Indonèsia: Bali i Sulawesi, grup reduït
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Indonèsia: Bali i Sulawesi, grup reduït
 • 13 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
2865 €
Indonèsia: Bali i Sulawesi, grup reduït

Sol·licita el teu pressupost

 • Indonèsia: Bali i Sulawesi, grup reduït

  Preu per persona base habitació doble 2865 €

 • Itinerari

  Situada entre Àsia i Austràlia, Indonèsia és un destí apassionant pels amants de la natura i l’aventura. Una increïble mescla de pobles i cultures que s’escampen entre les 17.000 illes de les que disposa. Bali, ple de volcans, llacs, selves i arrossars i, Sulawesi, extremadament humit, verd i rural, ens aporten les dues cares d’Indonèsia.

   

   

  27 de novembre. Divendres.

  Barcelona - Singapur.

  Presenta­ció a la terminal 1, mostrador de la companyia Singapore Airlines a les 07:50h. Sortida en el vol regular SQ067 a les 09:50h. Nit a l’avió. Arribada a Singapur i connexió amb el vol SQ5276 a Denpasar (Bali), arribada a les 09.35 hrs (hora local).

   

  28 de novembre. Dissabte.

  Singapur - Bali - Ubud.

  Arri­bada a l’aeroport de Denpasar a les 9:35h. Trasllat a l’hotel Samhita Garden 4* o similar. Dinar. Temps per descansar. Sopar a l’hotel i allotjament.

   

  29 de novembre. Diumenge.

  Ubud - Kintamani - Besakih.

  Esmorzar. Sortirem per carretera a través dels magnífics camps d’arròs fins a Sebatu, on visitarem el tem­ple de la Font Sagrada. Continuarem fins al poble mun­tanyenc de Kintamani, on podrem observar el volcà Batur. Dinar. Després visitarem Besakih, el temple més important de Bali. També visitarem l’antiga capital (KlungKung) i la cova de l’elefant (Goa Gajah). Retorn a Ubud, sopar i allo­tjament a l’hotel.

   

  30 de novembre. Dilluns.

  Ubud - Bedugul - Jatilluwih - Tanah Lot.

  Esmorzar. Sortida cap a la regió selvàtica, on visitarem el mercat de Bedugul. Continuació cap al temple de Ulun Danau Bratan. Dinar a Pacung. Més tard ens desplaça­rem cap a l’àrea rural de Jatiluwih on podrem observar els típics arrossars escalonats. Visita de Tanah Lot, el temple sobre el mar. Retorn a Ubud, sopar i allotjament a l’hotel.

   

  1 de desembre. Dimarts.

  Ubud.

  Esmorzar. Avui visitarem la Monkey Forest, el mercat i el Temple d’Ubud. Dinar. A la tarda segui­rem descobrint Ubud amb la nostra guia acompanyant i assistència a un espectacle de dansa tradicional Barong. Sopar a l’hotel i allotja­ment.

   

  2 de desembre. Dimecres.

  Ubud - Makassar - Tana Toraja.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per volar cap a Makassar. Ens traslladarem cap a la regió de Toraja passant pels pobles Bugis que habiten el sud de l’illa. Dinar a la platja de Kupa. Continuació cap al mirador de la “Erotic Mountain” on prendrem un refresc. Arribada a l’hotel Heritage Toraja 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 i 4 de desembre. Dijous i divendres.

  Tana Toraja.

  Esmorzar, dinar i sopar. Durant aquests dies visitarem la regió de Tana Toraja; els pobles tradicionals amb les típiques cases en forma de casc de vaixell (Kete i Palawa), les centenàries tombes de pedra (Lemo, Londa i Kambira), els colorits mercats, etc. També visitarem la zona de muntanya de Batutumonga on podrem realitzar un trekking de dues hores per descobrir com viuen els Toraja de les muntanyes.

   

  5 de desembre. Dissabte.

  Tana Toraja - Makassar - Bali.

  Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport de Makassar per volar cap a Ubud. Dinar. Trasllat a la zona de platja. Arribada a l’hotel Open House Jimbaran 4* o similar. Sopar i allo­tjament.

   

  6 de desembre. Diumenge.

  Bali.

  Esmorzar. Matí lliure. Dinar. A la tar­da, després de dinar, visitarem el temple Pura Uluwatu, des d’on es pot gaudir de magnífiques vistes. Allà gaudirem d’un espectacle de dansa Kecak. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  7 de desembre. Dilluns.

  Nusa Lembongan.

  Esmorzar. Trasllat al port de Benoa per embarcar al vaixell Sail Sensations o similar que ens portarà a l’illa Nusa Lembongan, on tindrem temps per gaudir de les activitats marines a la seva platja de sorra blanca, o per passejar per l’illa i veure els manglars i pobles locals. Dinar buffet en un restaurant a la platja. A primera hora de la tarda, tornada cap al Port de Banoa i retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  8 de desembre. Dimarts.

  Bali - Singapur.

  Esmorzar. Temps lliure per acabar de fer les últimes visites i compres. Qui ho desitgi podrà anar amb la nostra guia acompanyant al mercat del peix. Dinar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SQ947 de les 20:05 destí Singapur. Arribada i connexió amb el vol SQ378 de les 23:45. Nit a l’avió.

   

  9 de desembre. Dimecres.

  Singapur - Barcelona.

  Arri­bada a l’aeroport de Barcelona a les 08:30. Fi dels nostres serveis.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió en classe turista de Singapore Airlines. Vols interns. Guia acompanyant en tot el viatge. Pen­sió completa. Totes les visites incloses segons l’itinerari. Assegu­rança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Pro­pines als guies i conductors. Visat d’entrada. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.295,00 € 2.865,00 €

  Suplement individual 595.00€
  Compra Anticipada -85.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 410.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -85.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Visat d’entrada pagament directe; 35$

  Taxes sortida del país pagament directe; 200000IDR (17€ aprox)

  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015