Japó: Tardor
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Japó: Tardor
 • Grup màxim 25 persones
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
5040 €
Japó: Tardor

Sol·licita el teu pressupost

 • Japó: Tardor

  Preu per persona base habitació doble 5040 €

 • Itinerari

   

   

  4 de novembre. Dissabte

  Barcelona – Osaka - Kyoto

  Presentació als mostradors de facturació de Lufthansa de la terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona per sortir en el vol LH1135 a les 09:50 hores amb destinació a Osaka (via Frankfurt). Nit a l’avió.

   

  5 de novembre . Diumenge

  Osaka - Kyoto

  Arribada a les 8:40 hores a Osaka. Avui ens traslladarem amb autocar al centre de la ciutat on visitarem el castell d’Osaka. A continuació, podrem gaudir d’unes vistes espectaculars des de l’Observatori “Jardí Flotant “ a l’edifici d’Umeda Sky. Dinar. Trasllat a Kyoto. Allotjament i sopar a l’Hotel Nikko Princess Kyoto o similar.

   

  6 de novembre. Dilluns

  Kyoto

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem la ciutat de Kyoto, on podrem conèixer el temple de Kiyomizu, el temple de Kinkakuji, també conegut com el pavelló daurat i el castell de Nijo. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la nostra visita al Santuari Sintoista de Heian amb el seu bell jardí interior i el  barri de Gion. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  7 de novembre. Dimarts

  Kyoto – Nara – Kyoto

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a Nara, on visitarem el temple Todaiji amb el seu enorme Buda, el parc dels cérvols sagrats i el Santuari Sintoista de Kasuga. Dinar. A la tarda, retorn a Kyoto per visitar el Santuari Sintoista de Fushimi Inari. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  8 de novembre. Dimecres

  Kyoto - Hiroshima - Miyajima - Kyoto

  Esmorzar a l'hotel. Visita opcional a Hiroshima i Miyajima: Aquest dia ens desplaçarem amb el "tren bala" fins a Hiroshima, on coneixerem el Parc Commemoratiu de la Pau, el seu museu i la Cúpula de la Bomba Atòmica. Dinar en un restaurant local. A la tarda ens desplaçarem amb ferri fins a l’illa de Miyajima, on podrem visitar el Santuari Sintoista de Itsukushima. Retorn a Kyoto amb el "tren bala". Sopar i allotjament a l’hotel.

  Els viatgers que no facin aquesta excursió opcional, disposaran del dia lliure a Kyoto (dinar no inclòs). 

   

  9 de novembre. Divendres

  Kyoto – Kanazawa

  Les maletes es traslladaran directament a l'hotel de Takayama. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per a una nit, ja que a Kanazawa no disposaran dels seus equipatges.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem a l'estació de Kyoto per sortir cap a Kanazawa amb el tren exprés de JR "Thunderbird". Arribada a Kanazawa per visitar les principals atraccions de la ciutat com el Jardí Kenrokuen. Dinar en un restaurant local. Seguirem la nostra visita a l'antiga residència de Samurais de la família Nomura i el Barri Higashichayagai, el casc antic de la ciutat. Trasllat a l'hotel Ana Crown Plaza o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  10 de novembre. Dissabte

  Kanazawa – Shirakawago – Takayama

  Esmorzar a l'hotel. Avui ens traslladarem a Shirakawago, poble declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i on visitarem una de les cases tradicionals de Gassho-zukuri. Dinar en un restaurant local. Més tard, ens desplaçarem fins a  Takayama per conèixer el Yatai Kaikan, la sala d'Exposicions de les Carrosses Festives i el carrer Kami-sannomachi, el qual sembla sortit de l’època medieval i de samurais. Trasllat al Takayama Green Hotel  o similar. Sopar japonès i allotjament a l'hotel.

   

  11 de novembre. Diumenge

  Takayama – Tsumago – Nagoya – Hakone

  Les maletes es traslladaran directament a l'hotel a Tòquio. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per a una nit, ja que a Hakone no disposaran dels seus equipatges.

  Esmorzar a l'hotel. Al matí sortirem en direcció a Tsumago, on passejarem per l'antiga hostatgeria dels Samurais "Waki Honjin". Dinar en un restaurant local. Trasllat a l'estació de Nagoya per agafar el tren bala de JR "Hikari" cap Odawara. Arribada a Hakone, i trasllat al Hotel Ryokan Ryuguden o similar, on podrem gaudir del "onsen" o aigües termals. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  12 de novembre. Dilluns

  Hakone - Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia amb una visita del Parc Nacional de Hakone. A través d’un mini-creuer podrem descobrir el Llac Ashi i amb un telefèric pujarem a la Muntanya Komagatake. Dinar en un restaurant local. A la tarda ens desplaçarem fins al Mont Fuji, on pujarem per la carretera Fuji Subaru Line fins a la Cinquena Estació de la muntanya o fins on el clima ens ho permeti. Després de la visita, ens dirigirem a Tokyo per carretera. Arribada a l'hotel New Otani Tokyo o similar. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  13 de novembre. Dimarts

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. La visita de Tokyo ens permetrà conèixer l’exterior del mercat de Tsukiji, el Temple Asakusa Kannon i el Barri Akihabara, una important zona comercial de la ciutat. Dinar en un restaurant local. Després continuarem la nostra visita pel Barri Daiba i la Torre de Tokyo. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'hotel.

   

  14 de novembre. Dimecres

  Tokyo  – Nikko - Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens traslladarem a Nikko per visitar Sannai, zona de santuaris i temples. Aquesta àrea comprèn el Santuari Sintoista de Toshogu, els diferents temples, la pagoda de 5 plantes i els Toriis o portes d’entrada als santuaris. Gràcies a la seva bellesa i riquesa històrica, aquesta ha sigut declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant local. A la tarda, retorn a Tokyo i disposarem de temps lliure per gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'hotel.

   

  15 de novembre. Dijous

  Tokyo

  Esmorzar a l'hotel. Avui seguirem amb la visita de Tokyo per conèixer el Santuari de Meiji, la Plaça del Palau Imperial i el barri de Ginza, la “Cinquena Avinguda” de Tokyo . Dinar en un restaurant local. A la tarda, la nostra ruta ens portarà a l'Avinguda Omotesando. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'hotel .

   

  16 de novembre. Divendres

  Tokyo – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Haneda. Sortida del vol LH717 a les 15:20 hores amb destinació Barcelona (via Frankfurt). Arribada a Barcelona 23:20 hores i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufhtansa. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l’avió) .
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.

     Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència . El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu per persona base habitació doble 5.040,00 € 4.895,00 €

  Suplement individual 1250.00€
  Compra Anticipada -145.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 475.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -145.00€
  Excursió opcional: Hiroshima i Miyajima 390.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  gener 2017