Jordània
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Jordània
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Dates de sortida: 16 d'agost i 14 de setembre.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
2040 €
Jordània

Sol·licita el teu pressupost

 • Jordània

  Preu base per persona en habitació doble 2040 €

 • Itinerari

  Descobreix Petra, la ciutat vermella que els nabateus van excavar a la roca. Viu l’experiència de dormir en una tenda de luxe al desert de Wadi Rum compartint activitats amb els beduins i banya’t al Mar Mort. Camina per les restes romanes de Jerash o els Castells croats del desert. No et perdis aquest viatge!

   

   

  La Teresa Viladevall t'explica les raons per visitar Jordània amb Promoviatges en aquest video.

   

   

   

  Primer dia.

  Barcelona – Amman

  Presentació als taulells de facturació de Royal Jordanian de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 15:30 hores per sortir en el vol RJ 108 en direcció Amman a les 17:35 hores. Sopar a l'avió. Arribada prevista a les 22:00 hores. Trasllat i allotjament al Bristol Amman Hotel 4* sup / Regency Palace Amman 5* o similar.

   

  Segon dia.

  Amman – Jerash – Ajlun – Amman

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jerash, considerada una de les ciutats romanes millor conservades de tot el món. Visitarem els vestigis que han quedat de l’imperi romà: temples, places, teatres, banys, fonts i ciutats emmurallades per torres i columnes. A continuació anirem cap a Ajlun, on visitarem el castell del segle XII, de l’època dels croats. Dinar a un restaurant. A la tarda tornarem a Amman per realitzar una visita panoràmica de la ciutat on podrem conèixer barri a barri la història de la capital del país. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Amman – Madaba – Mont Nebo – Petra

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Madaba. Visitarem l’Església Ortodoxa de Sant Jordi on veurem els meravellosos mosaics que relaten diferents escenes bíbliques. Dinar a un restaurant. A la tarda, seguirem el recorregut cap al Mont Nebo on podrem gaudir d’una panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. El riu Jordà és un riu estret que ocupa la part més baixa d’una fossa tectònica i desemboca al Mar Mort, travessant els estats del Líban i Israel. Continuarem el nostre recorregut cap a Petra. Arribada al Movenpick Resort Petra 5* / Hayat zaman Hotel And Resort Petra 5* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Quart dia.

  Petra

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a passejar i conèixer la ciutat rosa, capital dels Nabateus i una de les 7 meravelles del món: Petra, una enorme ciutat excavada per complet a la roca. Els seus constructors, els Nabateus,  van convertir-la en una important ciutat de pas que unia les rutes de la seda i la de les espècies que connectaven amb la  Xina, l'Índia i el sud d'Aràbia amb Egipte, Síria, Grècia i Roma. Després de recórrer el “Sik “ (gorga entre parets de roca) veurem la façana Al-Khazneh, conegut com el Tresor, un dels molts exemples arquitectònics que amaga la ciutat. Dinar a un restaurant. A la tarda, acabada la visita disposarem d’una estona lliure al centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.          

  Petra – Desert de Wadi Rum

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del mati sortirem cap a Wadi Rum. Pel camí farem una parada per conèixer uns dels secrets millor guardats de Jordània, la “Petita Petra”. Està situada en una zona muntanyenca enmig del desert, coneguda com la Vall del Rift, molt a prop del Mar Mort. El seu nom en àrab significa “El Canó Fred”, ja que gràcies a les altes parets que l'envolten, que no permeten el pas de la llum solar, la temperatura és baixa. Després de 2 hores de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. La visita, que es duu a terme en cotxes 4x4, consisteix en una petita incursió pel paisatge lunar d’aquest desert. Durant el nostre passeig observarem les meravelles que ha creat la natura amb les roques i la sorra. Al finalitzar la visita, ens dirigirem al campament. Dinar inclòs. Resta de la tarda lliure per gaudir del paisatge de la zona. Sopar i allotjament al Mazayen Rum Camp o similar. 

   

  Sisè dia.

  Wadi Rum – Mar Mort

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la zona del Mar Mort. Arribada i acomodació a l’Hotel Crowne Plaza Dead Sea 5* o similar. El Mar Mort es troba a 400 metres per sota del nivell del mar, sent el punt més baix sobre la faç de la Terra i la destinació final d'innombrables rius, entre els quals es troba el riu Jordà. Quan les aigües arriben al Mar Mort, estan envoltades de terra i no tenen escapatòria, per la qual cosa s'evaporen deixant una densa i rica mescla de sals i minerals. La vessant Oest és un dels paisatges naturals i espirituals més espectaculars del món, que ha anat evolucionant fins a convertir-se en centre tant del turisme religiós com del turisme de salut i benestar de tota la regió. Dinar inclòs. Resta del dia lliure per gaudir de la platja i les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.


  Setè dia.     

  Mar Mort – Castells del desert – Amman

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el mati a recórrer els castells, construïts al desert entre els segles VII i XI, utilitzats com a fortaleses militars i més tard com a punts de descans de les caravanes comercials. Dinar a un restaurant. A la tarda tornarem a Amman, temps lliure per gaudir de la capital jordana. A l’hora convinguda, trasllat al Bristol Amman Hotel 4* sup / Regency Palace Amman 5* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


  Viutè dia.

  Amman – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport d’Amman per sortir en el vol RJ 107 en direcció Barcelona a les 11:45 hores. Arribada prevista a les 15:45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

   

   

  T’agradaria viatjar a Jordania però prefereixes fer-ho al teu ritme o en altres dates? Tenim un departament de viatges a mida capaç de tot i més. Explica’ns la teva idea de viatge i junts la convertirem en realitat. Posa’t en contacte amb nosaltres al 93 748 43 30 (Sabadell) o al 93 131 70 94 (Barcelona). Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva proposta a info@promoviatges.cat i ens posarem en contacte amb tu!

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Royal Jordanian. Barcelona – Amman – Barcelona.  (Horaris definitius en la documentació del viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars, per horari, podran ser a l’avió)
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Dinar últim dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 2.040,00 € 1.995,00 €

  Suplement individual 595.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 350.00€
  Compra Anticipada -45.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -45.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 60.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, octubre 2019