Indonèsia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Indonèsia
 • 14 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Grup màx. 20 persones.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
4230 €
Indonèsia

Sol·licita el teu pressupost

 • Indonèsia

  Preu base per persona en habitació doble 4230 €

 • Itinerari

  19 d’octubre. Dilluns.

  Barcelona – Singapur

  Presentació als taulells de facturació de Singapore Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.30 hores per sortir en el vol SQ 387 de les 12.05 hores. Nit a l’avió.

   

  20 d’octubre. Dimarts.

  Singapur –  Yogyakarta

  Arribada a l’aeroport de Singapur i connexió a  Yogyakarta. Arribada a l’illa de Java. Tràmits duaners i trasllat al Melia Purosani Hotel Yogyakarta 5* o similar per deixar les maletes. Dinar en un restaurant. Tarda per passejar per la ciutat de la mà de la nostre guia i descansar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  21 d’octubre. Dimecres.

  Yogyakarta – Borobudur – Prambanan –  Yogyakarta

  Esmorzar a l’hotel. En el dia d’avui el dedicarem a conèixer la ciutat de  Yogyakarta a l’illa de Java. Aquesta ciutat compte amb un govern propi. La primera visita serà al palau del Sultán. En el seu interior trobarem una gran exposició sobre la cultura de l’illa: pintures, mobiliari i vestits. També visitarem el castell de l’aigua, dit així per les seves piscines i palaus d’arquitectura occidental. Al finalitzar sortirem de la ciutat per fer la visita de l’impressionant temple budista de Borobadur, el temple budista més gran del món amb més de 500 estàtues diferents de buda. Dinar en un restaurant. A la tarda també ens impressionarà el temple hinduistes de Pranbanan, anomenat el Santuari dels mil temples, encara conserva 7 temples de 47 d’alçada i més de 200 petites edificacions. El recinte és un model de l’univers segons la cosmologia Hindú. La part baixa dels temples trobem figures humanes, animals i el dimoni, la part del mig els sants i deus menors i la part alta els deus sagrats. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  22 d’octubre. Dijous.

  Yogyakarta – Makassar

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol a Makassar. En arribar amb una canoa local remuntarem el riu Pute gaudint d’un paisatge selvàtic amb muntanyes de roca cobertes de vegetació. Arribarem a la població de Berua on podrem veure pintures rupestres de 30. 000 anys d’antiguitat. Junt amb les de Altamira son considerades las més antigues del món. Dinar en un restaurant. A la tarda arribada a Makassar. Allotjament al Hotel Melia Makassar 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  23 d’octubre. Divendres.

  Makassar – Palopo – Toraja

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol a Palopo a l’illa de Sulawesi. En arribar ens traslladarem per carretera a Toraja. Durant aquest recorregut de 2 hores farem una parada per Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el poble de Kete kesu on veurem les Tongkonan, les cases tradicionals de Toraja. La forma d’aquestes cases recorda la proa d’un vaixell. Fetes sobre pilons de fusta amb teulada de fulla de palma, sota la casa els habitants tenen lligats els seus búfals, que ajuden a llaurar els camps d’arròs. A la part de darrera de l’habitatge les famílies guarden els seus morts fins que tenen els suficients diners per fer un funeral digne. En acabar ens instal·larem al Toraja Heritage Hotel 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

   

  24 d’octubre. Dissabte.

  Toraja

  Esmorzar a l’hotel. Durant el dia d’avui coneixerem més racons i tradicions de la regió de Tana Toraja. Al petit poble de Lemo veurem les grans parets de roca excavada on enterren els seus morts. A primera línia els Tau-Taus, ninots semblants als difunts, ens demostren com eren cada un d’ells. També visitarem els seus mercats plens de colors i olors. Si coincidim amb algun funeral assistirem a la seva cerimònia Dinar i sopar en restaurants locals. Allotjament a l’hotel.

   

  25 d’octubre. Diumenge.

  Toraja – Bori – Batutumonga – Toraja

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al nord de Rantepao per visitar Bori, petit poble envoltat de menhirs d’origen megalític de fins 5 metres d’alçada. Farem una passejada pels turons de la zona on trobarem desenes de tombes excavades a la roca. En acabar ens dirigirem a Batutumonga, mirador de d’on podrem contemplar les espectaculars vistes sobre la vall de Toraje. Dinar en un restaurant. A la tarda caminarem entre camps d’arròs, farem parades fotogràfiques fins arribar a Tikala, des d’on el nostre autocar ens portarà a Rentapao. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  26 d’octubre. Dilluns.

