Japó: Setmana Santa 2016
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Japó: Setmana Santa 2016
 • 13 dies, avió, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
4175 €
Japó: Setmana Santa 2016

Sol·licita el teu pressupost

 • Japó: Setmana Santa 2016

  Preu per persona base habitació doble 4175 €

 • Itinerari

   

  Trepitjar terres japoneses sempre és una experiència inoblidable ja sigui per les seves estranyes costums o els seus curiosos habitants. Una de les millors èpoques per visitar el Japó és la dels cirerers florits, un arbre molt important per als japonesos, que simbolitza bona fortuna, amor i afecte.

   

  16 de març. Dimecres

  Barcelona – Osaka

  Presentació a l'Aeroport de Barcelona amb una antelació mínima de 2 hores abans de la sortida del nostre vol. Sortida del vol TK1856 a les 17:45 hores amb destinació Istanbul, connexió amb el vol TK046 amb destinació Osaka. Nit a l’avió

   

  17 de març. Dijous

  Osaka

  Arribada a l'aeroport de Kansai a les 18:55 hores, dinar a l’avió. Tràmits d'immigració i duana. Trasllat al Imperial hotel Osaka amb autocar privat i amb guia de parla espanyola. Sopar a l'hotel. Allotjament.

   

  18 de març. Divendres

  Osaka – Nara – Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Visitarem la ciutat d'Osaka amb autocar privat i amb guia de parla espanyola i podrem conèixer el Castell d'Osaka i l'observatori "Jardí Flotant" a l'edifici Umeda Sky. Dinar en un restaurant local. A la tarda realitzarem una excursió a Nara, on visitarem el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge del Buda, al Parc dels Cérvols Sagrats i el Santuari Sintoista de Kasuga. Trasllat a l'hotel Nikko Princess Kyoto. o similar. Sopar i allotjament.

   

  19 de març. Dissabte

  Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Ens desplaçarem a la ciutat de Kyoto per conèixer el Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat), el Castell de Nijo, el Santuari Sintoista de Heian amb el seu bell jardí interior, el Temple Kiyomizu i el Barri Gion. Dinar en un restaurant local. Retorn a l'hotel i trasllat per sopar en un restaurant local. Allotjament a l'hotel  o similar.

   

  20 de març. Diumenge

  Kyoto - Hiroshima - Miyajima - Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Visita opcional a Hiroshima i Miyajima: Ens desplaçarem amb el "tren bala" fins a Hiroshima per conèixer el Parc Commemoratiu de la Pau i el seu museu, la Cúpula de la Bomba Atòmica i el Santuari Sintoista de Itsukushima a Miyahima. Dinar. Retorn a Kyoto amb el "tren bala". Sopar i allotjament a l'hotel.

  Els viatgers que no facin aquesta excursió opcional , disposaran del dia lliure a Kyoto ( dinar no inclòs).

   

  21 de març. Dilluns

  Kyoto – Kanazawa

  *Les maletes es traslladaran directament a l'hotel de Takayama. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per a 1 nit, ja que a Kanazawa no disposaran dels seus equipatges.

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'estació de Kyoto per sortir cap a Kanazawa amb tren exprés de JR "Thunderbird". Arribada a Kanazawa i visita de la ciutat per conèixer el Jardí Kenrokuen, l'antiga residència de Samurais de la família Nomura i el Barri Higashichayagai. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l'hotel Ana Crown Plaza o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  22 de març. Dimarts

  Kanazawa – Shirakawago – Takayama

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap Shirakawago amb autocar privat i amb guia de parla espanyola. Arribada a Shirakawago i visita d’una de les cases tradicionals de Gassho-zukuri. Sortida per carretera cap a Takayama. Dinar en un restaurant local. Més tard, ens desplaçarem a  Takayama per conèixer el Yatai Kaikan (Sala d'Exposició de les Carrosses Festives) i el carrer Kami-sannomachi. Trasllat a l'hotel Takayama Green Tenryo-Kaku o similar. Sopar japonès i allotjament a l'hotel.

   

  23 de març. Dimecres

  Takayama – Tsumago – Nagoya – Hakone

  *Les maletes es traslladaran directament a l'hotel a Tòquio. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per a 1 nit, ja que a Hakone no disposaran dels seus equipatges.

  Esmorzar a l'hotel. Sortida cap Tsumago, on passejarem per l'antiga hostatgeria dels Samurais "Waki Honjin". Dinar en un restaurant local. Trasllat a l'estació de Nagoya per sortir cap Odawara amb el tren bala de JR "Hikari". Arribada a Odawara i trasllat al “Ryokan” a Hakone, ciutat on podrem gaudir del "onsen" o aigües termals. Sopar i allotjament a l'hotel Yumoto Fujiya Hotel o similar.

   

  24 de març. Dijous

  Hakone - Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Visita del Parc Nacional de Hakone per conèixer el Llac Ashi en un mini-creuer i la Muntanya Komagatake a través d'un telefèric. Dinar en un restaurant local. A la tarda marxarem cap al Mont Fuji, on pujarem per la carretera Fuji Subaru Line fins a la Cinquena Estació (o fins on el clima ens ho permeti) de la Muntanya Fuji. Després de la visita, ens dirigirem a Tokyo per carretera. Trasllat a l'hotel New Otani Tokyo o similar. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

   

  25 de març. Divendres

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. La visita de Tokyo ens permetrà conèixer el Temple Asakusa Kannon, el Barri Akihabara i el mercat de dia de Tsukiji. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la nostra visita pel Barri Daiba i la Torre de Tokyo. Sopar en un restaurant local. Retorn i allotjament a l'hotel.

   

  26 de març. Dissabte

  Tokyo-Nikko-Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Excursió a Nikko per visitar l’àrea coneguda com a Sannai  que comprèn el Santuari Sintoista de Toshogu, el temple de Taiyuin, la pagoda de 5 plantes i els diferents Toriis o portes d’entrada al santuari. Gràcies a la seva bellesa i riquesa ha sigut declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant local. A la tarda, retorn a Tokyo i disposarem de temps lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  27 de març. Diumenge

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Visita de Tokyo per conèixer la zona del Santuari de Meiji, l'Avinguda Omotesando  i la Plaça del Palau Imperial . Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la visita al barri de Ginza , la “Cinquena Avinguda” de Tokyo . Sopar en un restaurant local. Retorn i allotjament a l'hotel.

   

   

  28 de març. Dilluns

  Tokyo – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Narita. Sortida del vol TK051 sortida a les 10:05 hores amb destinació Istanbul i connexió amb el vol TK1851 amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona 23:00 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió en classe turista de la companyia Turkish Airways. Trasllats privats en autocars amb aire condicionat. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l'itinerari o similars. Pensió completa durant tot el viatge. Visites esmentades amb guia local de parla castellana. Entrades incloses segons l’itinerari.  Bitllets de tren en classe turista. Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no esmentat com inclòs  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 4.790,00 € 4.175,00 €

  Suplement habitació individual 1140.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 450.00€
  Servei gratuït despeses d’anul•lació: reserves fins al 31 de juliol -35.00€
  Compra Anticipada -125.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -125.00€
  Excursió opcional: Hiroshima i Miyajima 390.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 133.82 YEN Japonès, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

   

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial

  Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  abril 2015