Islàndia al complert
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Islàndia al complert
 • Avió i autocar. 11 Dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot inclòs'' Sortida el 04 d'agost
2890 €
Islàndia al complert

Sol·licita el teu pressupost

 • Islàndia al complert

  ''Tot inclòs'' Sortida el 04 d'agost 2890 €

 • Itinerari

   

  04 D’AGOST.
  Barcelona - Reykjavik.

  Presentació a la terminal 2A de l’aeroport de Barcelona mostrador de Iceland Air a les 21.30 h. Sortida en el  vol FI597 de les 23.25 hores, Arribada a les 01.40 i trasllat a l’hotel Flughotel de Kleflavik. Allotjament. (sopar no inclòs).

   

   

  05 D'AGOST
  Reyjavik – Pingvellir - Cercle Daurat – Selfoss.

  Esmorzar. Sortida cap a Pingvellir, un dels llocs històrics més importants d’Islàndia. S’hi va fundar una de les institucions parlamentèries més antigues d’Europa. Va ser declarat Parc Nacional l’any 1928 tant per la seva importància històrica com por les especials  característiques tectòniques i volcàniques, continuarem pel Cercle Daurat, cap a les cataractes Gullfoss. Dinar a Geysir. Visita la zona geotèrmica de Geysir, amb els seus nombrosos manantials d’aigua calenta. Continuació cap a Selfoss.  Sopar i allotjament.    

   

   

  06 D’AGOST
  Selfoss – Vic -  Kirkjubaejarklaustur.

  Esmorzar. Sortida  de l’hotel  en direcció  sud de l’illa, començant el recorregut de la Ring Road la carretera circular que dóna la volta completa a l’illa. Primera parada per disfrutar de l’impressionant salt d’agua Skogafoss de més de 60 m. d’alçada. Vik, és el poble més meridional d’Islàndia, la seva gran extensió de sorra de basalt negre és sens dubte impressionant. Dinar a Vik. Continuació cap al Parc Nacional de Skaftafellssylur, amb el seu llac glaciar. Arribada a Kirkjubaejarklaustur, arribarem fins a Kirkjugólf (terra d’esglèsia), un paviment natural de columnes de basalt a la terra, només es pot veure la part superior que dóna una aparença de sòl d’esglèsia pavimentada. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

   

  07 D'AGOST
   Kirjubaejarklaustur – Breiôdalsvík.

  Esmorzar.  Sortida cap a la llacuna glaciar de Jökulsarlon, plena d’enormes ícebergs, embarc en un vaixell per realitzar un inoblidable creuer fins el peu del glaciar Vatnajokull, el més grand d’Europa.  A continuació passeig pel Parc  Nacional de Skaftafell. Dinar a Fosshotel Skaftafell. Continuació del nostre viatge per la regió dels fiords, parant en ruta per poder fotografiar els magnífics paisatges, arribada a Breiôdalvík  . Sopar i allotjament.

   

   

  08 D’AGOST 
  Breiôdalsvík   – Mývatn -  Raudaskrida (Húsavík). 

  Esmorzar. Sortida cap a la regió més seca de l’illa, on s’aprecia un dels diversos contrastos d’aquest viatge, des de grands salts d’aigua de las cataractes de Godafoss” la cataracta dels Deus” fins a camps de lava encara fumejant de Leirhnjukur amb el cràter semi actiu del volcà Viti. Arribada al llac Mytvan. Dinar. Temps per caminar per les curioses Hverir, grands bases  de fang en ebullició que ens apropan a les espectaculars formacions volcàniques que envolten el perímetre del llac. Finalitzada la visita continuarem cap a Rauôaskrida (Hotel situat a mig camí entre, Llac Mýtvan,Husavik, Akureyri). Sopar i allotjament.

   

   

  09 D’AGOST
  Húsavík  – Akureyri. 

  Esmorzar. A primera hora del matí sortirem cap a Húsavik on embarcarem por la badia de Skajálfandi, per la observació de la vida marina. Aquesta badia es un dels llocs d’Europa on hi ha més concentració de cetatis , balenes, delfins, etc.. retorn i dinar en un restaurant local. Continuació cap a  Akureyri, capital de la regió i segona ciutat més important d’Islàndia. Sopar i allotjament.

   

   

  10 D’AGOST
  Akureyri – Steinsstaôir.

  Esmorzar. Sortida cap a Dalvik, on es celebra el dia del peix, temps lliure per participar d’aquesta festa que es celebra cada  any, el primer i segon dissabte del mes d’agost.  Dinar. Continuació cap a Steinsstaôdir. Sopar i allotjament.

   

   

  11 D’AGOST 
  Steinsstaôir- Borganes.  

  Esmorzar. Sortida cap a Borganes, pararem en ruta a la granja de cavalls islandeses de Gauksmýri, breu introducció sobre aquesta espècie de cavalls. Dinar a la granja. Continuació cap a Borganes, passant per la península de Snaefellnes, on Jules Verne situa l’origen del llibre Viatge al centre de la Terra. Arribada a Borganes. Sopar i  allotjament.  

   

   

  12 D’AGOST 
  Borgarnes -  Reykjavik.  
   
  Esmorzar. Continuació del nostre viatje per la carretera principal que s’arriba a la part Occidental de l’Ila. A continuació creuarem la gran badia de Flaxafloi amb el seu impessionant túnel submarí. Arribada a Reykjavik. Sopar i allotjament.

   

   

  13 D’AGOST 
  Reykjavik . 

  Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat visitant els principals llocs d’interés. Dinar.  A la tarda visita en vehicles especials la reserva natural de Thorsmork,  aquest parc, està situat entre tres glaciars; Mýrdalsjökull, Eyjafjallajökull i Tindfjallajökull, pel camí es podrà veure les restes de l’erupció volcànica del 2010 Eyjafallajokull, fins i tot algunes de les cendres de l’erupció Grímsvötn del 2011. Retorn a reykjavik. Sopar i allotjament.

   

   

  14 D’AGOST 
  Reykjavik – Barcelona. 

  Esmorzar. Sortida cap  a  la Llacuna Blava, un dels llocs més populars de la península de Reykjanes. Aquesta llacuna termal s’alimenta d’aigues riques en alges i minerals. (Dinar no inclòs) En acabar el bany trasllat  a l’aeropuert. Sortida en el vol FI 596 de les 16.40 hores. Arribada a Barcelona a les 22.35h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Bitllet d’avió en clase turista Barcelona -  Reykjavik - Barcelona

  Assistència a l’aeroport.

  Allotjament en hotels de categoria turista durant tot el recorregut.

  Els hotels a Islàndia no tenen servei de maleters.

  Pensió completa durant  tot el viatge, excepte l’últim dia.

  Guia acompanyant de Viatges Itinerari durant tot el viatge.

  Totes les visites incloses segons l’itinerari.

  Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal.

  Propines als guies i conductors.

  Qualsevol servei no mencionat com inclòs.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot inclòs'' Sortida el 04 d'agost 3.400,00 € 2.890,00 €

  Suplement individual 495.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -10.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€

  Opcional:
  Assegurança de cancel·lació 25.00€

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 30 persones.

  L'Itinerari final pot tenir alguna variació.

 • Condicions generals

   

  1. Organització tèncica per part d' Itinerari 2002, s.l. que actua sota la marca registrada d'Itinerari Viatges, agència minorista amb llicència GC-1.021. CIFB-62806997, amb domicili social al carrer del Pont, 16, 08560 Manlleu.

  2. Les condicions generals completes del viatge estan a la seva disposició a la nostra web.