Islàndia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Islàndia
 • Avió 11 dies
Preu per persona base habitació doble
3505 €
Islàndia

Sol·licita el teu pressupost

 • Islàndia

  Preu per persona base habitació doble 3505 €

 • Itinerari

   

  ISLÀNDIA  

  09 d’ agost  

  Barcelona – Reykjavik.

  Presentació a la terminal 2A de l`aeroport de Barcelona mostrador de Iceland Air a les 21.30 h. Sortida en el  vol FI597 de les 23.25 h. Arribada a les 1.40 h. Trasllat a l’hotel Icelandair Kleflavik. Allotjament. (sopar no inclòs).

   

  10 d’ agost  

  Reykjavik – Pingvellir - Cercle Daurat – Selfoss.  

  Esmorzar. Sortida cap a Pingvellir, vall històrica molt important d’Islàndia, on es va fundar una de les institucions parlamentaries més antigues d’Europa. Va ser declarat Parc Nacional l’any 1928 tan per la seva importància històrica com per les especials característiques tectòniques i volcàniques. Continuarem pel Cercle Daurat, cap a les cascades Gullfoss. Dinar a Geysir. Visita de la zona geotèrmica de Geysir, amb nombrosos manantials d’aigua calenta. Continuació cap a Selfoss.  Sopar i allotjament.   

   

  11 d’ agost  

  Selfoss – Vik -  Kirkjubaejarklaustur.

  Esmorzar. Sortida  de l’hotel  en direcció sud de l’illa; on començarem el recorregut de la Ring Road, la carretera circular que dóna la volta completa a l’illa. A la primera parada podrem gaudir de l’impressionant salt d’aigua Skogafoss de més de 60 m. d’alçada. Vik, és el poble més meridional d’Islàndia amb una enorme extensió de sorra de basalt negre. Dinar a Vik. Continuació cap el Parc Nacional de Skaftafell.Passeig pel Parc fins a la cascada negra o fins un llac glacial . sopar i allotjament

   

  12 d’agost  

  Kirjubaejarklaustur – Breiôdalsvík.

  Esmorzar.  Sortida cap a la llacuna glacial de Jökulsarlon, plena d’enormes icebergs. Ens embarcarem en un vaixell per realitzar un inoblidable creuer fins el peu de la glacera Vatnajokull, la més gran d’Europa.  Dinar. Continuació del nostre viatge cap a la regió dels fiords, parant en ruta per poder fotografiar els magnifics paisatges, arribada a Breiôdalvík. Sopar i allotjament.

   

  13 d’ agost .

  Breiôdalsvík   – Mývatn -  Húsavík.  

  Esmorzar. Sortida cap a la regió més seca de l’illa, on s’aprecia un dels diversos contrastos d’aquest viatge: des dels grans salts d’aigua de Dettifoss, ñes cascades mes caudaloses d’Islandia, fins els camps de lava fumejant de Leirhnjukur, amb els cràters semi actius del volcà Viti. Arribada al llac Mytvan. Dinar. Temps per caminar per les curioses Hverir, grans basses de fang en ebullició que ens acosten a les espectaculars formacions volcàniques que envolten el perímetre del llac. Continuarem cap a Husavik.  Sopar i allotjament.

   

  14 d’ agost.  

  Húsavík  – Akureyri.  

  Esmorzar.  Temps lliure per gaudir d`aquesta acollidora població.

  Opcional: Creuer per la badia, on trobem una gran concentració de cetacis: balenes, dofins, etc... Dinar. Continuarem cap a Akureyri, la capital de la regió i segona ciutat més important d’Islàndia. Parada per visitar les cascades Godafoss “ la cascada del Deus” Sopar i allotjament.

   

  15 d’ agost.

  Akureyri – Stykkishólmur

  Esmorzar. Sortida cap a la regió de Gúndarfjördur, parada en el tipic poble de Glaumbaer, temps lliure per poder visitar les seves casetes. Dinar en una granja de cavalls islandesos, temps lliure per visitar la granja.  Continuació cap a Stykkishólmur. Sopar i allotjament.

   

  16 d’ agost.  

  Stykkishólmur - Reykjavik.

  Esmorzar. Comenzarem la visita a la península de Snaefellnes, on Jules Verne va situar l’origen del llibre “ Viatge al centre de la Terra”.  Dinar. Tot seguit visitarem les formacions basàltiques d’Arnarstapi i  seguirem per la gran badia de Falxafloi amb el seu impressionant túnel submarí. Arribada a Rekjavik.  Sopar i  allotjament.   

   

  17 d’ agost.

  Reykjavik.  

  Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat i dels principals llocs d’interes. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  18 agost.  

  Reykjavik .  

  Esmorzar. Dia lliure. Dinar.   Sopar i allotjament.

  Opcional : A la tarda visita amb vehicles especials de la reserva natural de Thorsmork. En aquest parc, situat entre les tres glaceres de Mýrdalsjökull, Eyjafjallajökull i Tindfjallajökull, es poden veure les restes de l’erupció volcànica del 2010 Eyjafallajokull, fins i tot algunes de les cendres de l’erupció Grímsvötn del 2011. Retorn a reykjavik.

   

  19 agost.  

  Reykjavik – Barcelona.  

  Esmorzar.  Sortida cap a la Llacuna Blava. (Dinar no inclòs)

  Opcional :  Bany  a  la Llacuna Blava, un dels llocs més populars de la península de Reykjanes. Aquesta llacuna termal s’alimenta d’aigües riques en algues i minerals.  (Dinar no inclòs).

  Trasllat  a l’aeroport. Sortida en el vol FI 596 de les 16.40 hores. Arribada a Barcelona a les 22.35h.

   

   

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió vol directe classe turista Barcelona – Reykjavik – Barcelona; hotels descrits en l’itinerari; els àpats indicats com inclosos en l’itinerari; totes les visites indicades en l’itinerari: P.N Pingvellir, P.N. Skaftafellssylu, P.N. Skaftafell, P.N. Snaefellnes, cataractes ullfoss,Godafoss, Skogafoss, navegació per la llacuna Jökulsarlon, passejada per les fumaroles de Leirhnjukur, granja de caballs; assegurança de viatge; guia acompanyant de Promoviatges  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal; begudes en els àpats; qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.950,00 € 3.505,00 €

  Suplement habitació individual 635.00€
  Compra Anticipada -105.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 160.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -105.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€
  Paquet 3 excursions opcionals 310.00€
  Islàndia: Creuer pel avistament de balenes 102.00€
  Safari en Jeep de mig dia a l´interior de la illa 175.00€
  Bany a la Llacuna Blava termal 55.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014