Islàndia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Islàndia
 • avió 11 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base
2945 €
Islàndia

Sol·licita el teu pressupost

 • Islàndia

  Preu base 2945 €

 • Itinerari

  9 d'agost

  Barcelona - Reykjavik.

  Presentació a la terminal 2A de l’aeroport de Barcelona mostrador de Iceland Air a les 21.30 h. Sortida en el  vol FI597 de les 23.25 hores, Arribada a les 01.40 i trasllat a l’hotel Flughotel de Kleflavik. Allotjament. (sopar no inclòs).

   

  10 d’ agost 

  Reyjavik - Pingvellir - Cercle Daurat - Selfoss.

  Esmorzar. Sortida cap a Pingvellir, un dels llocs històrics més importants d’Islàndia. S’hi va fundar una de les institucions parlamentàries més antigues d’Europa. Va ser declarat Parc Nacional l’any 1928 tant per la seva importància històrica com por les especials  característiques tectòniques i volcàniques, continuarem pel Cercle Daurat, cap a les cataractes Gullfoss. Dinar a Geysir. Visita la zona geotèrmica de Geysir, amb els seus nombrosos fonts d’aigua calenta. Continuació cap a Selfoss.  Sopar i allotjament.     

   

  11 d’ agost 

  Selfoss - Vic - Kirkjubaejarklaustur.

  Esmorzar. Sortida  de l’hotel  en direcció  sud de l’illa, començant el recorregut de la Ring Road la carretera circular que dóna la volta completa a l’illa. Primera parada per gaudir de l’impressionant salt d’aigua Skogafoss de més de 60 m. d’alçada. Vik, és el poble més meridional d’Islàndia, la seva gran extensió de sorra de basalt negre és sens dubte impressionant. Dinar a Vik. Continuació cap al Parc Nacional de Skaftafellssylur, amb el seu llac glacial. Arribada a Kirkjubaejarklaustur, arribarem fins a Kirkjugólf (terra d’església), un paviment natural de columnes de basalt a la terra, només es pot veure la part superior que dóna una aparença de sòl d’església pavimentada. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  12 d’ agost.

  Kirjubaejarklaustur - Breiôdalsvík.

  Esmorzar.  Sortida cap a la llacuna glaciar de Jökulsarlon, plena d’enormes ícebergs, embarca en un vaixell per realitzar un inoblidable creuer fins el peu de la glacera  Vatnajokull, el més gran d’Europa.  A continuació passeig pel Parc  Nacional de Skaftafell. Dinar a Fosshotel Skaftafell. Continuació del nostre viatge per la regió dels fiords, parant en ruta per poder fotografiar els magnífics paisatges, arribada a Breiôdalvík  . Sopar i allotjament.

   

  13 d’ agost .

  Breiôdalsvík - Mývatn - Raudaskrida (Húsavík). 

  Esmorzar. Sortida cap a la regió més seca de l’illa, on s’aprecia un dels diversos contrastos d’aquest viatge, des de grands salts d’aigua de las cataractes de Godafoss” la cataracta dels Deus “” fins a camps de lava encara fumejant de Leirhnjukur amb el cràter semi actiu del volcà Viti. Arribada al llac Mytvan. Dinar. Temps per caminar per les curioses Hverir, grands bases  de fang en ebullició que ens apropen a les espectaculars formacions volcàniques que envolten el perímetre del llac. finalitzada la visita continuarem cap a Rauôaskrida (Hotel situat a mig camí entre, Llac Mýtvan, Husavik, Akureyri). Sopar i allotjament.

   

  14 d’ agost. 

  Húsavík - Akureyri. 

  Esmorzar. A primera hora del matí sortirem cap a Húsavik .

  Opcional :  “ Avistament de balenes” creuer per la badia de Húsavík,  essent un dels llocs d’Europa on hi ha més concentració de cetatis , balenes, delfins, etc..  

  dinar en un restaurant local. Continuació cap a  Akureyri, capital de la regió i segona ciutat més important d’Islàndia. Sopar i allotjament.

   

  15 d’ agost.

  Akureyri - Borganes..

  Esmorzar. Sortida cap a Borganes, pararem en ruta a la granja de cavalls islandeses de Gauksmýri, breu introducció sobre aquesta espècie de cavalls. Dinar a la granja. Continuació cap a Borganes . Arribada. Sopar i  allotjament.  

   

  16 d’ agost. 

  Borganes - Peninsula Snaefellnes -Borganes.

  Esmorzar. Avui dedicarem tot el dia a recorre els espectaculars paisatges de la península de Snafellnes, on Jules Verne situa l’origen del llibre “Viatge al centre de la Terra”. Dinar en un poble típic de pescadors. Tot seguit visitarem les formacions basàltiques d’Arnarstapi i resseguirem la costa de la gran badia de Falxafloi. Sopar i  allotjament.   

   

  17 d’ agost.

  Borgarnes - Reykjavik. 

  Esmorzar. Continuació del nostre viatge por la carretera principal que s’arriba a la part Occidental de l’Illa. Dinar. Creuarem la gran badia de Flaxafloi amb el seu impressionant túnel submarí. Arribada a Reykjavik. Sopar i allotjament.

   

  18 agost. 

  Reykjavik . 

  Esmorzar.  Dia lliure. Dinar.  

  Opcional : Excursió de tot el dia en vehicles especials a la reserva natural de Thorsmork,  aquest parc, està situat entre tres glaceres: Mýrdalsjökull, Eyjafjallajökull i Tindfjallajökull, pel camí es podrà veure les restes de l’erupció volcànica del 2010 Eyjafallajokull, fins i tot algunes de les cendres de l’erupció Grímsvötn del 2011. Retorn a Reykjavik.

  Sopar i allotjament.

  19 agost. 

  Reykjavik - Barcelona. 

  Esmorzar. Visita ciutat i sortida cap  a  la Llacuna Blava, un dels llocs més populars de la península de Reykjanes. Aquesta llacuna termal s’alimenta d’aigües riques en algues i minerals. (Dinar no inclòs).

  Opcional: Bany a la llacuna.

  En acabar el bany trasllat  a l’aeroport. Sortida en el vol FI 596 de les 16.40 hores. Arribada a Barcelona a les 22.35h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió vol directe classe turista Barcelona – Reykjavik – Barcelona; hotels descrits en l’itinerari; els àpats indicats com inclosos en l’itinerari; totes les visites indicades en l’itinerari: P.N Pingvellir, P.N. Skaftafellssylu, P.N. Skaftafell, P.N. Snaefellnes, cataractes ullfoss,Godafoss, Skogafoss, navegació per la llacuna Jökulsarlon, passejada per les fumaroles de Leirhnjukur, granja de caballs; assegurança de viatge; guia acompanyant de Promoviatges  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal; begudes en els àpats; qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 3.650,00 € 2.945,00 €

  .Suplement habitació individual 610.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€
  Compra Anticipada -85.00€

  Opcional:
  Bany a la Llacuna Blava termal 45.00€
  Descompte pagament total -85.00€
  Islàndia: Creuer pel avistament de balenes 75.00€
  Thorsmork: excursió tot el dia amb vehicles especials 180.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013