Kènia; el Safari d'Àfrica
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Kènia; el Safari d'Àfrica
 • Viatge de 9 dies. Grup màxim 22 persones.
Preu base per persona en habitació doble
3035 €
Kènia; el Safari d'Àfrica

Sol·licita el teu pressupost

 • Kènia; el Safari d'Àfrica

  Preu base per persona en habitació doble 3035 €

 • Itinerari

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

  12 d'agost. Diumenge.

  Nairobi

  Presentació als taulells de Lufthansa de la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol LH/1139 de les 06.50 en direcció a Nairobi via Frankfurt. Arribada prevista a l'aeroport internacional Jomo Kenyatta a les 20.10 hores, tràmits de visat i trasllat a l'hotel Intercontinental o similar. Sopar i allotjament en habitacions superiors.

   

  13 d'agost. Dilluns.

  Aberdares

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la ruta amb Land Cruisers fins a Aberdares, una bella serralada a les terres altes centrals de Kenya. En arribar  farem un recorregut a peu per tal de conèixer la flora i fauna del lloc. Dinar a l'Aberdares Country Club, una elegant residència dels temps de la colonització anglesa. A la tarda ens traslladarem a l’Hotel The Ark 5* o similar. Aquest hotel està construït al costat d’un petit estany. Des del mateix edifici de l’hotel podrem contemplar els diferents animals salvatges que s’acosten a beure aigua. Sopar i allotjament.

   

  14 d'agost. Dimarts.

  Aberdares – Nakuru

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Nacional Llac Nakuru, famós per ser la llar dels flamencs migratoris nans i comuns. Aquest parc també proporciona refugi per a la girafa de Rothschild, el rinoceront i el lleopard. Arribada a l'hotel Lake Nakuru Lodge 4* o similar. Dinar. Després d'un descans, emprendrem un safari fotogràfic amb els nostres Lands Cruisers. Retorn al capvespre per sopar.

   

  15 d'agost. Dimecres.

  Nakuru – Naivasha

  Esmorzar a l’hotel. Ruta fins al llac Naivasha amb el seu imponent escenari a peus del penya-segat de la vall del Rift. El llac és una important àrea hortícola de Kenya i habitat d'antílops aquàtics i hipopòtams. Dinar i acomodació al Lake Naivasha Sopa Lodge 3* o similar. A la tarda farem un petit creuer per aquest llac. Sopar a l’hotel.

   

  16 d'agost. Dijous.

  Naivasha – Massai Mara

  Esmorzar a l’hotel. En acabar, ens desplaçarem a la Reserva Nacional de Masai Mara, que ofereix meravellosos paisatges, és potser l'única regió que queda a Kenya on el visitant pot veure animals en la mateixa abundància que existia fa un segle. De camí al nostre hotel gaudirem d’un safari fotogràfic. Dinar i acomodació al Mara Leisure Camp 4* o similar. Temps lliure per descansar. A la tarda sortida en safari, retorn al capvespre per sopar a l’hotel.

   

  17 d'agost. Divendres.

  Massai Mara

  Dia d'observació i safari a Massai Mara. Pensió completa a l’hotel.

   

  18 d'agost. Dissabte.

  Massai Mara – Nairobi

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el matí amb un safari i visita a un poblat Massai. Aquesta tribu de pastors seminòmades viuen en comunitat i conserven rituals ancestrals. La seva alimentació és a base de mantega, carn de cabra o antílop, llet i beuen la sang dels seus animals com a medicina. Les seves cabanes, fetes de branques, estan encerclades per una gran tanca on conviuen amb els seus ramats. En acabar, dinar a l’hotel i a la tarda emprendrem el camí cap a Nairobi. Arribada a la capital Kenyana. Sopar i allotjament a l'Hotel Intercontinental 4* o similar.

   

  19 d'agost. Diumenge.

  Nairobi – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica dels diferents barris de la ciutat i continuarem fins a l'orfenat d'elefants Daphne Sheldrick i el Centre de Girafes. Aquestes entitats van ser creades per protegir aquests animals salvatges. En acabar ens dirigirem a la Casa Museu de Karen Blixen, escriptora Danesa coneguda arreu per la seva obra literària Memòries d’ÀfricaDinar. A la tarda visitarem el centre artesanal de Kazuri, centre social que dóna treball a persones amb pocs recursos econòmics. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Jomo Kenyatta. Tràmits de facturació i sortida en el vol LH/591 de les 22.25 hores a Frankfurt. Nit a l’avió.

   

  20 d’agost. Dilluns.

  Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona en el vol LH/1124 de les 09.35 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Transport amb vehicles 4 x4 
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia/xòfer en destí.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge


  Serveis no inclosos:

   
  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.
  • Visat d’entrada 50$ dòlars USA a pagar en destí 
  • Propina obigatoria 100dòlars USA per persona a pagar en destí.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PRECIO CLIENTE COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 3.035,00 € 2.950,00 €

  Suplement habitació individual 495.00€
  Compra Anticipada -85.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 225.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -85.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

  Visat d’entrada 50$ dòlars USA a pagar en destí 

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, gener 2018