­vinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  29 de novembre. Diumenge.

  Mahabalipuram - Gangai Konda Cholapu­ram - Tanjore.

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a Tanjore per carretera i durant la ruta podrem gaudir del temple Chidambram. Dinar. Més tard, visita al Tem­ple dràvida de Gangaikondacholapuram A continuació ens dirigirem a Tanjore. A l’arribada i distribució d’habitacions a l’Hotel Sangam. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  30 de novembre. Dilluns.

  Tanjore - Darasuram - Kumbakonam - Tanjo­re.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem a Darasuram, on podrem visitar el Temple Airavateswarar, monument considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Més tard, ens dirigirem a Kumbakonam. Dinar. Després, podrem visitar la ciutat, en la qual gaudirem de diferents temples com el Kumabakonam Abhimugesva­rar i Adi Kumbeswarar i del seu mercat local. Sopar i allotjament a l’hotel a Tanjore.

   

  1 de desembre. Dimarts.

  Tanjore - Trichy - Madurai.

  Esmorzar a l’hotel. Comença­rem el dia amb una panoràmica de Tanjore i una visita al Temple Brahadeeswara. A continuació ens desplaçarem a Madurai i en ruta, visitarem el Temple de Rock Fort i el de Tiruvanaikkaval. També coneixerem Amman Mandapa, lloc sagrat, situat a la vora del riu, on es celebrem rituals hindús. Dinar. Més tard, continuarem fins a Madurai. Arribada a Madurai i distribució d’habitacions a l’Hotel Heritage 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  2 de desembre. Dimecres.

  Madurai.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica de Madurai, en la qual podrem visitar el famós temple Meenakshi situat a la vora del riu Vaigai. Més tard gaudirem d’un viatge amb rickshaw, vehicle típic del país. Dinar. A la tarda, podrem visitar el Temple Kartikay i el Bazaar de Madurai amb tuk-tuk. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 de desembre. Dijous.

  Madurai - Periyar.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Periyar per carretera. Durant el nostre recorregut podrem visitar el poblet de Weaver, situat a prop de Theni. A l’arribada a Periyar, distribució d’habitacions a l’Hotel Spice Village 5* o simi­lar. Dinar a l’hotel. A la tarda, gaudirem d’un passeig amb Jeep a través d’una plantació d’espècies. Sopar. A la nit, descobrirem la gas­tronomia de la zona a través d’un taller de cuina del sud de l’Índia i un espectacle de danses locals a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

   

  4 de desembre. Divendres.

  Periyar - Kottayam - Kumarakom.

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem a Kumarakom per carretera. Abans d’arribar a la ciutat, visitarem Kottayam i els Jardins d’espècies. Un cop arribem a Kumarakom, farem la distribució d’habitacions a l’Hotel Coconut Lagoon 5* o similar. Dinar a l’hotel. A la tarda, realit­zarem un recorregut amb barca a motor pels famós llac, Vembanad. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  5 de desembre. Dissabte.

  Kumarakom - Allepey - Kumarakom.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Alleppey. Al arribar, gaudirem d’un passeig amb “shikara” pels estrets canals de la ciutat. Dinar a l’hotel. A la tarda, temps lliure per relaxar-nos i explorar els seus voltants o experimentar massatges ayurvèdics. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  6 de desembre. Diumenge.

  Kumarakom - Cochin.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Cochin. Un cop haguem arribat a aquesta ciutat, dinarem. Després, recorrerem Cochin, on podrem visitar les xarxes xineses de pesca, el Fort Cochin, l’Església de Sant Francesc i la Sinagoga jueva. Sopar i allotjament a l’Hotel Holiday Inn 5* o similar.

   

  7 de desembre. Dilluns.

  Cochin - Bangalore - Mysore.

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Bangalore. Arribada a Bangalore, dinar. Més tard, ens dirigirem per carretera a Mysore. A l’arribada a Mysore, farem la distribució d’habitacions a l’hotel Windflower Spa & Resort 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre. Dimarts.

  Mysore.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a visitar els principals punts d’interès d’aquesta ciutat com el Palau de Mysore, el turó Chamundi i el jardí Vrindavan. Dinar. A la tarda, realitzarem una excursió a Somnathpur per veure el temple del déu Vishnu. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  9 de desembre. Dimecres.

  Mysore - Belur - Halebid - Sra­vanbelagola - Mysone.

  Esmorzar a l’hotel. Durant aquest dia rea­litzarem una excursió, en la que podrem gaudir dels diferents temples i altres monuments de tres ciutats properes a Mysore: Belur, Halebid i Sravanbelagola. Dinar. Sopar i Allotjament a l’hotel.

   

  10 de desembre. Dijous.

  Mysore - Bangalore.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem a Bangalore per carretera. Arribada a Ban­galore i dinar. Més tard, podrem realitzar una visita panoràmica de la ciutat i gaudirem de temps lliure per fer les últimes compres al centre de la ciutat. Sopar. Després, a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol internacional de retorn.

   

  11 de desembre. Divendres.

  Bangalore - Barcelona.

  Sortida del vol LH755 de les 03:45 amb destí Frankfurt. Arribada i connexió amb el vol LH1126 de les 10:15. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 12:15 i fi dels nostres serveis.

   

  Us oferim la possibilitat de fer una extensió de 3 nits a la Funda­ció Vicenç Ferrer a Ananthaphur. Consulteu-nos.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de Lufthansa en classe turista definits en l’itinerari. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites amb les entrades incloses. Guia acompanyant en tot el viat­ge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Propines. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.495,00 € 2.975,00 €

  Suplement individual 1025.00€
  Compra Anticipada -90.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 415.00€
  Visat entrada India 90.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -90.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d'anticipació, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 i a un canvi de 1€ = 1,15$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015