India del Sud
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • India del Sud
 • Viatge de 11 dies. Grup màxim 25 persones
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
2695 €
India del Sud

Sol·licita el teu pressupost

 • India del Sud

  Preu base per persona en habitació doble 2695 €

 • Itinerari

  Descobreix l’Índia del Sud, ben diferent del nord, molt més tranquil·la. T’esperen magnífics palaus i temples, increïbles paisatges relaxants i platges de somni. Inicia la teva ruta per Chennai, l’antiga Madràs, ben a prop veuràs uns dels primers temples d’arquitectura dràvida i també la ciutat d’or dels mil temples, Kanchipuram. Desplaça’t en un tren ràpid fins a la zona de Trichy des d’on arribaràs Tanjore per visitar un dels grans temples vivents chola Brahadeeswara. No et pots perdre l’antiga capital de la cultural tàmil, Madurai. Des d’allà segueix la ruta cap al llac Periyar vorejant densos boscos on podràs veure diversos animals  en el seu entorn salvatge. Passeja pels famosos “backwaters” de Kerala i acaba a la ciutat costanera de Cochin. T’esperen imatges de gran bellesa natural.

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

   

  Reunió entrega de documentacions el proper 6 de Setembre a les 17:30 hores a l’Hotel Catalonia Ramblas c/ Pelai, 28 Barcelona

   

   

  18 de setembre. Dimarts.

  Barcelona – Chennai

  Presentació als taulells de Qatar Airways de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol QR/138 de les 08.50 hores cap a Chennai via Doha.

   

  19 de setembre. Dimecres.

  Chennai

  Arribada a Chennai en vol QR/528 a les 02.10 hores. Trasllat a l’hotel Radisson Blu Resort Temple Bay 5* o similar. Allotjament i descans a l’hotel. Dinar. A la tarda visitarem Mahabalipuram, poble costaner situat a 60 km al sud de Chennai. La bellesa dels seus monuments i la tranquil·litat dels seus espais naturals han fet d'aquest poble una important meta turística. Visitarem els seus temples rupestres declarats patrimoni de la humanitat per la Unesco l’any 1984. També visitarem els cinc Ratha, temples monolítics, mai consagrats al culte, considerats els primers exemples d’arquitectura dràvida de la zona. Retorn a Chennai. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  20 de setembre. Dijous.

  Chennai

  Esmorzar l'hotel. Avui visitarem Kanchipuram, una de les set ciutats santes de l'Índia. Situada a 71 km de Chennai, va ser capital del florent regne Payaba i més tard va conservar sota el domini Chola la seva hegemonia espiritual. L'interès de Kanchipuram (Kanchi) no es limita solament als seus temples; en aquesta ciutat s'elaboren de forma artesanal les magnífiques sedes amb què es confeccionen els saris més exclusius de tot Índia. Entre els nombrosos temples de la ciutat, coneguda com la Ciutat d'or dels mil temples, valen a destacar: Kailashanatha Mandir, Vaikuntha Perumal Mandir i el temple Jainista Tiruparutipuramel, el qual visitarem. Dinar en un restaurant. Retorn a Chennai. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  21 de setembre. Divendres.

  Chennai – Tiruchirapalli (Trichy)

  Esmorzar l'hotel. Al matí visitarem Chennai, capital de la regió de Tamil Nadu i quarta població més gran de l’Índia. Coneguda com a centre industrial, sobretot de la indústria de l’automòbil, compta també amb atraccions turístiques com la platja Marina, l’estació central de Chennai el Fort Saint George i el mercat de les flors. Dinar en un restaurant. En acabar ens traslladarem a l'estació de ferrocarril i viatjarem en tren ràpid fins a Tiruchirapalli. Trasllat a l'Hotel Sangam 3* o similar. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  22 de setembre. Dissabte.