  Tana Toraja – Palopo – Makassar – Ubud

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Palopo per volar a Bali (via Makassar). En arribar ens traslladarem a Ubud, al centre de l’illa, envoltada de camps d’arrossos, saltants d’aigua i natura selvàtica. Instal·lació al Suara Air Luxury Villa Ubud 4* o similar. Dinar en un restaurant. Descansarem i a la tarda acompanyats per la nostre guia passejarem pels seus carrers i temples. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  27 d’octubre. Dimarts.

  Ubud – Besakih – Ubud

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem al nord est de l’illa, en concret fins al poble de Klunkung, on visitarem l’antic palau de justícia i la Cova de Goa Lawah. Aquesta cova està habitada per milers de ratapinyades, animal sagrat pels balinesos. En acabar viatjarem fins a el temple mare de Bali : Besakih. La seva situació a les faldes del volcà Agung de 3. 400 metes fa que sigui una meravella fotogràfica. Dinar en un restaurant de Bukit Jambul. A la tarda recorrerem la zona de Bangli on es troben els temples i poblets més tradicionals. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  28 d’octubre. Dimecres.

  Ubud – Jatiluwih – Ubud

  Esmorzar a l’hotel. Al matí anirem a Bedugul, poble envoltat de natura selvàtica. El seu clima més fresc es ideal per la plantació i cultiu de cereals i hortalisses. Passejarem pel seu mercat acolorit on podrem interactuar amb la gent del camp. Ens relaxarem en el seu jardí botànic i visitarem també la col·lecció d’orquídies, cactus i plantes medicinals. En acabar visitarem el temple de Ulun Danau Bratan, a les vores del llac de Bratan. Diferent a tots els temples de Bali, la seva disposició damunt de diferents illes sembla tal ment que estigui flotant en el llac. Dinar en un restaurant en el poble de Pacung. A la tarda recorrerem l’àrea de Jatiluwih, “meravella”en balinès, on podrem fotografiar els diferents camps d’arròs disposats en terrasses. Retorn Ubud. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  29 d’octubre. Dijous

  Ubud – Kintamani – Gunung Kawi – Tirta Empul – Ubud

  Esmorzar a l’hotel. Avui coneixerem el nord-est de l’illa, la zona més muntanyosa. Passejarem pel poble de Kintamani, a 1.400 metres d’alçada. La seva ubicació a les faldes del volcà Batur i amb vistes el llac homònim, fa que sigui un dels punts imprescindibles de visita. També visitarem el temple de les aigües sagrades de Tirta Empul. Els fidels venen de tots els recons de l’illa per purificar-se, submergint-se en les seves piscines. No massa lluny es troba Gunung Kawi, temple dedicat al deu de l’aigua. Consta de 10 santuaris tallats a la roca on es creu que es troben les cendres dels antics reis de Bali. Dinar en un restaurant. A la tarda tindrem temps de fer les últimes visites a Ubud com el bosc de monos, reserva natural on viu aquest simpàtic animal. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  30 d’octubre. Divendres

  Ubud – Tanah Lot – Uluwatu – Jimbaran

  Esmorzar a l’hotel. Deixarem el centre de l’illa i ens dirigirem a la costa sud per tal de conèixer Tanah Lot, temple sobre una roca natural dins el mar només accessible quan la marea es baixa. Segons la llegenda popular a la base de la roca hi han milers de serps que protegeixen el temple dels mals esperits. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem fins el punt més al sud de Bali, on es troba el temple de Uluwatu damunt d’un penya segat de 70 metres d’alçada. La vista del mar de Java és espectacular des d’aquest mirador. En acabar anirem a Jimbaran, zona de platja on tenim el nostre hotel. Arribada al The Open House Bali Hotel 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  31 d’octubre. Dissabte

  Jimbaran – Singapore – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per gaudir de la platja i de les instal·lacions de l’hotel. Dinar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SQ 947 de les 20.15 hores en direcció Barcelona (via Singapur). Nit a l’avió.

   

  01 de novembre. Diumenge

  Barcelona

  Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 08.30 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Singapore Airlines. Barcelona – Singapur – Yogyakarta, a l'anada i Jimbaran – Singapore – Barcelona, a la tornada. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats per horari podran ser a l’avió).
  • Allotjament a l'hotel /als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Sopar últim dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 4.230,00 € 4.135,00 €

  Suplement individual 650.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 95.00€
  Compra Anticipada -95.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -95.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 100.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 12 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, febrer 2020.