Israel: Terra de Cultures
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Israel: Terra de Cultures
 • 9 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2355 €
Israel: Terra de Cultures

Sol·licita el teu pressupost

 • Israel: Terra de Cultures

  Preu per persona base habitació doble 2355 €

 • Itinerari

  Presentació Sortida Octubre:

   

   

  8 de juny a les 17:30 hores a l'Hotel Catalonia Ramblas de Barcelona.

   

   

  Primer dia. Diumenge.

  Barcelona - Tel Aviv - Tiberiades

  Presentació a l'aeroport de Barcelona. Tràmits de seguretat de la companyia El Al i facturació de l'equipatge amb destinació a Tel Aviv. Sortida en vol de El Al a les 14:20 hores. Arribada a l'aeroport de Ben Gurion al voltant de les 19.35 hores. Assistència i trasllat a l’hotel de Tiberiades. Sopar i allotjament a l'hotel Leonardo Club 4* o similar.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Tiberiades – Cesarea - Haifa – Acre - Tiberiades

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Cesarea Marítima, ciutat construïda per Herodes el Gran, en honor a Juli Cèsar. Prodigi d’enginyeria i arquitectura, Cesarea va ser un port molt important que competia amb Alexandria. Pels cristians és important perquè s’han trobat restes amb inscripcions amb el nom de “Pontius Pilatus”. Tot i que al llarg dels segles Cesarea ha viscut moltes transformacions fins a dia d’avui, actualment és considerada com una ciutat residencial d’alt nivell. Continuarem el viatge fins a Haifa, tercera ciutat més important i una de les més belles d'Israel. Posseeix el port més gran del país, una platja particularment activa i alberga el Centre Mundial de la religió Bahai. Envoltada d'abundants paratges naturals, aquesta ciutat conté una interessant mescla de barris moderns i antics, esglésies i mesquites, muntanya i mar. Dinar en un restaurant amb magnífiques vistes a la badia de Haifa. Continuarem fins a Acre. Les onades de la Mediterrània trenquen contra les muralles de la ciutat vella de S. Joan d'Acre. Les muralles, fortaleses i baluards d'aquesta ciutat reflecteixen el pas de les civilitzacions que han deixat construccions impressionants que encara avui embelleixen S. Joan d'Acre. Gràcies a aquests edificis, la UNESCO va declarar S. Joan d'Acre Lloc Patrimoni de la Humanitat el 2001. Arribarem al capvespre a la ciutat de Tiberíades. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Tiberiades – Mont de les Benaurances - Caparnaum – Tabgha – Primacia d’en Pere - Canaa – Natzaret - Tiberiades

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem la Muntanya de les Benaurances i continuarem fins a Caparnaum, la ciutat on vivia Pere i Jesús passava llargues temporades. Visitarem casa de la sogre d’en Pere i la sinagoga on Jesús hi va estar. A prop trobem la  ciutat de Tabgha, lloc del miracle de la multiplicació dels pans i peixos; a més en aquest lloc hi trobem el moll on els pescadors, com Pere, amarraven les seves barques. De camí a Natzaret farem una breu parada a Canaa de Galilea, on Jesús va fer el seu primer miracle, a petició de la seva Mare: convertir l’aigua en vi. Continuem cap a Natzaret. Dinar en un restaurant local. A la tarda visitarem l'Església de Sant Gabriel, la Basílica de l'Anunciació, la Fusteria de Josep i la Font de la Mare de Déu. Després de la visita a Natzaret, enfilarem la carretera cap a Tiberiades. A prop hi trobarem el Kibutz Ginosar on reposen les restes d’una embarcació de l'època de Jesús. Per finalitzar el dia, res millor que un passeig en vaixell per la costa nord del Mar de la Galilea. Aprofitarem el capvespre per navegar fins a l’hotel de Tiberiades. Un moment excel·lent per relaxar-se en un marc incomparable. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  Quart dia. Dimecres.

  Rosh Hanikrà – Banias – A. Golán- Jerusalem

  Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplaçarem en autocar fins al nord del país, al costat de la frontera amb el Líban per visitar Rosh Hanikrà, un lloc on la natura ens ofereix un paisatge d’una bellesa increïble. L’aigua de la Mediterrània ha erosionat la terra construint grutes i coves amb diverses tonalitats de blau. Baixarem pel telefèric a les grutes i gaudirem d’una explicació de la seva història. Breu parada per dinar en un restaurant. Continuarem la nostra ruta fins arribar a la ciutat de Safed, antiga ciutat de Galilea, la més alta d'Israel, i la que ofereix unes impressionants vistes de Galilea. Aquesta és una pintoresca ciutat d'espiritualitat i d’art envoltada de misticisme i misteri. Safed ha sigut un centre espiritual des de 1600, quan va florir en ella la Càbala (misticisme jueu). El barri dels artistes es troba en el que anteriorment era el barri àrab de Safed. Finalitzada la visita farem camí fins a Jerusalem. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Grand Court 4* o similar.

   

  Cinqué dia. Dijous.

