Japó, Setmana Santa 2015
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Japó, Setmana Santa 2015
 • 11 dies, avió, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
3950 €
Japó, Setmana Santa 2015

Sol·licita el teu pressupost

 • Japó, Setmana Santa 2015

  Preu per persona base habitació doble 3950 €

 • Itinerari

  Trepitjar terres japoneses sempre és una experiència inoblidable ja sigui per les seves estranyes costums o els seus curiosos habitants. Una de les millors èpoques per visitar el Japó és la dels cirerers florits, un arbre molt important per als japonesos, que simbolitza bona fortuna, amor i afecte.

   

  26 de Març. Dijous

  Barcelona – Osaka

  Presentació a l'Aeroport de Barcelona amb una antelació mínima de 2 hores abans de la sortida del nostre vol. Sortida del vol TK1856 a les 17:45 hores amb destinació Istanbul, connexió amb el vol TK046 amb destinació Osaka. Nit a l’avió

   

  27 de Març. Divendres

  Osaka

  Arribada a l'aeroport de Kansai a les 18:45 hores, dinar a l’avió.  Tràmits d'immigració i duana. Trasllat a  Rihga hotel Royal Osaka amb autocar privat i amb guia de parla espanyola. Sopar a l'hotel. Allotjament.

   

  28 de Març. Dissabte

  Osaka – Nara – Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Visita de la ciutat d'Osaka amb autocar privat i amb guia de parla espanyola on coneixerem el Castell d'Osaka i l'observatori "Jardí Flotant" a l'edifici Umeda Sky. Dinar en un restaurant local. A la tarda realitzarem una excursió a Nara, on visitarem el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge del Buda, al Parc dels Cérvols Sagrats i el Santuari Sintoista de Kasuga. Trasllat a l'hotel Nikko Princess Kyoto. Sopar i allotjament.

   

  29 de Març. Diumenge

  Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Visita de la ciutat de Kyoto amb autocar privat i amb guia de parla espanyola per conèixer el Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat), el Castell de Nijo, el Santuari Sintoista de Heian amb el seu bell jardí interior, el Temple Kiyomizu i el Barri Gion. Dinar en un restaurant local. Retorn a l'hotel i trasllat per sopar en un restaurant local. Allotjament a l'hotel Nikko Princess Kyoto.

   

  30 de Març. Dilluns

  Kyoto – Kanazawa

  *Les maletes es traslladaran directament a l'hotel a Takayama. Si us plau, preparin equipatge de mà per a 1 nit sense les seves maletes a Kanazawa.

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'estació de Kyoto per sortir cap a Kanazawa amb tren exprés de JR "Thunderbird". Arribada a Kanazawa i visita de la ciutat per conèixer el Jardí Kenrokuen, l'antiga residència de Samurais de la família Nomura i el Barri Higashichayagai. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l'hotel Ana Crown Plaza. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  31 de Març. Dimarts

  Kanazawa – Shirakawago – Takayama

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap Shirakawago amb autocar privat i amb guia de parla espanyola. Arribada a Shirakawago i visita a una de les cases tradicionals de Gassho-zukuri. Sortida per carretera cap a Takayama. Dinar en un restaurant local. Visita de Takayama per conèixer el Yatai Kaikan (Sala d'Exposició de les Carrosses Festives) i el carrer Kami-sannomachi. Trasllat a l'hotel Takayama Green Tenryo-Kaku. Sopar japonesa i allotjament a l'hotel.

   

  1 d’Abril. Dimecres

  Takayama – Tsumago – Nagoya – Hakone

  *Les maletes es traslladaran directament a l'hotel a Tòquio. Si us plau, preparin equipatge de mà per a 1 nit sense les seves maletes a Hakone.

  Esmorzar a l'hotel. Sortidem cap Tsumago on passejarem per l'antiga hostatgeria dels Samurais "Waki Honjin". Dinar en un restaurant local. Trasllat a l'estació de Nagoya per sortir cap Odawara amb el tren bala de JR "Hikari". Arribada a Odawara i trasllat a Ryokan a Hakone on podrem gaudir del "onsen" o aigües termals. Sopar i allotjament a l'hotel Yumoto Fujiya Hotel.

   

  2 d’Abril. Dijous

  Hakone - Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Visita del Parc Nacional de Hakone per conèixer el Llac Ashi en un mini-creuer i la Muntanya Komagatake a travès d'un telefèric. Dinar en un restaurant local. A la tarda marxarem cap al Mont Fuji on pujarem la carretera Fuji Subaru Line cap a la Cinquena Estació (o fins on el clima ho permeti) de la Muntanya Fuji. Després de la visita ens dirigirem a Tokyo per carretera. Trasllat a l'hotel New Otani Tokyo. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

   

  3 d’Abril. Divendres

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Visita de Tokyo amb autocar privat i amb guia de parla espanyola per conèixer el Temple Asakusa Kannon, el Barri Kappabashi i el Barri Akihabara. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la visita amb el Barri Daiba i la Torre de Tokyo. Sopar en un restaurant local. Retorn i allotjament a l'hotel New Otani Tokyo.

   

  4 d’Abril. Dissabte

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Excursió a Nikko per visitar el Santuari Sintoista de Toshogu. Dinar en un restaurant local. A la tarda retorn a Tokyo i temps lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel New Otani Tokyo.

   

  5 d’Abril. Diumenge

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Visita de Tokyo per conèixer el Santuari shintoista de Meiji, la Plaça del Palau Imperial i el Barri Ginza. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la visita a l'Avinguda Omotesando. Sopar en un restaurant local. Retorn i allotjament a l'hotel New Otani Tokyo.

   

  6 d’Abril. Dilluns

  Tokyo - Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Narita. Sortida del vol TK051 sortida a les 09:30 hores amb destinació Istanbul i connexió amb el vol TK1851 amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona 22:55 hores, i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d`avió en classe turista de la companyia Turkish Airways. Trasllats privats en autocars amb aire condicionat. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l`itinerari o similars. Pensió completa durant tot el viatge. Visites esmentades amb guia local de parla castellana. Entrades incloses segons l’itinerari.  Bitllets de tren en classe turista. Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no esmentat com inclòs  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 4.450,00 € 3.950,00 €

  Suplement habitació individual 950.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 535.00€
  Compra Anticipada -115.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -115.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  setembre 2014