  Trichy – Tanjore – Madurai

  Esmorzar l'hotel. Al matí visitarem Tiruchirapalli, més coneguda per Trichy. El seu major atractiu turístic el constitueixen els edificis disseminats per l’escarpat penyal que domina la ciutat antiga. Visitarem Fort Seringam coronat pel temple Vinayaka. En acabar marxarem a Tanjore. Coneguda com el Jardí de l'Índia del Sud, va ser capital política i cultural d'un imperi que abastava tota l'Índia meridional, i incloïa els territoris de Ceilan i les illes Maldives. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el temple de Brahadeeswara, temple hindú dedicat a Shiva. La seva construcció va durar set anys (1003 al 1010). El Nandi mandapa, que va ser afegit al segle XII, alberga al seu interior una escultura de Nandi (el toro de Shiva), realitzada amb granit negre. Aquesta escultura es pinta diàriament amb oli, la qual cosa fa que brilli com si fos real. Després de la visita, sortida cap a Madurai per carretera. Arribada i trasllat a l'Hotel Heritage 5* o similar. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  23 de setembre. Diumenge.

  Madurai

  Esmorzar l'hotel. Al matí coneixerem Madurai, una de les ciutats més antigues de l'Índia del sud. Durant segles va ser la capital de la cultura tàmil. Visitarem el temple de Meenakshi Mandir, dedicat a la figura protectora de Meenakshi i el seu espòs Sundareshvara (Shiva en l'encarnació del bell senyor). Aquest recinte constitueix una de les majors obres d'arquitectura religiosa de l'Índia i el cim evolutiu de l'arquitectura dràvida. L’estil arquitectònic del temple fa patent el gust per l'ornamentació barroca. El gopura més alt té 50 metres, i es calcula que està decorat amb 1.500 escultures policromades. En el seu interior hi ha una escala estreta que puja fins a l'últim dels seus nou pisos, des del qual es contempla una magnífica vista del conjunt del temple. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el temple Kartikya i farem un passeig en tuk-tuk pels basars de Madurai. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  24 de setembre. Dilluns.

  Madurai – Periyar

  Esmorzar l'hotel. Al matí sortirem en direcció al llac Periyar. Aquest llac té una extensió de 777 km quadrats. Vorejat per densos boscos ofereix una oportunitat única per observar animals com elefants, antílops, porcs senglars i altres. Arribada i trasllat a l'Hotel Spice Village 4* o similar. Dinar. A la tarda farem un safari amb jeep pels Jardins de les espècies. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  25 de setembre. Dimarts.

  Periyar – Kumarakom

  Esmorzar l'hotel. Al matí sortirem per carretera cap a Kumarakom, popular destinació turística. En ruta visitarem uns jardins de te. Dinar a Philip Kutty. Arribada a Kumarakom i trasllat a l'Hotel Coconut Lagoon 4* o similar. A la tarda farem un creuer pel Llac Vembanad, el més gran de l’estat de Kerala. Podrem gaudir del paisatge i de la posta de sol des del llac. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  26 de setembre. Dimecres.

  Kumarakom – Allepey – Cochin

  Esmorzar a l'hotel. Al matí farem un passeig en Shikara pels famosos backwaters de Kerala. Aquest itinerari amb vaixell permet gaudir d'un extraordinari paisatge. Llacunes immenses donen pas a estrets canals gairebé coberts per una volta d'exuberant vegetació tropical (palmeres, manglars i una enorme varietat de plantes aquàtiques). Dinar en ruta. Seguirem per carretera d’Allepey a Cochin. Arribada i trasllat a l'Hotel Crowne Plaza Kochi 5* o similar. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  27 de setembre. Dijous.

  Cochin

  Esmorzar a l'hotel. Al matí coneixerem la ciutat de Cochin. Els seus edificis són una barreja d’arquitectures portuguesa, holandesa i anglesa. Visitarem l’església de Sant Francesc, la primera església de l’Índia, el Palau Mattancherry del segle XVII i el passeig marítim on veurem els pescadors locals. Dinar en un restaurant. En acabar tindrem temps lliure per passejar pels seus carrers i al capvespre assistirem a un espectacle de Danses Kathakali al centre cultural. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  28 de setembre. Divendres.

  Cochin – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per tornar a Barcelona via Doha en el vol QR/515. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 21.10 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Qatar Airways. 
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l'avió)
  • Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
  • Visites definides a l'itinerari com incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destinació.
  • Assegurança ampliada d'assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes als menjars.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com inclòs.
  • Visat d'entrada a la India 90€


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 2.695,00 € 2.625,00 €

  Suplement habitació individual 665.00€
  Visat entrada India 90.00€
  Compra Anticipada -70.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 345.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  Gener 2018