  Jerusalem -Jericó - Qasr el Yahud - Jerusalem

  Esmorzar a l’hotel. Vorejant la vall del Jordà arribarem a Qasr el Yahud, lloc fronterer amb Jordània, on segons els evangelis, Sant Joan Baptista va batejar a Jesús. Disposarem de temps lliure per gaudir d’aquesta localitat. Visitarem Jericó, ciutat mil·lenària, considerada una de les més antigues del món. Podrem veure la ubicació del Sicomoro, on Zaqueus va pujar i va ser amfitrió de Jesús per sorpresa dels habitants de la ciutat. Des de Jericó gaudirem d’una extraordinària vista de la muntanya de les Temptacions. Dinar a Jericó. Després del dinar anirem cap a Jerusalem. Entrarem a la ciutat pel Mont Scopus amb una vista privilegiada de la ciutat antiga. Visitarem l'Església de l'Ascensió, lloc on Jesús va ascendir al cel. Des de la muntanya de les Oliveres, després de l’explicació del relleu de la ciutat, baixarem caminant cap la Vall de Cedrò, fent parada a les Esglésies del Pater Noster, Dominus Flevit i el Cementiri Jueu. Finalment arribarem a l’Hort de les Oliveres per visitar la Basílica de l’Agonia, construïda l’any 1924, el lloc anomenat “Getsemaní”. La importància d’aquesta Basílica la trobem en el fet que conserva la roca on Jesús va estar pregant tot sol la nit de la seva detenció. Arribada a l’Hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisé dia. Divendres.

  Jerusalem - Betlem - Jerusalem

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a visitar dos dels museus més importants de la ciutat. Començarem pel Museu d’Israel, on podem trobar una maqueta de l'antiga ciutat amb tots els detalls arquitectònics de com era la vella Jerusalem. A continuació visitarem les dependències de la Sala del Llibre; dins de la qual es guarden els Rotllos del Mar Mort, la Torà, datat del 220 aC fins el 66 dC. A continuació ens dirigirem a recordar un dels episodis més tristos de la nostra època, L’Holocaust. Per això, visitarem el Museu Yad Vashem, dedicat a les víctimes i en record d’aquella massacre. Finalitzades les visites als Museus, ens dirigirem cap a Betlem. Creuarem el pas fronterer per caminar per terres Palestines. Acompanyats pel nostre guia Palestí, el primer que farem serà anar a dinar a un restaurant local. Després visitarem la Basílica de la Nativitat, un dels temples més visitats per tots els cristians. De tornada cap l’autocar coneixerem el Camp dels Pastors, lloc on l'àngel va anunciar als pastors el naixement del Messies. Arribada a l’hotel. Sopar. Després de sopar anirem caminant fins al Mur de les Lamentacions, lloc sagrat dels jueus. Tindrem l’oportunitat de fer una visita a les excavacions del mur; baixarem fins a 30 metres per sota del nivell actual de la ciutat i arribarem als carrers de l'època del segon Temple, veurem piles baptismals i altres zones de l’antic temple de Jerusalem. Tornada a l’hotel i allotjament.

   

  Seté dia. Dissabte.

  Jerusalem - Ciutat David - Via dolorosa-Jerusalem

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem ben d'hora. Començarem per la Ciutat de David, a dalt del Mont Sió, on es creu que es troba enterrat el rei David i avui dia hi ha una Sinagoga. Visitarem l'Església de la Dormició de Maria i a continuació el Cenacle, lloc del darrer sopar de Jesús. A continuació, arribarem a l'Església de Sant Pere de Gallicantu, construïda sobre les runes de la casa de Caifas. Als soterranis de la casa es troben les masmorres on Jesús va passar la primera nit després de ser detingut. Entrarem per la porta de Sió a la ciutat vella i ens dirigirem a l’Antonia, antiga fortalesa i residència de Pontius Pilatus. Baixarem fins a trobar les lloses del Lithostrotos, on Jesús va començar la passió amb els maltractaments dels soldats romans. Sortirem de l’Antonia i, fent la Via Dolorosa, arribarem a l'Església de l’Ecce Homo. Continuarem per les catorze estacions del Via Crucis fins arribar a l'església del Sant Sepulcre al costat de l'anomenat Gòlgota, lloc de la crucifixió de Jesús. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuité dia. Diumenge.

  Jerusalem – Masada - Qumram - Masada - Mar Mort – Tel Aviv

  Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem a Masada a través del desert de Judea. Visitarem l'última fortificació dels Jueus contra els Romans i l’antic Palau del Rei Herodes. La pujada i baixada la realitzarem en un telefèric. Més tard, ens desplaçarem a través del Camí del Mar Mort. Realitzarem una breu parada a Qumram, lloc on es van trobar els Rotllos del Mar Mort i coneixerem la forma de vida de la seva gent i els rituals de banys de purificació. Tot seguit arribarem al Mar Mort per dinar i gaudir d’un bany a les aigües del Mar Mort. A mitja tarda ens desplaçarem cap a Tel Aviv. Sopar i allotjament a l'hotel Leonardo Herods 5* o similar .

   

  Nové dia. Dilluns.

  Tel Aviv - Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí tindrem temps per realitzar una breu visita panoràmica de la capital econòmica de Israel. Durant la resta del matí podrem fer les últimes compres, gaudir de les platges de Tel Aviv o instal·lacions de l’hotel. Dinar lliure. Al voltant de les quatre i mitja de la tarda, trasllat a l’aeroport de Tel Aviv per agafar el vol d'El Al a les 20.30 hores destinació Barcelona. Arribada aproximada a les 00.10 hores. Fi dels nostres serveis

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Singapore Airlines. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge
  • Allotjament a l'hotel /als hotels definits a l’itinerari
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats
  • Propines al guia local y conductor
  • Extres de caràcter personal
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 2.355,00 € 2.290,00 €

  Suplement habitació individual 800.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 225.00€
  Compra Anticipada -65.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -65.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió)


  Reserves forma de pagament: pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada. –

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans, en el cas dels viatges de mitja distància i 30 dies, per la resta de viatges. 

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  agost 2016